Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Залагане на ЮС Оупън 2024 – съвети, коефициенти, залози, тенис на живо

Тук всичките любители на белия спорт и тенис залагане могат да намерят онова което трябва да знаят когато става дума за залагане на ЮС Оупън. Няма значение дали имаш опит или не, на правилното си място!

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта
 2. 100% до 300 лева и до 30 лв. Безплатен залог!
  18+. Внесете своя първи депозит в Betano (над 10 лв.) и ще бъдете награден със 100% бонус, достигащ 300 лв. (за депозит от 300 лв.) и до 30 лв. Безплатен залог (на следващия ден) в зависимост от размера на депозита ви. Бонусът ще бъде активиран във Вашия акаунт веднага след депозита. Безплатният залог се кредитира на следващия ден след успешен депозит. Прилагат се Бонус правила и условия на Kaizen. Посети сайта
 3. Palms Bet Спорт

  97 /100
  100% до 200 лева
  18+. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 200 BGN / 100 EUR.Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно. Валидността на бонуса е 30 дни.Прилагат се правила и условия. Посети сайта
 4. 100% до 250 лв. + 50 лв. безплатен залог
  18+.Бонус 100% до 250 лв. Минималният квалифициращ депозит за офертата е 10 лв. Крайният срок, в който клиент може да депозира и активира бонус предложението, е 10 дни от момента на неговото предлагане. Коефициент 1.00. Максималната сума на един залог, за да бъде валиден за разиграване на бонуса, е 100 лв. Всеки потребител може да се възползва от промоцията само веднъж. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени. Прилагат се правила и условия. Посети сайта
 5. Бонус за Футбол
  Вече за над 80 лиги и първенства – бонус до 70% за печелившите комбинации. Важи само за директни множествени залози с 3 или повече селекции на стандартния пазар Краен Резултат, Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. Бонусът е ограничен до 100.000£ или еквивалент в друга валута и се прилага към цялата печалба. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Важат ограничения и условия. Само за нови и класиращи се клиенти Посети сайта
 6. Оферта за Коефициент на bet365
  Най-добър коефициент за всеки кон за всяко състезание от Великобритания и Ирландия, излъчвано пряко по ITV. Офертата важи само за залози Победа и Подсигурен Залог на Фиксирани Коефициенти направени след 10:00 в деня на състезанието, до 15 минути преди старта на всяко от състезанията по ITV, като включва само състезания пряко по ITV, ако не е посочено друго от bet365. Това изключва надбягвания от САЩ. Цените съответстват на избрани букмейкъри. Кодът на бонус BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Важат ограничения и Правила за залагане. Посети сайта
 7. 200% до 200 лв.
  18+. Нови играчи получават НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ. Бонусът – 200% до 200 лв. Free Bet и печалбите с него не се разиграват. Валидни залози: коефициент 1.50+, множествени залози в Спорт, На живо и eSports. Максимален принос на единичен залог – 100 лв. Срок за активиране – 14 дни, разиграване – 30 дни. Free Bet се активира след залагане на 1х депозита. Срок за активиране на Free Bet – 3 дни, разиграване – 5 дни. Общ срок – 30 дни от депозита. За тази промоция се прилагат и Общи игрални условия и правила. Посети сайта
 8. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта
 9. Мач на Живо
  Гледайте спорт на живо от телефон, таблет или компютър, включително футбол, тенис или баскетбол. Подлежи на ограничения спрямо географско местоположение, нужно е да имате средства във Вашия акаунт или да сте поставили залог в последните 24 часа. Кодът на бонус BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта

Залагане на ЮС Оупън – стратегия

Откритото първенство на САЩ е последният от четирите турнира на Големия шлем. Обикновено се провежда през август и септември което донася две седмици първокласна игра за почитателите на тениса. Естествено, залагането на ЮС Оупън е още нещо което е характеристично за този турнир. Факт е, че тези две седмици колкото продължава самото събитие включват много различни мачове, което дава възможност и за разнообразие от ЮС Оупън залози.

Залагане на УС Опен

По принцип, букмейкърите са прекалено натоварени защото през цялото време залагат даже и тези които рядко опитват късмета си. Освен класическите видове УС Опен залози, популярни са и тенис залози на живо, но имайте предвид, че не всички оператори ги предлагат. Нещо повече може да разберете за различни видове залагане на ЮС Оупън ако продължете да четете.

Кой е най-добрият букмейкър за залагане на US Open?

Както споменахме пред малко, не всички букмейкъри предлагат едно и също качество на услуги. Затова е нужно да бъдете внимателни при избирането на сайта за тенис залагане.

В нашето мнение, bet365 е определено най-добрия избор когато става дума за ЮС Оупън залози.

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта

Фаворитите на ЮС Оупън – трябва ли да залагме изключително на тенис звезди?

Всички го знаем – коефициентите за абсолютните фаворити са доста низки. Затова остава следния въпрос – струва ли си да залагаме на тях? Плюс, залагането на US Open може да донесе доста изненади и нито един залог не е 100% сигурен.

Ако не си струва да залагаме на тенис звездите, на кого, или по-добре да попитаме, на какво да залагаме? Отговора на този въпрос ще намерите по-долу, но най-напред нека разберем кои са често срещаните имена във връзка със залагането на УС Опен.

Фаворитите на женския тенис

Света на женския тенис включва много познати имена и успешни дами. Обаче, факт е, че когато става дума за ЮС Оупън залози, някои имена се повтарят всяка година. Така няма как да не споменем световноизвестните сестри Уилямс. Точно, е те са вече пред самия край на една изключително удивителна кариера, но това не пречи да ги считаме за евентуални победители на предстоящото Открито първенство на САЩ по тенис.

Освен тях, Симона Халеп от Австралия и Ашли Барти от Румъния са още някои от често споменаваните фаворити в сферата на тенис залагане. За разлика от сестрите Уилямс, което въпреки това че са истински легенди, не са в много добра форма вече, пред Халеп и Барти очевидно е едно светло бъдеще.

Залагането на УС Опен за женския тенис абсолютно ще е интересно и можем да очакваме различни видове ЮС Оупън залози и разнообразни тенис съвети.

Фаворитите на мъжкия тенис

От къде ли да започнем? Твърдата настилка като основа особено е подходяща за стила на играта на великия Джокович или Федерер. Но трябва да признаем, че се и Надал, т.нар. Крал на клея, добре справя на този тип настилка за тенис корт.

Няколко години вече, тези имена се въртят. От време на време, още някой нов се появява освен тях, и вероятно, в бъдещето, такива играчи ще има повече, но в настоящия момент ги няма много. Всички очи са насочени към тези трима великани, а и шансовете са определено в тяхна полза.

Графикът на Откритото първенство на САЩ – защо е важно да знаем кой и къде?

Откритото първенство на САЩ по тенис се състои от 5 състезания – поединично за жени и мъже, за мъжки и женски двойки, както и смесени. Освен тях, по време на турнира, провеждат се и мачове между юноши, ветерани и други категории. Всеки мач е една нова възможност за залагане на ЮС Оупън. Затова е важно да знаем кой, къде кога и срещу кого играе за да можем да се подготвим за нашите ЮС Оупън залози.

Тенис залагане на български играчи

Тенис залагане на български играчи

Григор Димитров определено остава светлата точка на българския тенис.До края на 2019. година той е участвал в 505 срещи от които спечели 304. До сега в кариерата си е спечелил и 8 титли от Световния Тур на АТП. Неговото върхово постижение е третото място на световната ранглиста до което се качи през 2017 и на което беше останал 10 последователни седмици.

Честно казано, въпреки това че пожелаваме само добро на нашия Гришо, трябва да си признаем, че той не е най-подходящия избор за залагане на краен победител ако имаме предвид тенис съветите. Все пак това не означава, че не е възможно да залагаме на него и някои други типове на тенис залагане.

Как да залагаме на УС Опен? Различни видове залози на ЮС Оупън обяснени

Тенис залагането може да е доста трудно, особено ако сте нови и нямате много опит. Но от това не трябва да се страхувате. Ние написахме нашата статия за да ви помогнем. Затова тук ще обсъдим някои от най-популярните видове ЮС Оупън залози.

Залог на краен победител

Този тип залог единствено се препоръчва когато очаквате аутсайдера на мача да бъде победител. Съвсем е логично, че коефициентите за залагане на тенис фаворитите не са много високи. Поради тази причина в последно време много хора търсят други видове US Open залози, които са по-интересни и могат да ви донесат евентуална по-голяма печалба. Разбира се, вие имате право да вземете решение и залагате на кого и как си искате.

Залог на победител в мача

Тенис залагане на победител в мача вече се свързва с други възможности. Както вече споменахме, по време на турнира провеждат се различни видове състезания – поединично за жени и мъже, за мъжки и женски двойки, както и смесени, които добавят една нова дименсия на залагането на ЮС Оупън.

Почти е невъзможно да разгледате коефициентите на всички предстоящи мачове, но най-усърдните ще намерят интересни срещи за залагане. С този вид залог просто избирате един от играчите за победител. Броя на сетовете или геймовете както и точния резултат на мача тук нямат никакво значение. За тези числа съществуват други видове ЮС Оупън залози.

Залози на сет

Ако смяташ, че фаворита ще разгроми съперника си в първия сет, но последния има шанс във втория сет, няма проблем, защото може да залагаш на индивидуални сетове. Освен това съществува и вид залог наречен над/под който се прилага на залога за сет или гейм и за който ще откриеш повече ако продължиш да четеш.

Залагане на гейм

Освен залагания на сетове, букмейкърите предлагат и залагане на тенис геймове в един мач или някой сет. Логиката е съща както и при залагането на сетове, но оказва се че тук трябват малко повече умения. Затова този тип залог е един от най-рискованите, но определено и един от най-интересните и евентуално профитабилни ако имате достатъчно късмет.

Хендикап

Залозите за хендикап са доста популярни в света на тенис залагането също както и в другите спортове. Той се изразява с определен брой точки добавени към резултата на един играч и същия този брой отнет от резултата на другия. Коефициентите са завишени от тези при залог на победител, а хендикапа, под формата на виртуален дефицит е в полза на аутсайдера.

Под/над залагания

Залагането на US Open не е само свързано с избиране на победителите. Може да залагате и на геймове или сетове под или над определен брой. Например, ако сложите залог за повече от 2.5 сета, печелите ако в мача има най-малко три сета. Или за геймовете, ако сложите под 21.5 гейма, максималния брой на изиграните мачове трябва да е 21.

Този вид залог е добър ако не може със сигурност да предскажете победителя на двубоя. Или вместо да залагате на фаворита с малък коефициент, избирате тази възможност която осигурява по-добри коефициенти.

Стратегия за залагане на живо

Напълно логично, редица от онлайн букмейкъри включват и тенис залагания на живо. Предимствата са няколко. Най-напред, имате контрол над залозите, защото коефициентите се променят всяка минута имайки предвид развоя на играта и текущия резултат. Всяка спечелена точка може да означава и промяна на коефициентите.

Това което трябва да направите е да следите внимателно играта и намерите най-подходящ момент за залагане. Залаганията на живо са много разнообразни и вероятно ще намерите всяка опция която ви хрумне в сайтовете на известните букмейкъри. Единствено нещо от което се нуждаете е успешна стратегия за залагане на живо.

Хазартна зависимост – безопасността на първо място

Залагането никак не трябва да ви стане навик който ви пречи в ежедневния живот. Ако пък е така, обърнете се веднага към тези които могат да ви помогнат:

Национална информационна линия – 0888-99-18-66
Практическа подкрепа с проблема с хазарта – https://www.gamblingtherapy.org/bg

51 articles
Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти