Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Как да залагаме на бокс: бърз наръчник

Боксът винаги е бил асоцииран с доста адреналин и винаги е бил сериозен бизнес за букмейкърите. Без значение дали сте запалени фенове на бокса или просто гледате най-известните мачове през годината, нашият наръчник ще Ви помогне да залагате по-успешно на боксови мачове. Да започваме!

Най-добрите Боксови Залози

Поради същността на бокса, ние имаме лимитирана вариация от възможни залози които са много по-малко на брой отколкото примерно във футбола.

Има шест вида основни залози които да предлагани от букмейкърите:

1. Залог за победител: Някои букмейкъри използват сложни наименования за залозите за краен победител! При тази опция Вие можете да избирате кои ще бъде победител в двубоя, както и да заложите на равенство. Въпреки, че коефицента за равенство ще бъде доста голям, не Ви препоръчваме да залагате на него, защото в бокса много рядка има равенства.

2. Победа в определен рунд: Тази опция Ви позволява да познаете в кой рунд победителя ще постигне победата си. Това е много добра опция за победа, особенно ако коефицента за победа на фаворита е малък.

3. Победа в определена група рундове: Тази опция е подобна на предишната. Тук имате възможност да познаете кога победителя ще спечели мача, като можете да избирате от група рундове. Например от първи до трети рунд, или от четвърти до шести рунд. Тази опция дава по-голяма гъвкавост на залагащият.Метод на победата: Тук трябва да познаете по какъв начин ще бъде постигната победата. Можете да избирате от опциите нокаут, технически нокаут или дисквалификация.

4. Продължителност на мача: Тук просто трябва да кажете дали мача ще продължи 12 рунда или не. Препоръчваме Ви да потърсите информация за формата на двамата състезатели преди да направите залог.

5. Рундове под/над: Тук трябва да изберете колко ще са рундовете. Например букмейкъра може да постави ставка от 8.5 рунда при което Вие трябва да изберете дали броят на рундовете ще е по-малко от 8.5 или повече от 8.5.

Препоръчваме Ви да положите малко повече усилия преди да решите да залагате. Винаги би било полезно да направите добро проучване, за да намалите рисковете.

Как Да Анализирате Съперниците

Успехът при боксовите залози, както при другите спортове, зависи най-вече от това колко информация сте събрали за двамата опоненти. Никога няма как да заложите ‘’на сигурно”, но ако направите проучване ще намалите риска.

Какво да търсим? Първо, вижте как Вашият фаворит се е представял в предишни мачове на това ниво, също така как се е справил в напечени мачове. Ако това е мач за титла и Вашият фаворит се е представял добре във важните мачове, то тогава заложете за него с по-голяма увереност.

Друго което трябва да разберете е как се подготвя за мача Вашият фаворит. Например, дали тренира с нов треньор? Дали са го видяли в дискотека в 3 часа сутринта? Всичко което може да покаже в каква форма е състезателя е важно.

Може би най-важното нещо което трябва да имате в предвид когато залагате на бокс е да не взимате в предвид истерията в медиите. Ще има много спекулации, за това внимавайте какви медии четете.

Използвайте само специализирани уебсайтове, като например ESPN.

Изберете Правилният Букмейкър

Как да изберем правилният букмейкър – вечният въпрос! Ако ще залагате на бокс, трябва да следите за две неща:

Уебсайтове като Oddsshark, които сравняват всички букмейкъри и ви предоставят полезна информация.

Обикновено сайтове като bet365 предлагат най-добрите коефиценти за бокс.

Доста често букмейкърите се опитват да привлекът нови клиенти чрез промоции. Използвайте такива моменти и получете страхотни бонуси!

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти