Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Викинг – Бран Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 24/06/2023)

Викинг приемат Бран в събота, 24/06/2023, с начален час за този мач от Eliteserien в 19:00 местно време на SR-Bank Арена.

Домакинският отбор е класиран на 4-то място, влизайки в тази среща след победа с 3-1 срещу Сарпсборг 08, докато Бран е на 2-ро място, след като са играли на равен с Лилестрьом 2-2 последния път.

Прочетете за нашите детайлни прогнози за Викинг – Бран.

Прогноза Викинг - Бран

Прогноза Викинг – Бран: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 2.71 ни показват, че Викинг имат 36.90% шанс да спечелят в тази среща. От друга страна, шансовете на Бран да спечелят са 43.86%, със средни коефициенти от 2.28. Това всичко показва, че Бран се виждат като фаворити в нашата прогноза Викинг – Бран.

Ключови моменти Викинг – Бран

  • Викинг са загубили 3 от тези сезонни мачове в Eliteserien.
  • Бран са загубили 2 от тези сезонни мачове в Eliteserien.
  • Викинг са отбелязали гол в 9 от последните си десет мача в Eliteserien.
  • Бран са отбелязали гол във всичките си последни пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Викинг спечелиха своя предишен мач. Отборът на Бярте Лунде Аарсхейм се изправяше срещу Сарпсборг 08 в тази игра. На крайния съдийски сигнал, резултатът беше 3-1. Срещу Сарпсборг 08, Викинг притежаваха 42% от топката. Що се отнася до изстрелите към вратата, Викинг направиха общо 10 изстрела в атака, докато в отбрана позволиха 14 изстрела. Междувременно, Бран спечелиха 1 точка от равенството. Отборът на Ейрик Хорнеланд бе срещу Лилестрьом. На крайния съдийски сигнал, резултатът беше 2-2. Срещу Лилестрьом, Бран имаха притежание на топката от 65%. В предишната си игра Бран направиха 7 изстрела към вратата, докато отборът на Ейрик Хорнеланд позволи 7 изстрела.

Прогноза Викинг – Бран: форма на двата отбора

През последните си 10 мача в Eliteserien, домакините празнуваха 5 победи, като отбелязаха голове в 9 от тях. Гостите отпразнуваха 5 победи, като отбелязаха голове в 8 от тези мачове. Взимайки предвид домакинската и гостуващата форма, Викинг спечелиха 10 точки в последните си пет мача на SR-Bank Arena. Междувременно Бран събраха общо 7 точки в последните си пет срещи далеч от своя домашен стадион.

Викинг – Бран: последните пряки срещи

Гледайки последните десет срещи от Eliteserien между Викинг и Бран, Викинг спечелихаса 5 мача, докато Бран спечелихаса 3 мача, обаче има 2 мача, в които завършили наравно. Последният път, когато играха, Викинг спечелиха мача с 2-0. Средният брой голове в последните 10 пряки срещи е 2.9 на мач. 1.7 гола на мач отиваха в полза на Викинг, а Бран постигнаха същия брой в средно 1.2 на среща.

Прогноза Викинг – Бран: Залагания върху броя на головете (плюс/минус)

Що се отнася до последните 10 игри, има средно 4.2 гола в мачовете на Викинг в Eliteserien, докато Бран имат средно 3.2 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Бярте Лунде Аарсхейм има средно 2.30 вкарани гола и 1.90 позволени гола на мач, докато отборът на Ейрик Хорнеланд успява да отбележи средно 2.00 гола и да позволи 1.20 във всеки от техните предишни мачове.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

И двата отбора успяха да отбележат в 80% от последните 10 мача на Викинг в Eliteserien, докато същото важи и за 70% от мачовете на Бран. Губещият мач на Викинг срещу Розенборг с 0-1 от 10/04/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да отбележи гол в мач. Последната игра на Бран без вкаран гол беше равенство с Сандефьорд на 08/05/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Викинг – Бран показват, че има възможност от 71.94%, че и двата отбора ще успеят да отбележат гол в събота.

Залагания на Викинг – Бран

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Викинг срещу Бран? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Eliteserien сред букмейкърите на широк спектър от пазари за залагания. Забележка: Всички статистически данни и прогнозата за Викинг – Бран са публикувани на сряда, 21/06/2023. Възможно е да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след времето на първоначалното публикуване на прегледа.

Възможно е да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след времето на първоначалното публикуване на прегледа.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти