Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Валеренга – Боде/Глимт Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 04/06/2023)

Валеренга приемат Боде/Глимт в неделя, 04/06/2023, с начален час за този мач от Елитсериен в 18:00 местно време в Интилити Арена.

Валеренга загубиха последният си мач с 1-2 срещу Стабек и са сега на 9-то място в лигата. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – Боде/Глимт спечелихаса над Викинг с 5-1 и са в момента на 1-ва позиция.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Валеренга – Боде/Глимт.

Прогноза Валеренга - Боде/Глимт

Прогноза Валеренга – Боде/Глимт: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Валеренга имат 25.06% шанс да спечелят мача със среден коефициент 3.99, докато Боде/Глимт имат 57.14% шанс да спечелят мача със среден коефициент 1.75. Това означава, че Боде/Глимт са общите фаворити в нашата прогноза Валеренга – Боде/Глимт.

Ключови точки Валеренга – Боде/Глимт

  • Играейки срещу Валеренга, Боде/Глимт са отбелязали гол в 7 последователни мача.
  • Валеренга са загубили 2 от последните си пет мача от Елитсериен.
  • Боде/Глимт спечелихаса 8 от последните си десет мача от Елитсериен.
  • Валеренга са отбелязали гол във всички свои последни пет мача от Елитсериен.
  • Боде/Глимт са отбелязали гол във всички свои мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

Валеренга загубиха последния си мач. Отборът на Даг-Ейлев Фагермо се изправи срещу Стабек. След 90 минути резултатът беше 1-2. Срещу Стабек, Валеренга имаха притежание на топката от 66%. В последния си мач Валеренга изстреляха 12 изстрела към вратата и допуснаха 7 изстрела.

Във връзка със скорошната Прогноза Валеренга – Боде/Глимт, тези данни могат да бъдат ключови. В последния си мач Боде/Глимт спечелихаса. В последния си мач, отборът на Кйетил Кнутсен се изправи срещу Викинг. Този мач завърши с резултат 5-1. В своя мач срещу Викинг, Боде/Глимт имаха 60% притежание на топката. Що се отнася до изстрелите към вратата, Боде/Глимт изстреляха общо 12 изстрела в атака, докато в защита допуснаха 9 изстрела.

Прогноза Валеренга – Боде/Глимт: форма на двата отбора

След 8 мача в Елитсериен, домакините успяха да записат 3 победи и са отбелязали гол в 7 мача. Гостуващият отбор успя да записа 8 победи, като са отбелязали гол във всички тези мачове. Като се има предвид формата у дома и като гости, Валеренга спечелихаса 3 точки от последните си пет мача, играни на Интилити Арена. Гостите Боде/Глимт спечелихаса 12 точки в последните си пет мача като гости.

Валеренга срещу Боде/Глимт: последни срещи

Последните 10 мача, играни в Елитсериен между Валеренга и Боде/Глимт, показват, че Валеренга спечелихаса един мач, а гостите са били победители 5 изстрела, като също така има 4 равни. Последната среща на тези два отбора завърши с победа на Боде/Глимт с 0-6. В последните им 10 срещи средно са падали 3.7 гола на мач, като Валеренга са отбелязвали средно 1.3 гола на мач, докато Боде/Глимт са имали среден гол във всяка среща от 2.4.

Прогноза Валеренга – Боде/Глимт: Залагания за броя на головете (повече/по-малко)

През последните 8 мача от Елитсериен, в които Валеренга е участвала, средно са отбелязвани 3.3 гола. Междувременно, в мачовете на Боде/Глимт средно са падали 3.8 гола. В тези срещи, отборът на Даг-Ейлев Фагермо е отбелязвал средно 1.63 гола и допускал 1.63 на мач, докато отборът на Кйетил Кнутсен е имал средно 2.89 отбелязани гола и 0.89 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 8 мача от Елитсериен за Валеренга, и двата отбора са успели да отбележат гол в 63% от случаите. Отборът на Боде/Глимт е видял същия резултат в 56% от мачовете си. Последният мач, в който Валеренга не успя да отбележи гол, беше срещу Сарпсборг 08 с 0-2 на 16/04/2023. Боде/Глимт е отбор, който е успял да отбележи гол във всеки мач, който са играли този сезон в Елитсериен. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Валеренга – Боде/Глимт има вероятност от 65.36% и двата отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания за мача Валеренга – Боде/Глимт

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Валеренга и Боде/Глимт? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви дава възможност да прочетете прогнози за този мач, както и за всеки друг предстоящ мач от Елитсериен. Забележка: Всички статистически данни и прогнозата за Валеренга – Боде/Глимт бяха публикувани в сряда, 31/05/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след времето на първоначалното публикуване на прегледа.

Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след времето на първоначалното публикуване на прегледа.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти