Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Викинг – ФК Хаугесунд Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 09/07/2023)

Прогнози, коефициенти и залагания за мача Викинг срещу ФК Хаугесунд (Елитесериен, 08/07/2023)

ФК Хаугесунд посещава Викинг на събота, 08/07/2023 в норвежката Елитесериен, като мачът е насрочен да започне в 19:00 часа местно време в SR-Bank Arena.

Домакините са класирани на 4-то място, като влизат в тази среща след победа с 2-1 срещу Vaalerenga, докато ФК Хаугесунд се класират на 11-то място, като спечелиха срещу Одс Балклуб с 2-1 последния път.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Викинг – ФК Хаугесунд.

Прогноза Викинг - ФК Хаугесунд

Прогноза Викинг – ФК Хаугесунд: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни казва, че Викинг са фаворит в нашата прогноза Викинг – ФК Хаугесунд. Викинг са получили среден коефициент от 1.37, така че има 72.99% вероятност този отбор да спечели в тази среща. Средният коефициент на победа на ФК Хаугесунд е 6.81, което означава, че има 14.68% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти Викинг – ФК Хаугесунд

  • Играейки срещу Викинг, ФК Хаугесунд са отбелязали в 3 последователни мача.
  • Викинг спечелихаса 3 от последните си пет мача в Елитесериен.
  • ФК Хаугесунд спечелихаса 3 от последните си десет мача в Елитесериен.
  • Викинг са отбелязали във всички от последните си пет мача в Елитесериен.
  • ФК Хаугесунд са отбелязали в 6 от мачовете си в лигата.

Статистика и анализ на мача

Последният мач на Викинг завърши с победа за тях. Отборът на Бярте Лунде Аарсхайм игра срещу Валеренга. В края на играта крайният резултат беше 2-1. Срещу Валеренга, Викинг имаше 42% притежание на топката. Що се отнася до изстрелите към вратата, Викинг направи общо 5 изстрела в атака, докато в защита допусна 10 изстрела. В последната си игра ФК Хаугесунд спечелиха. В последния си мач, отборът на Йостейн Гриндхауг игра срещу Одс Балклуб. Крайното резултат за този мач беше 2-1. Срещу Одс Балклуб, ФК Хаугесунд имаше 49% притежание на топката. Що се отнася до изстрелите към вратата, ФК Хаугесунд направи общо 7 изстрела в атака, докато в защита допусна 7 изстрела.

Прогноза Викинг – ФК Хаугесунд: форма на двата отбори

В последните си десет мача от Елитесериен, домакините спечелиха 6 изстрела, като отбелязаха във всички мачове. Гостуващият отбор успя да запише 3 победи, като отбеляза в 5 от тях. В последните си пет мача в SR-Bank Arena, Викинг спечели общо 10 точки. Техните съперници ФК Хаугесунд спечелиха 4 точки в последните си пет гостувания.

Викинг – ФК Хаугесунд: последни пряки сблъсъци

В последните десет срещи между тези два отбора в Елитесериен, домакините спечелиха два изстрела. Междувременно, ФК Хаугесунд успя да спечели 5 изстрела с общо 3 равенства. Техната последна игра завърши наравно 1-1. Средно, във всеки от тези 10 последни пряки сблъсък, са отбелязани 2.9 гола, като Викинг средно отбелязва 1.4 гола на мач, докато ФК Хаугесунд има среден показател от 1.5 гола на мач.

Прогноза Викинг – ФК Хаугесунд: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Според последните 10 игри, в мачовете на Викинг от Елитесериен са били отбелязани средно 4.6 гола . Междувременно, по време на мачовете, в които е участвал ФК Хаугесунд, средно са били отбелязани 2.1 гола. Преглеждайки тези последни игри, отборът на Бярте Лунде Аарсхайм е отбелязал средно 2.60 гола и е допуснал 2.00 на мач , докато отборът на Йостейн Гриндхауг е успял да отбележи средно 0.90 гола на мач и е допуснал средно 1.20 гола на мач от своите противници.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

И двата отбора са успели да отбележат гол във всички последни 10 мача от Елитесериен на Викинг , докато същото важи за половината от мачовете на ФК Хаугесунд. Последният мач на Викинг без отбелязан гол беше загуба от Розенборг на 10/04/2023. Последният мач на ФК Хаугесунд без отбелязан гол беше загуба от Молде на 25/06/2023. Ако погледнем средните коефициенти в нашата прогноза за Викинг – ФК Хаугесунд, можем да видим, че има 61.35% шанс и двата отбора да отбележат гол в съботния си мач.

Залагания на Викинг – ФК Хаугесунд

Интересувате се дали коефициентите са в полза на Викинг или ФК Хаугесунд преди този седмичен мач? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всеки мач от Елитесериен между букмейкърите на широк спектър от пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата на Викинг – ФК Хаугесунд беше публикуван на четвъртък, 06/07/2023.

Съществува възможност коефициентите за тази игра да са се променили, затова винаги проверявайте текущите преди да залагате.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти