Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Залагане на Ролан Гарос 2024 – съвети, коефициенти, видове залози, тенис на живо

Откритото първенство на Франция е едно от най-вълнуващите спортни събития на годината. Разбира се заедно с него, ръка под ръка, върви и залагането на Ролан Гарос.

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта
 2. 100% до 300 лева и до 30 лв. Безплатен залог!
  18+. Внесете своя първи депозит в Betano (над 10 лв.) и ще бъдете награден със 100% бонус, достигащ 300 лв. (за депозит от 300 лв.) и до 30 лв. Безплатен залог (на следващия ден) в зависимост от размера на депозита ви. Бонусът ще бъде активиран във Вашия акаунт веднага след депозита. Безплатният залог се кредитира на следващия ден след успешен депозит. Прилагат се Бонус правила и условия на Kaizen. Посети сайта
 3. Palms Bet Спорт

  97 /100
  100% до 200 лева
  18+. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 200 BGN / 100 EUR.Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно. Валидността на бонуса е 30 дни.Прилагат се правила и условия. Посети сайта
 4. Бонус за Футбол
  Вече за над 80 лиги и първенства – бонус до 70% за печелившите комбинации. Важи само за директни множествени залози с 3 или повече селекции на стандартния пазар Краен Резултат, Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. Бонусът е ограничен до 100.000£ или еквивалент в друга валута и се прилага към цялата печалба. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Важат ограничения и условия. Само за нови и класиращи се клиенти Посети сайта
 5. Оферта за Коефициент на bet365
  Най-добър коефициент за всеки кон за всяко състезание от Великобритания и Ирландия, излъчвано пряко по ITV. Офертата важи само за залози Победа и Подсигурен Залог на Фиксирани Коефициенти направени след 10:00 в деня на състезанието, до 15 минути преди старта на всяко от състезанията по ITV, като включва само състезания пряко по ITV, ако не е посочено друго от bet365. Това изключва надбягвания от САЩ. Цените съответстват на избрани букмейкъри. Кодът на бонус BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Важат ограничения и Правила за залагане. Посети сайта
 6. 100% до 250 лв. + 50 лв. безплатен залог
  18+.Бонус 100% до 250 лв. Минималният квалифициращ депозит за офертата е 10 лв. Крайният срок, в който клиент може да депозира и активира бонус предложението, е 10 дни от момента на неговото предлагане. Коефициент 1.00. Максималната сума на един залог, за да бъде валиден за разиграване на бонуса, е 100 лв. Всеки потребител може да се възползва от промоцията само веднъж. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени. Прилагат се правила и условия. Посети сайта
 7. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта
 8. 200% до 200 лв.
  18+. Нови играчи получават НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ. Бонусът – 200% до 200 лв. Free Bet и печалбите с него не се разиграват. Валидни залози: коефициент 1.50+, множествени залози в Спорт, На живо и eSports. Максимален принос на единичен залог – 100 лв. Срок за активиране – 14 дни, разиграване – 30 дни. Free Bet се активира след залагане на 1х депозита. Срок за активиране на Free Bet – 3 дни, разиграване – 5 дни. Общ срок – 30 дни от депозита. За тази промоция се прилагат и Общи игрални условия и правила. Посети сайта
 9. Мач на Живо
  Гледайте спорт на живо от телефон, таблет или компютър, включително футбол, тенис или баскетбол. Подлежи на ограничения спрямо географско местоположение, нужно е да имате средства във Вашия акаунт или да сте поставили залог в последните 24 часа. Кодът на бонус BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта

Стратегии за залагане на Ролан Гарос

Залозите на тенис са популярни както между почитателите на самия спорт, така и между тези които обичат да погледнат някой мач само от време на време. Не трябва даже да казваме, втория турнир от Големия шлем, както и залагането на Откритото първенство на Франция, привличат огромно внимание.

Да не забравим, че по време на турнира играе се голям брой на различни мачове, което означава и голям брой различни видове Ролан Гарос залози. Ако търсите повече информации за онлайн залагане на тенис, продължете да четете нашата статия.

Тук ще разгледам всичко което може да ви е от полза когато става дума за залагането на Ролан Гарос, но и за тенис залагане като изцяло.

залагане на Ролан Гарос

Кой е най-добрия букмейкър за Ролан Гарос залози?

Тъй като с bet365 бонус код (Важат Правила и Условия) може да намерите най-богат избор на спортни събития и опции за залагане на Roland Garros, ние смятаме, че този оператор заслужава вниманието ви. Посете официалния им уебсайт и вижте за какво става дума.

Ако досега не сте се регистрирали, погледнете каква оферта са подготвили за всички нови клиенти, които решават да си направят регистрация за пръв път.

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта

Кои са фаворитите на Ролан Гарос? Струва ли си да залагаме на тях?

Когато кажем Ролан Гарос залози, много хора първо си помислят на залагания на краен победител на турнира. Докато е това една от най-често срещани и популярни опции за тенис залагане, оказва се, че по едно и също време не предлага много добри коефициенти. Това нещо е съвсем логично, защото колкото са по-големи шансовете на тенисиста толкова са по-малки коефициентите.

Това което искаме да кажем е че съществуват и други начини за залагане на Ролан Гарос които могат да бъдат много по-интересни. След малко ще ги обсъдим заедно, но преди това нека разберем кои са настоящите фаворити в света на тениса.

Фаворитите на женския тенис

Когато става дума за фаворитите на женския тенис, някои имена се споменават по-често от останалите. Примерно, Симона Халеп и Ашли Барти са тези които чуваме навсякъде защото наистина момичетата си заслужават да им имаме доверие. Не е нужно да добавяме, че сестрите Уилямс са също на този списък, въпреки това че тяхната кариера е пред самия край.

Фаворитите на мъжкия тенис

И тук също, почти е безполезно да обсъждаме фаворитите, тъй като едни и същи имена се споменават в този контекст вече от години. Разбира се, от време на време, бяхме свидетели на някои изненади, но те на са много чести в света на тенис залагането.

Резултатите на мъжете са може би малко повече постоянни отколко женските. Поради тази причина такива Roland Garros залози са и по-лесни. Всички имаме по-ясна представа за тяхната игра което допринася на по-лесни прогнози за бъдещите резултати и класирането им.

Не трябва даже да казваме, че Надал, кралят на клея, остава абсолютния фаворит на турнира в Париж. Всяка година до сега, най-голям брой Ролан Гарос залози включват Рафа като победител на турнира, което изобщо не ни учудва. Все пак това не означава, че и други тенисисти нямат шанс. Тук особено имаме предвид Федерер и Джокович, тъй като играта им, остава безупречна, както и винаги досега.

Графикът на Откритото първенство на Франция и защо е важно да го знаем

Ако залагането на Roland Garros ви се струва като подходяща опция за вас, тогава е нужно да знаете графика на турнира.

Същинската надпревара на Откритото първенство по тенис на Франция по принцип се провежда ежегодно за период от две седмици през средата на месец май и началото на юни. През тези три седмици имаме възможност да следиме голям брой на двубои, а следователно и да се наслаждаваме на различни видове Ролан Гарос залози.

Онлайн букмейкърите предлагат и различни коефициенти както и специални оферти за своите потребители. Освен това на интернета може и да намерите тенис съвети, тенис на живо, стратегии и още много други неща които правят цялото събитие на още по-интересно.

Тенис залагане на български играчи

До сега нашите играчи не показаха се лошо и трябва да кажем, че има надежда за тях. Макър за някои от тях, въпреки това, че освен Гришо, другите не се намират на някое много добро място в световната ATP листа.

Залагане на Ролан Гарос

Григор Димитров3

Не трябва изобщо да казваме, че Гришо остава номер 1 когато става въпрос за българския тенис. Благодарение на него и нашата страна успя да се впише в световната тенис история.

До сега неговото най-добро класиране включва трето място и това е един от най-големите му успехи в кариерата. След това, станахме свидетели на някои резки промени в играта на Димитров, но все пак в момента той се намира в топ 20, а ние му пожелаваме да се качи и още по-напред.

Млади български надежди

Освен Гришо, който е синоним за тенис в България, трябва да споменем и някои други млади талантливи тенисисти. Следващите имена също заслужават вашето внимание когато става дума за тенис залагане: Димитър Кузманов – Мико, Александър Донски, Васко Младенов, Адриан Андреев, и т.н.

Залагане на тенис: Различни видове Roland Garros залози

Стигнахме и до тази специална част от нашата статия посветена на залаганията на Ролан Гарос, която особено може да е от полза за начинаещите в света на тенис залагането. Тук искаме да обясниме някои от най-често срещаните видове Roland Garros залози.

Залог на краен победител

Залагане на Ролан Гарос на краен победител е вид залог който избират много хора, които искат да участват в авантюрите на онлайн тенис залагането. Както самото название говори, тук просто избирате тенисист за който вярвате че е с реален шанс да спечели титлата.

Фаворитите са ясни няколко месеца преди да започне самото първенство. Ако решите да залагате на краен победител трябва да знаете, че коефициентите не са много високи. Те намаляват с всеки изигран мач затова анте пост залозите на дългосрочни събития може би са по-добър избор отколко да чакате и залагате пред самия край на турнира.

Залог на победител в мача

Пазара победител в мача носи две възможности. Единственото нещо което трябва да направиш е да избереш този който според теб ще спечели двубоя. След това поставяш залога си и чакаш да видиш дали си прав.

Тенис съвети които можеш да намериш на интернета могат да бъдат от полза при залагане на Ролан Гарос, но внимавай на кого имаш доверие.

Залози на сет

С този вид залог трябва да предвидиш резултат на индивидуален сет. Разбира се, че такова залагане изисква много повече опит, или просто късмет. Дори и с един сет разлика, залога ще бъде невалиден. От друга страна, не трябва да казваме, че залагане на сетове носи и шанс за по-големи евентуални печалби.

Залагане на гейм

Освен залагане на сетове, можеш да залагаш и на брой геймове в мача или в определен сет. Принципа е същия, обаче оказва се че този тип залагания е още по-предизвикателен от миналия. Знаеме че нищо не е сигурно в един двубой защото даже и най-водещите тенисисти имат по-добри, не толкова добри и арне лоши мигове по време на мача. Тук става дума за един от определено най-рискованите залози, което пък означава, че ако прогнозите са ви точни, може да очаквате и по-големи печалби.

Хендикап

Както и при другите спортове така и при тениса, залозите за хендикап са едни от най-популярните, и в нашето мнение, най-интересните. При такъв вид залог трябва да предвидиш с колко по-малко или повече точки единия или другия играч ще спечели, т.е. загуби. Трябва да правиш разлика между плюсов и минусов хендикап. Минусовия се свързва с фаворита, докато плюсовия е във връзка с аутсайдера.

For example, a +3.5 handicap means that the underdog must not lose more than three games, and a -3.5 handicap means that the stronger must win by at least 4 games. With this type of bet, equality is ensured between players of quite different levels of play.

Под/Над залози

Залагането на Ролан Гарос не означава само да избирате победител на мача или сета. Също така може и да залагате на сетове и геймове под или над определен брой. Не е учудващо ако намерите число като 2.5 примерно. Това означава, че ако поставите залог над 2.5 печелите при три сета. От друга страна, логиката е съща за геймовете само че числото е по-голямо – например под или над 20.5 гейма. Някои букмейкъри предлагат и трета възможност – между 20 и 21 гейм.

Тенис залози на живо

Залагане на Roland Garros върви ръка под ръка с възможността да гледате любимия ви играч на живо. В днешно време, почти всичките букмейкъри предлагат тази възможност. Някои даже включват и тенис залози на живо.

Вие трябва да имате достъп до интернета и да сте направили регистрация при тях за да може да следите тенис на живо, но и да имате средства в сметката ви или да сте сложили поне един залог в последните 24 часа.

Хазартна зависимост – безопасността на първо място

Ако си извън контрол и страхуваш се за бъдещето си защото имаш проблем с хазарта, не чакай повече, но свържи се с тези които могат да ти помогнат:

Национална информационна линия – 0888-99-18-66
Практическа подкрепа с проблема с хазарта – https://www.gamblingtherapy.org/bg

51 articles
Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти