Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Топ три приложения за залагане

Едно добро приложение за залагане онлайн никога не е излишно. Къде точно можете да намерите такива приложения за мобилни залагания? Кои оператори предлагат добри варианти и защо? Нашата статия отговаря на тези практични въпроси.

ОператорПриложение за залаганеИграй!
bet365
Апликация за Андроид и iOS
Betano
Апликация за Андроид и iOS
bwin
Мобилно Приложение

Най-доброто приложение за залагане – как избрахме нашите топ 3 предложения?

Таблицата, която току що видяхте съдържа три имена на оператори, чийто приложение сме разгледали по-отблизо. Днешните спортни залози все по-често се изпълняват чрез мобилни устройства. Това само по себе си води до необходимостта да се предлагат бързи и добре сформирани приложения. Именно и за това тази статия би била интересна на много играчи. Голяма част от българската публика се интересува от възможността да направи своя залог през мобилния си телефон или iPad.

Koe прави едно приложение за залагане добро и защо именно тези оператори са класифицирани с най-доброто приложение за залагане? Всяко едно приложение за залагане упоменато в таблицата се отличава с бързина, добра функционалност и е лесно достъпно независимо какво устройство използвате. Тези компоненти са били от голямо значение за нашият тийм при определянето на класацията.

Как да изтегля и инсталирам едно мобилно приложение за залагане?

Както вече споменахме една част от мобилни залагания изискват да изтеглите приложение на мобилният си телефон.

Начинът, по който се инсталира едно приложение зависи от това какъв е вашият телефон и каква оперативна система използва. Не се притеснявайте вашите спортни залози могат да бъдат направени без проблем независимо от устройството. Как точно ще обясним в следващите рубрики.

Приложение за залагане за iOS (Apple)

Ако използвате оперативната система на iOS (Apple) можете да достъпите приложенията за мобилни залагания през страницата на самия оператор или в iStore. Следвайте следните стъпки

 • Влезте в страницата на оператора/ или в iStore.
 • Проверете дали приложението е предназначено за вашата оперативна система
 • Натиснете бутона „Свали“.
 • Съгласете се с правилата за ползване на приложението като натиснете бутона „Съгласен съм“.
 • Вече можете да използвате приложението.

Приложение за залагане Android

Ако използвате Android е добре да имате предвид, че в Google Play няма да намерите приложения за залози. Те са отстранени като опция в тази платформа. Това само по себе си означава, че единственият вариант е да свалите приложението от страницата на оператора. Ето и какви са стъпките за това:

 • Влезте в страницата на оператора, в който ще залагате
 • Натиснете на линка за Android мобилни залагания
 • Разрешете на устройството си да инсталира апликацията
 • Приложението ще започне да се сваля
 • Съгласете с се с правилата за ползване
 • Свалянето приключва
 • Вече можете да започнете с вашите спортни залози

Каква е разликата между мобилната версия и използването на приложения при залагане?

Не всички букмейкъри използват приложения за своите мобилни версии. Една част от тях избират да предоставят просто една мобилна версия достъпна от самата страница на оператора.

Приложенията изпращат съобщения при някакви промени или новини, което се счита за един позитивен аспект. Като цяло разликата между приложенията и мобилната версия не са големи. В повечето случаи бонусите са еднакви независимо как достъпвате страницата.

Легално ли е най-доброто приложение за залагане в България?

Да, най-доброто приложение за залагане  е легално в България. Всички оператори упоменати в тази статия както и техните мобилни приложения са легални за българските играчи.

Не забравяйте, че на нашата страница можете да намерите класации и информация единствено на оператори, които са лицензирани според Закона за хазарта в Република България. Това ги прави легитимни партньори за вашите онлайн залагания. Всички техни приложения са законни.

Имайте предвид, че независимо дали залагате чрез мобилно устройство или през компютъра си можете да загубите както и да спечелите. Никога не превишавайте бюджета си и не взимайте пари на заем, за да залагате. Играйте разумно!

Защо спортните залози чрез приложение за залагане са толкова добри?

Мобилните устройства ви дават много предимства при залозите за спортни събития. Едно от тях е, че можете да залагате от всякъде. Независимо дали сте в автобуса, парка или пред магазина винаги можете да направите своя залог. Единственото, от което имате нужда е добра интернет връзка и приложение, ако такова е необходимо.

Имате несъмнено една достъпност, която компютъра не може да ви осигури. Самите приложения също допринасят за едно добро изживяване онлайн. Чрез тях имате достъп до всички пазари. Благодарение на тяхната функционалност имате също така възможност лесно и бързо да направите своя залог.

Залагайте разумно!

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти