Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лицензирани букмейкъри в България 2024

Кои са лицензирани букмейкъри в България и какво трябва да знаете за тях? В статията ще разкажем повече за лицензирани онлайн букмейкъри bet365 и Betano, както и повече подробности за тази гореща тема.

Топ 5 Лицензирани Букмейкъри в България

Кои са топ 5 лицензирани букмейкъри в България? Започваме с мултинационалните bet365 следвани от гиганта winbet, bwin и efbet. Последен, но не и по значение е Palms Bet.

В таблицата по-долу можете да видите повече подробности за всеки от изброените букмейкъри с лиценз:

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта
 1. 100% до 300 лева и до 30 лв. Безплатен залог!
  18+. Внесете своя първи депозит в Betano (над 10 лв.) и ще бъдете награден със 100% бонус, достигащ 300 лв. (за депозит от 300 лв.) и до 30 лв. Безплатен залог (на следващия ден) в зависимост от размера на депозита ви. Бонусът ще бъде активиран във Вашия акаунт веднага след депозита. Безплатният залог се кредитира на следващия ден след успешен депозит. Прилагат се Бонус правила и условия на Kaizen. Посети сайта
 1. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта
 1. Palms Bet Спорт

  97 /100
  100% до 200 лева
  18+. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 200 BGN / 100 EUR.Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно. Валидността на бонуса е 30 дни.Прилагат се правила и условия. Посети сайта

На какво да обърнем внимание при избиране на букмейкъри?

Искате да залагате онлайн? Чудесно! Ето едни от най-важните фактори, които трябва да вземете в предвид:

 • Един от най-важните фактори при избор на букмейкър е той да е един от лицензираните букмейкъри в България. Примери за сайтове за залагания с лиценз са дадени в таблицата в предходната рубрика.
 • Винаги обръщайте внимание на активните оферти на страницата на букмейкъра. Какви бонуси предлага? Има ли ежеседмични предложения или други оферти?
 • Обърнете внимание на коефициентите за залагания на избраните лицензирани онлайн букмейкъри. Как са сметнати и дали са честни спрямо спортното събитие, за което важат.
 • В голямата си част актуалните букмейкъри с лиценз се стараят да предоставят ясни правила и условия на своите играчи. Проверете дали избраният от вас букмейкър се отличава именно с добре написани условия за ползване на платформата.
 • За да можете да играете спокойно е нужно избраният от вас букмейкър да предоставя и възможност за обслужване на клиентите под формата на мейл или онлайн чат. По този начин можете да получите информация по въпроси, които не са включени в общите правила и условия.
 • За предпочитане е платформата да предоставя обслужване на български език. За съжаление в момента не всички сайтове за залагания с лиценз имат оператори, които комуникират на български език.

Като цяло може да се каже, че най- същественото, на което трябва да обърнете внимание е букмейкърът да е в списъка на лицензирани букмейкъри в България.

Лицензирани Букмейкъри в България

Защо да изберем сайт за залагания с лиценз в България?

Защо е добре да залагате в страница на лицензирани букмейкъри в България?

Една от най-важните причини е, че лицензът предоставя една законна платформа на българските играчи. Букмейкърът се регулира от българската държава, което само по себе си води до едно по-честно залагане под формата на предоставени коефициенти от негова страна. Вие като играч можете от своя страна да се чувствате по-сигурни, когато залагате в страницата на легитимен букмейкър, именно поради факта, че информацията и дейността на букмейкъра са регулирани и следени.

Всички парични трансакции в страниците на лицензирани букмейкъри в България се извършват чрез законни методи (някои примери са VISA, Mastercard или Skrill). Именно лицензът задължава букмейкърите да използват сигурни методи за плащания както и да осигурят сигурна сметка на всеки потребител. Какво значи сигурна сметка? Букмейкърът трябва да осигури дигитална защита, която предпазва данните и паричните наличности на всеки играч от атаки и кражби от трети лица.

Друг решаващ фактор е, че букмейкърът предоставя актуални оферти и ги спазва както са описани в страницата. Правилата публикувани на сайта също са валидни и са в сила. Спазването както на оферти, така и на правилата за ползване на платформата се следи от държавата. Лицензът дава право на едно регулиране на цялата дейност на букмейкъра. Това е и причината, която прави именно легитимните сайтове за залози за предпочитане.

Къде да проверим лицензите на букмейкъри?

Всички букмейкъри с лиценз в България публикуват своя регистрационен номер на уеб страницата си. Също така можете да проверите дали един букмейкър има лиценз в страницата на Комисията по хазарт на Република България.

От 2020г. лицензите на букмейкърите се издават от Национална Агенция по приходите. Получаването на лиценз за хазартна дейност, в това число и залагания не е лесен процес.

Изискват се множество документи от страна на букмейкъра. Изискванията за получаване на лиценз са строги и се проверяват от специалисти в тази сфера.

Лицензирани букмейкъри в България : Често задавани въпроси (FAQ)

Отговорите на най-често задаваните въпроси във връзка с всичките лицензирани букмейкъри в България ще намерите в следващите редове:

Всички ли топ сайтове за залози в България имат валиден лиценз?

Да, всички сайтове упоменати в статията имат валиден лиценз за работа на територията на Република България.

Мога ли да залагам в букмейкър без лиценз?

Да, можете, но това е незаконно и не е препоръчително. При условие, че имате достатъчно голям избор на букмейкъри с валиден лиценз, горещо ви препоръчваме да изберете легитимен начин за игра.

Кой издава лицензи за хазарт в България?

До скоро лиценз се получаваше от Държавната комисия по хазарта (ДКХ), но с измененията, приети по-рано през 2020 г., такъв вече се издава от Националната агенция по приходите (НАП). Лицензът се подписва от изпълнителният директор на НАП.

Какви са изискванията вписване като регулиран букмейкър?

Изискванията за вписване на един букмейкър като регулиран такъв са много. Можете да намерите пълна информация за тях на следният линк . Едни от важните са букмейкърът да е юридическо лице, без задължения към българската държава. Фирмата трябва да има определен начален капитал. Сайтът, в който ще се залага трябва да предоставя определена защита на потребителите си, както и да съдържа актуална информация за правила за ползване и оферти.

Наземните букмейкъри държат ли легален лиценз?

Да, наземните букмейкъри са лицензирани по същият начин както и онлайн букмейкърите.

Efbet само в България ли има лиценз?

Не, не само Efbet има лиценз за залагания в България. bet365, winbet са два примера на други оператори, които са лицензирани на територията на България.

Защо не мога да заредя сайта на 1xbet от България?

Към момента букмейкърът няма достъп до българският пазар. Това е причината да не може да се зареди и неговата уеб страница.

Колко приходи събира ДКХ на година от хазартни данъци?

Към момента Националната агенция по приходите не е качила информация относно събрани данъци от хазартни игри в България. За повече информация можете да отворите линка по-горе.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти