Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Класация на бонуса за добре дошли

Ако се интересувате от залагания, то една качествена класация на бонуса за добре дошли ще ви бъде интересна. Няма нужда да търсите другаде, защото сте попаднали именно на такава. Продължете четенето. Имаме какво да разкажем.

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта
 1. 100% до 300 лева и до 30 лв. Безплатен залог!
  18+. Внесете своя първи депозит в Betano (над 10 лв.) и ще бъдете награден със 100% бонус, достигащ 300 лв. (за депозит от 300 лв.) и до 30 лв. Безплатен залог (на следващия ден) в зависимост от размера на депозита ви. Бонусът ще бъде активиран във Вашия акаунт веднага след депозита. Безплатният залог се кредитира на следващия ден след успешен депозит. Прилагат се Бонус правила и условия на Kaizen. Посети сайта
 1. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта
 1. Palms Bet Спорт

  97 /100
  100% до 200 лева
  18+. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 200 BGN / 100 EUR.Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно. Валидността на бонуса е 30 дни.Прилагат се правила и условия. Посети сайта

Най- добри сайтове за залози с бонуси

Как се стига до тези сайтове за залози с бонуси, които са добри и има смисъл да се отбелязват? Как се прави класация на бонуса за добре дошли? Чрез проучване на пазара. Именно това направи и нашият екип. Разгледахме активните букмейкъри действащи на българския пазар и освен предлаганите бонуси обърнахме внимание и на други важни фактори като обслужване на клиенти, мобилни приложения, брой пазари и варианти на спортни залози. Това проучване доведе и до резултата, който ви представяме в тази статия. Да, тези четири букмейкъри излязоха на топ позиция.

Не искаме обаче да твърдим, че нашата класация е най-правилна. Вие можете да сте на друго мнение и да поставите други имена във вашата собствена таблица. Това е нормално и няма нищо лошо да го направите. Сега нека обаче погледнем как точно функционират бонусите, които посрещат българските играчи с добре дошли.

Как функционират бонусите за добре дошъл?

Как работят сайтове за залози с бонуси и в частност как точно функционират офертите за добре дошъл? Сайтовете за залози с бонуси предлагат многообразие от различни оферти, като някои от тях са по-популярни от други. Следващите рубрики разглеждат най-често срещаните кампании предлагани от букмейкъри. Преди да продължим искаме да ви напомним, че всеки бонус върви ръка за ръка със специфични правила, изисквания за превъртане и др.

Преди да активирате даден бонус е от изключително значение да прочетете тези правила и да се запознаете с тях. Не забравяйте, вие определяте дали да се възползвате от даден бонус или не.

Бонус с депозит

Нека започнем с бонуса с депозит. Какво представлява той? Накратко това е оферта, която изисква от играча да внесе определена сума пари, за да може да се възползва от бонуса.  Голяма част от сайтове за залози с бонуси предлагат точно такъв тип кампании за добре дошли. Сумата, която трябва да се внесе обикновено е и първият направен депозит. Самата сума се различава между различните букмейкъри. В някои случай се изисква бонус код, в други такъв не е необходим.

Бонус без депозит

Този вид бонус не изисква депозит, за да бъде активиран. Реално е точната противоположност на гореописаната кампания.

Freebet

Freebet е доста интересна концепция. Ако един букмейкър предлага freebet, то това значи, че вие можете да заложите на дадено събитие без да заплащате. Обикновено залогът се определя от самия букмейкър както и спортното събитие.

Keшбек / Risk free bet

Принципа на кешбека е доста интригуващ. При един кешбек, букмейкъра връща част от сумата, която сте изгубили при залога си. Точно колко и как се случва това зависи от самия оператор.

Какво е бонус код и защо е важен?

Код, който е свързан с даден бонус е обикновено комбинация от букви и цифри, която трябва да се впише от вас като играч. Самото вписване може да стане при регистрация на акаунт или в по-късен етап. Ако се изисква такъв код, то това ще бъде упоменато в страницата на букмейкъра. Защо такива кодове са важни? Обикновено те са част от самата кампания и е нужно да бъдат нанесени. Не забравяйте, че кодовете отнасящи се за бонуси не винаги водят до по-добри или ексклузивно условия. В много от случаите не променят офертата по никакъв начин.

Най- добрите сайтове за залози с бонуси в България

На българският пазар има много и различни сайтове за залози. В тази класация на бонуса за добре дошли са подбрани единствено оператори с наличен лиценз важащ в Република България. Качеството на началните бонуси също е от значение при настоящото класиране. Както споменахме по-рано и други фактори имат значение. Пример за такива са обслужването на българските клиенти, мобилните устройства и самата платформа.

Как мога да намеря сайт за залози бонус без депозит?

Истината е, че да се намери сайт за залози бонус без депозит не винаги е особено лесно. В повечето случаи операторите предлагат бонуси, които изискват депозит. Това, че е трудно, не значи, че е невъзможно. Най-добрият съвет в този случай е редовно да преглеждате страниците на любимите си букмейкъри и да следите за нови оферти.

Най-добър ли е букмейкъра, който предлага бонус без депозит?

Не, истината е, че добрите букмейкъри предлагат много повече от бонуси без депозит. За да се класифицираш като търсен оператор е нужно да се отличиш от конкурентите по много начини. Може да предложиш бонус с депозит, но да имаш уникални функции на страницата си комбинирани с множество пазари.

Фактът, че един букмейкър предлага бонус без депозит не го прави герой, а просто един оператор с конкретна оферта.

Залагайте разумно и се забавлявайте!

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти