Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

САЩ – Холандия  Прогноза, Коефициенти и Залози (Световно Първенство, 27/07/2023)

Холандия посещава САЩ на четвъртък, 27/07/2023 г., в рамките на Световната купа на Международната федерация, като мачът е насрочен да започне в 04:00 ч. местно време в Регионален стадион “Уелингтън”.

Домакинският отбор е класиран на първо място, докато влизат в този сблъсък след победа 3-0 срещу Виетнам, докато Холандия е класирана на второ място, след като спечелиха срещу Португалия с 1-0 последния път.

Прочетете нататък за нашите детайлни прогнози за САЩ – Холандия.

Прогноза САЩ - Холандия

Прогноза САЩ – Холандия: най-добрите коефициенти

Ако вземем под внимание коефициентите, на САЩ се дава 58,82% шанс за победа, при средно коефициенти от 1,70. Холандия има само 19,76% шанс за победа при коефициенти от 5,06. Тези коефициенти правят САЩ за фаворит в нашата прогноза САЩ – Холандия.

Ключови точки САЩ – Холандия

  • Холандия е загубила всеки от предходните 4 мача срещу САЩ.
  • САЩ спечелиха 1 от последните си пет мача от Световната купа.
  • Холандия спечели един от последните си десет мача от Световната купа.
  • САЩ са отбелязали в 1 от последните си пет мача от Световната купа.
  • Холандия е отбелязала в 1 от последните си пет лигови мача.

Статистика и анализ на мача

САЩ спечелиха предишния си мач. Виетнам беше съперникът на отбора на Влатко Андоновски. В края на мача, крайният резултат беше 3-0. Срещу Виетнам, САЩ имаха 73% притежание на топката. В последния си мач, САЩ не допуснаха никакви изстрела, докато 28 бяха успешни. В последния си мач Холандия се раздели с победа. В последния си мач, отборът на Андриес Йонкер се изправи срещу Португалия. При финалния съдийски сигнал, резултатът на таблото беше 1-0. В мача си срещу Португалия, Холандия притежаваше 52% от топката. Що се отнася до изстрелите към гол, Холандия изпълни общо 12 удара в атака, докато в защита допусна 2 удара.

Прогноза САЩ – Холандия: форма на двата отбора

В 1-вите си игри, проведени през този сезон на Световната купа, домакинският отбор успя да запише една победа и отбеляза в един мач. Гостуващият отбор има запис на една победа, като отбеляза в един от тях. В последните си пет мача, проведени на Регионален стадион “Уелингтън”, домакините от САЩ спечелихаса общо 3 точки. За гостите от Холандия, те не спечелихаса нито една точка в последните си пет мача като гости.

САЩ – Холандия: последни срещи един срещу друг

САЩ и Холандия са провели общо мачове от Световната купа един срещу друг. Статистиката показва, че нито един от отборите не е успял да осигури победа. Междувременно, Холандия не е успяла да запише победа. Последният мач видя САЩ да вземат победа с 6-4. Във всеки от тези последни срещи един срещу друг, са били отбелязани голове в средно. САЩ имаха средно голове на мач, докато Холандия имаше среден гол на мач.

Прогноза САЩ – Холандия: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

В последните си 1 мача от Световната купа, САЩ успяха да отбележат средно 3.0 гола във всеки един от последните си 1 мача от Световната купа. От друга страна, мачовете на Холандия имат средно 1.0 гола.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

САЩ успяха да отбележат поне веднъж във всички мачове, които са играли до сега в Световната купа. Холандия има впечатляващ рекорд в изпълнението на този сезон на Световната купа, като са уцелили мрежата поне веднъж във всеки мач. При средни коефициенти в нашата прогноза за САЩ – Холандия, има 47,62% шанс и двата отбора да отбележат в мача в четвъртък.

Залагания на мача САЩ – Холандия

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача САЩ – Холандия? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да четете прогнози за тази игра, както и за всички други предстоящи игри от Световната купа. Забележка: Имайте предвид, че предварителният преглед прогнозата за САЩ – Холандия беше публикуван на вторник, 25/07/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да са се променили след публикацията.

Световно Първенство: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти