Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Уест Хем – Манчестър Сити Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 16/09/2023)

Уест Хем домакинства на Манчестър Сити на събота 16/09/2023, с начален час за този мач от Премиър Лига определен за 17:00 местно време на Стадион Лондон.

След победа с 2-1 срещу Лутън в последния си мач, домакините в момента заемат 4-та позиция в Премиър Лига. Последният мач на техните гости завърши с различен резултат – Манчестър Сити спечелихаса с 5-1 срещу Фулъм и в момента са на 1-во място.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за Уест Хем – Манчестър Сити.

Уест Хем - Манчестър Сити Прогноза

Уест Хем – Манчестър Сити Прогноза: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 6.43 ни казват, че Уест Хем има 15.55% шанс да спечели в този двубой. От друга страна, шансовете на Манчестър Сити да спечелят са 67.57%, със средни коефициенти от 1.48. Това всичко показва, че Манчестър Сити се считат за фаворит в нашата прогноза Уест Хем – Манчестър Сити.

Основни точки Уест Хем – Манчестър Сити

  • Манчестър Сити остават непобедени в 4 изстрела.
  • Уест Хем спечелихаса 3 от последните им десет мача в Премиър Лига.
  • Манчестър Сити спечелихаса 4 от последните им десет мача в Премиър Лига.
  • Уест Хем са отбелязали в 4 от последните им десет мача в Премиър Лига.
  • Манчестър Сити са отбелязали в 4 от последните им пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Уест Хем спечелихаса последния си мач. Отборът на Дейвид Мойс се изправи срещу Лутън. След 90 минути резултатът беше 2-1. Докато се изправяха срещу Лутън, Уест Хем имаха 63% притежание на топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, Уест Хем имаха общо 9 изстрела, докато позволиха 16 изстрела. Междувременно, Манчестър Сити спечелихаса последния си мач. Отборът на Пеп Гуардиола игра срещу Фулъм. След 90 минути резултатът беше 5-1. В мача си срещу Фулъм, Манчестър Сити имаха 64% от притежанието на топката. В предишния мач на Манчестър Сити, те имаха 7 изстрела към вратата, докато отборът на Пеп Гуардиола позволи 6 изстрела.

Уест Хем – Манчестър Сити Прогноза: форма на двата отбора

От 4 изиграни мача до момента в Премиър Лига, домакините спечелихаса 3 изстрела, като са отбелязали голове във всички мачове. Манчестър Сити спечелихаса всички, като също са отбелязали голове във всички мачове. Като гледаме домакинската и гостуващата форма, Уест Хем в момента имат 3 точки от последните пет мача, изиграни на Стадион Лондон. За гостите от Манчестър Сити, те събраха общо 6 точки в последните си пет гостувания.

Уест Хем – Манчестър Сити: последни пряки сблъсъци

През последните 10 срещи в Премиър Лига, Уест Хем не успяха да постигнат нито една победа, докато Манчестър Сити имаха 8 победи, но имаше и 2 мача, които завършиха наравно. Последната среща видя Манчестър Сити да си тръгнат с победа 0-3. Средно в последните 10 пряки сблъсъци са отбелязвани 2.9 гола. 0.5 гола на мач отиваха в полза на Уест Хем, докато Манчестър Сити имаха среден коефициент от 2.4 гола на мач.

Уест Хем – Манчестър Сити Прогноза: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Уест Хем са отбелязали средно 3.3 гола във всеки от последните си 4 мача от Премиър Лига. Междувременно, по време на игрите, в които Манчестър Сити е играл, средно са отбелязвани 3.3 гола. От гледна точка на тези срещи, отборът на Дейвид Мойс е отбелязал средно 2.25 гола на мач и е допуснал средно 1.00 гол на игра, докато отборът на Пеп Гуардиола е отбелязал 2.75 гола и допуснал 0.50 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Всички последни 4 мача от Премиър Лига на Уест Хем завършиха с поне един гол за всеки отбор, а Манчестър Сити са постигнали такъв резултат в половината от срещите този сезон. Уест Хем е отбор, който успява да отбележи поне един гол във всеки мач, който са играли този сезон в Премиър Лига. Досега Манчестър Сити са отбелязали поне един гол във всеки един мач, който са играли в английската Премиър Лига. Средните коефициенти в нашата прогноза за Уест Хем – Манчестър Сити показват, че има вероятност от 57.80%, че двата отбора ще успеят да отбележат поне един гол в събота.

Залагания на Уест Хем – Манчестър Сити

Интересувате ли се от възможните коефициенти за срещата между Уест Хем и Манчестър Сити? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да прочетете прогнози за тази игра, както и за всички други предстоящи мачове от Премиър Лига. Забележка: Всички статистики и прогнозата на Уест Хем – Манчестър Сити Сити бяха публикувани на петък, 15/09/2023. Може да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на публикуване на оригиналния преглед.

Може да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на публикуване на оригиналния преглед.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти