Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Betfair Обзор – всичко, което трябва да знаете преди да започнете да залагате

Бетфеър е един от най-популярните букмейкъри на планетата. Веднага след стартирането си букмейкърът натрупва висока репутация не само с предоставянето на големи възможности за залагания и тегления, но и с това, че се предлагат опции за залози преди и по време на самите мачове или спортни събития.

В това ревю на Бетфеър ще бъдете преведени през вичко, което ви е необходимо и трябва да знаете за този букмейкър – от регистрацията до това как да получите всички така желани бонуси дори и някои от тъкнкостите.

 Betfair Обзор – Нашият рейтинг
Оферти за нови клиенти100% към Квалифицаращ се депозит, до максимм 100лв.

 

4/5

Пазари5/5
Коефициенти4/5
Мобилно приложение4/5
Опции за плащане4/5
Обслужване на клиента4/5
Стрийминг/ Гледане на живо4/5
Средна оценка4/5
Регистрация

 


Регистрация

betfair

Betfair регистрация: Бонуси за нови клиенти – 4/5

Букмейкърът предлага оферти на своите новорегистритрали се клиенти до 100 евро бонус, като се следват следните стъпки:

Създавате си акаунт, използвайки бутона с линк към Betfair по-горе. След като въведете данните си за Betfair регистрация, може да въведете и вашия Betfair промо код, ако имате такъв, за да се възползвате от бонуса за нови клиенти.

Той е един от най-добрите промо оферти за нови потребители в букмейкърската индустрия. А знаете ли защо?

 1. Вземате 100% бонус от сумата на вашия влог;
 2. Лесна оферта за грабване;
 3. За разлика от много други букмейкърски оферти, тук няма толкова много правила, които да бъдат изпълнени;
 4. За да можете да изтеглите бонуса си, е необходимо да се превърти стойността му 4 пъти.

Бонусът при регистриране е отличен начин новите клиенти да се превърнат в част от семейството. Това важи с особена сила, ако сте нови в залаганията.

Възможността  да правите залози без риск е перфектна, за да се научат дори и най-тънките подробности в спортните залагания. Затова, ако сте нови в този вид дейност, горещо се препоръчва залагането в Betfair и взимането на началния бонус.

betfair-бонус

Пазари за залагания – 5/5

Както вече се спомена, Betfair е един от световните букмейкъри. Това се дължи на множеството различни пазари, които те предлагат:

 • Футбол;
 • Баскетбол;
 • Бокс;
 • Хокей в зала;
 • Голф;
 • Надбягвания с коне;
 • Хокей на лед;
 • Смесени боеве;
 • Олимпийски игри;
 • Ръгби лига;
 • Снукър;
 • Тенис;
 • Волейбол;
 • Зимни спортове
Пазари за залагания

Също така се предлагат възможности за извършване на залози за далеч по-странни и малко известни неща като политика и ТВ предавания.

Не само, че се предлагат толкова разнообразни пазари, но броят игри в тях е наистина впечатляващ. Могат да се намерят коефициенти за най-известните мачове в много букмейкъри, но тук се откриват някои от най-странните мачове, за които дори не сте си и представяли.

Това означава, че ако сте решили да се занимавате със залагания, Betfair ще ви  предложи възможно най-богатият избор и затова се препоръчва на всяка запалена хазартна личност.

Коефициенти – 4/5

От пръв поглед на сайта, става ясно, че е един от най-завършените онлайн букмейкъри. Не само големият брой пазари, но едни от най-добрите коефициенти се предлагат тук.

Ако сте фен на футбола, Betfair регистрацията ще ви предложи коефициенти във всеки един детайл на играта: от краен резултат през азиатски хендикъп през под/над брой голове в един мач и още безброй опции.

Ако в момента се играе мач, сайтът може да предложи много добри оферти както преди, така и след изпълнението му.

Букмейкърът често предлага завишени коефициенти на популярни предстоящи мачове. Типични примери за това са Английската Лига, както Шампионската и Лига Европа. Ако сте фен на тези първенства, то единствено Betfair е правилният избор за вас.

Футболът не е вашата страст? Няма поле за притеснения. За всички останали потребители и предлагани пазари коефициентите също са толкова конкурентни и благоприятни.

betfair odds

Както сами виждате, букмейкърът предлага едни от най-добрите коефициенти. Интересното и хубаво е, че Бетфеър предлага дори възможности за мачове, които са два кръга напред в първенствата.

Мобилно приложение – 4/5

С развитието на модерните технологии, както можете да си представите, Betfair също имат добре развито свое мобилно приложение, до което имате достъп след Betfair регистрация. Като характеристики мобилната апликация не се различава много от това да извършваш залагания от компютър.

 • Възможно е да се слагат залози на всеки пазар както преди, така и по време на протичане.
 • Възможно е да се правят депозити, да се теглят печалби и да се възползват потребителите от завишените бонуси.

Докато мобилното приложение може да не хваща много окото, както се случва с много други такива, лекотата с която се залага в Betfair Mobile, прави използването на апликацията стабилна и приятна.

Съдейки по мненията на доста от потребителите дори и предпочитана. Все пак на края на деня това е най-важното – дали се залага или не.

Мобилно приложение

Едно от нещата, които харесваме най-много е интерактивността на приложението. Това означава, че не се налага да се прехвърляте от екран на екран или страница прекалено често – отлична характеристика, особено ако възнамерявате да залагате на живо.

Колкото по-малко се налага да правите, толкова по-ефикасно ще може да залагате.

Опции за плащане – 4/5

Когато става дума за депозиране и теглене на средства, има разнообразни варианти при Betfair регистрация. Дали предпочитате да направите трансфер с дебитна карта, кредитна карта или някои от много известните онлайн портфейли тук се предлагат всички възможни опции.

Често клиенти си задават въпроса „Дали е безопасно да се превеждат пари в сайта?“. Отговорът категорично е ДА – вашите лични данни се пазят строго конфиденциално.

Един от най-популярните методи за депозит без съмнение са дебитните карти. Сайтът приема карти от типа Visa Electron и Mastercard – веднъж след като се направи депозита може да се борави с парите моментално.

Когато избират метода си за депозиране, много от клиентите избират същия за извършване на теглене. Ако е избран превод чрез банков трансфер, ще е по-лесно да се изтеглят парите по същата банкова сметка.

Отново, следвайки същата логика, най-често пари се теглят посредством дебитни карти. Парите пристигат по картата между 2 и 5 работни дни.

Обслужване на клиенти – 4/5

Букмейкърът предлага различни методи за контакт на потребители с Betfair регистация.

Най-често потребителите използват леснодостъпният онлайн чат за кореспонденция, както и телефонната връзка. При натоварени часове, може да се наложи да изчакате свободен служител за телефонна връзка. В такъв случай, можете също да започнете чат или да изпратите имейл.

Ако е наистина спешно, може да се обадите на номера във Великобритания, но ще бъдат приложими таксите на вашия мобилен оператор.

 • Телефон за България: 0035924917755;
 • Извън работното време, всеки клиент може да се свърже с отдел Великобритания: 00442030598888 (говори се на английски);
 • Email контакт директно на български език – [email protected]

Както много потребители споделят в интернет пространството, обслужването на клиенти в Betfair е на изключително добро ниво.

Обслужване на клиенти

Стрийминг/ Гледане на живо – 4/5

С голямата бройка на пазари се предлага и голямата възможност за гледане на  множество мачове и събития на живо онлайн.

Както може да си представите, качеството на услугата е идентична на всички други онлайн предаватели. Наблюдава се тенденция, че залозите на живо стават все по-приятни и предпочитани.

Сега потребителят залага буквално на хиляди спортни събития, докато се наслаждава на живо излъчване по Betfair.

Обща оценка: присъда 4/5

Betfair Обзор – Какво харесвамеBetfair Обзор – Какво не харесваме
 • Многообразие на пазари;
 • Коефициенти, които са изключително благоприятни;
 • Всички видове начини за извършване на разплащане;
 • Добре развита мобилна апликация;
 • Стрийминг предлагащ срещи на живо дори и на не толкова известни събития.
 • Betfair взима комисионна 5% на всички печалби;
 • Ликвидността в някои пазари може да е проблем;

Букмейкърът предоставя многообразни пазари, високи и благоприятни коефициенти и това привлича много от спортните играчи.

Качеството на официалната страница и мобилното приложение са на високо ниво, а екипът не спира да се грижи за развитието на по-нови, по-добри и актуални версии. 

Общата оценка, която присъждаме е 4/5.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти