Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Валеренга – Молде Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 15/07/2023)

Валеренга приема Молде в събота, 15/07/2023, с начален час за този мач от Елитсериен, определен за 19:00 местно време в Интилити Арена.

Валеренга получи само точка от последната си игра в предишната седмица, като играха 0-0 с Тромсьо и в момента са класирани 13-и, за разлика от Молде, които са на 5-о място, след като победиха Бран с 2-0 в предишния кръг.

Прочетете нашите детайлни прогнози за Валеренга – Молде.

Прогноза Валеренга - Молде

Прогноза Валеренга – Молде: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Молде са фаворити фаворит в нашата прогноза Валеренга – Молде. Валеренга имат средно коефициенти 3.58, така че има 27.93% шанс този отбор да излезе победител в този сблъсък. Средните коефициенти на Молде за победа са 1.86, което означава, че има 53.76% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти Валеренга – Молде

  • Валеренга са загубили последните си 9 мача подред, когато играят срещу Молде.
  • Валеренга спечелихаса 3 от мачовете от този сезон на Елитсериен.
  • Молде са загубили 1 от последните си пет мача от Елитсериен.
  • Валеренга са отбелязали гол в 8 от последните си десет мача от Елитсериен.
  • Молде са отбелязали гол в 4 от последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Валеренга завърши наравно последната си игра. Тромсьо беше последният им противник. В края на играта крайният резултат беше 0-0. Срещу Тромсьо, Валеренга имаше притежание на топката 46%. В последната си игра Валеренга направиха 4 изстрела в нападение и допуснаха 14 изстрела. Междувременно, Молде спечели последната си игра. Отборът на Ерлинг Мьо игра срещу Бран. След 90 минути резултатът беше 2-0. В своя мач срещу Бран, те имаха следното притежание на топката: 52%. По отношение на изстрелите към вратата, Молде направиха общо 14 изстрела в нападение, докато в защита допуснаха 7 изстрела.

Прогноза Валеренга – Молде: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Елитсериен, Валеренга спечелихаса два, като отбелязаха гол в 8 мача. Гостуващият отбор има 7 победи, като отбелязаха гол в 9 мача. Ако разгледаме домакинската и гостуващата форма, в последните си пет мача на Интилити Арена, Валеренга събраха 3 точки. Междувременно Молде събраха общо 7 точки в последните си пет мача далеч от домашния си стадион.

Валеренга – Молде: последни срещи един срещу друг

В последните десет срещи на тези два отбора в Елитсериен, Валеренга успя да спечели двата изстрела. Междувременно, Молде успяха да спечелят 6 изстрела и имаше 2 мача, които завършиха наравно. Техният последен мач завърши с победа за Молде с 1-2. Тези два отбора са отбелязали средно по 3.6 гола в последните си 10 срещи, като Валеренга отбелязаха средно по 1.2 гола на мач, а Молде – средно по 2.4 гола на мач.

Прогноза Валеренга – Молде: Залагания за броя голове (плюс/минус)

В последните 10 мача на Валеренга от Елитсериен, в средно по всяка игра са били отбелязани 3.1 гола, докато Молде има средно 3.6 гола. Ако погледнем до момента изиграните игри, отборът на Гейр Бакке има средно по 1.40 отбелязани гола и 1.70 допуснати гола на мач, докато отборът на Ерлинг Мьо успява да отбележи 2.50 гола на игра и допуска средно по 1.10 на мач от противниците си.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

В 70% от последните 10 мача на Валеренга от Елитсериен и двата отбора са успели да отбележат, а Молде е успял в 40% от срещите през този сезон. Последният път, когато Валеренга не успя да отбележи в лигата, беше при равенство 0-0 с Тромсьо на 09/07/2023. Последната игра на Молде без отбелязан гол беше загуба от Одс Балклуб на 11/06/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Валеренга – Молде ни казват, че шансът и двата отбора да отбележат в събота е 67.11%.

Залагания за мача Валеренга – Молде

Интересувате се дали коефициентите са в полза на Валеренга или Молде преди мача тази седмица? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви дава възможност да прочетете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи игри от Елитсериен. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този предварителен преглед прогнозата на Валеренга – Молде беше публикуван в сряда, 12/07/2023.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти