Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Валеренга – Викинг Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 01/07/2023)

Валеренга и Викинг ще се срещнат на стадион Интилити Арена в събота, 01/07/2023 година, в норвежката Елитсерия, като мачът ще започне в 19:00 часа местно време.

Преди мача, Валеренга заема 13-то място в класирането на Елитсерия, след като загуби срещу Стрьомсгодсет с 0-1 в последния си мач. От друга страна, Викинг записа победа с 3-1 срещу Бран и в момента се намира на 4-то място.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Валеренга – Викинг.

Прогноза Валеренга - Викинг

Прогноза Валеренга – Викинг: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 2.22 ни казват, че Валеренга имат 45.05% шанс за победа в този мач. От друга страна, Викинг имат 35.09% шанс за победа, със средни коефициенти от 2.85. Това показва, че Валеренга се смятат за фаворит в нашата прогноза Валеренга – Викинг.

Ключови моменти Валеренга срещу Викинг

  • Играещи срещу Викинг, Валеренга са отбелязали гол в 6 поредни мача.
  • Валеренга са загубили 6 от последните си десет мача в Елитсерия.
  • Викинг спечелихаса 3 от последните си пет мача в Елитсерия.
  • Валеренга са отбелязали гол в 8 мача този сезон.
  • Викинг са отбелязали гол във всички последни пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Валеренга загуби предния си мач. Противникът на отбора на Ян Фроде Норнес беше Стрьомсгодсет. Този мач завърши с резултат 0-1. Докато играеше срещу Стрьомсгодсет, Валеренга имаше 69% притежание на топката. По отношение на стрелбата в рамката, Валеренга изстреля общо 13 изстрела на атака и приема 5 изстрела в защита. В същото време, Викинг спечели последния си мач. В този мач отборът на Бярте Лунде Аарсхайм се изправи срещу Бранн. Когато реферът свири края на мача, резултатът беше 3-1. Статистиката срещу Бранн показва, че Викинг имаха 38% притежание на топката. По отношение на стрелбата в рамката, Викинг изстреля общо 12 изстрела на атака и приема 10 изстрела в защита.

Прогноза Валеренга – Викинг: форма на двата отбора

През последните 10 мача в Елитсерията, домакинският отбор има 3 победи, като отбелязва гол в 8 мача. Гостуващият отбор има 6 победи и е отбелязал гол във всички мачове. Като разгледаме формата им като домакин и гост, Валеренга спечелихаса общо 3 точки в последните си пет мача на стадион Интилити Арена. За гостите Викинг, те спечелихаса общо 7 точки в последните си пет мача извън дома.

Валеренга – Викинг: последният между тях мач

Гледайки последните десет мача в Елитсерията между Валеренга и Викинг, Валеренга спечелихаса 5 мача, докато Викинг имат 2 победи и 3 равни резултата. Последният им сблъсък завърши с победа за Валеренга с 2-1. В средностатистически смисъл, в последните 10 двубоя са отбелязани общо 3,8 гола. Валеренга вкарват средно по 2,1 гола във всеки мач, а Викинг средно по 1,7 на мач.

Прогноза Валеренга – Викинг: Залагания за броя на головете (плюс/минус)

През последните 10 мача в Елитсерията, в които Валеренга е играл, се отбелязват средно 3,1 гола. В същото време, в мачовете на Викинг има средно 4,5 гола. Гледайки тези мачове, отборът на Ян Фроде Норнес вкарва средно 1,40 гола във всеки мач и получава средно 1,70 гола на мач, докато отборът на Бярте Лунде Аарсхайм вкарва средно 2,60 гола и получава средно 1,90 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: дали двата отбора ще отбележат гол?

В 60% от последните 10 мача на Валеренга в Елитсерията и двата отбора са успели да отбележат поне по един гол. Отборът на Викинг е видял същата тенденция в 90% от своите мачове. Последният път, когато Валеренга не успя да отбележи гол, беше на 11/06/2023 г., когато претърпя поражение от Стрьомсгодсет. Последният мач на Викинг без отбелязан гол беше загуба срещу Розенборг на 10/04/2023 г. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Валеренга – Викинг от 68,03% вероятност съществува, че и двата отбора ще завършат мача с поне по един гол.

Залагания за Валеренга – Викинг

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Валеренга срещу Викинг? На Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всички мачове в Елитсерията в различни онлайн спортни букмейкъри и залагателни пазари. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата на Валеренга – Викинг е публикуван в вторник, 27/06/2023 г.

Съществува възможност коефициентите за този мач да са се променили, затова винаги проверявайте актуалните преди да залагате.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти