Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Удинезе – ССЦ Наполи Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 04/05/2023)

ССЦ Наполи ще се изправи срещу Удинезе в Италиянската Серия А в четвъртък, 04/05/2023, с начален час 21:45 местно време на Дачия Арена – Стадио Фриули.

Преди срещата Удинезе се класира 13-и в таблицата на Серия А, след като загуби от Лече с 0-1 последния път, докато ССЦ Наполи е на 1-во място, след като изигра наравно със Салернитана 1-1 последния път.

Прочетете нашите подробни прогнози за Удинезе – ССЦ Наполи.

Прогноза Удинезе - ССЦ Наполи

Прогноза Удинезе – ССЦ Наполи: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Удинезе имат 21.23% шанс да спечелят мача със среден коефициент 4.71, докато ССЦ Наполи имат 56.82% шанс да спечелят мача със среден коефициент 1.76. Това означава, че ССЦ Наполи са общите фаворити за победа в мача.

Ключови точки Удинезе – ССЦ Наполи

  • Удинезе загубиха 4 от последните си десет мача в Серия А.
  • ССЦ Наполи загубиха 2 от последните си десет мача в Серия А.
  • Удинезе са отбелязали гол в 23 мача този сезон.
  • ССЦ Наполи са отбелязали гол в 3 от последните си пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Удинезе загубиха предишния си мач. Отборът на Андреа Сотил се изправи срещу Лече. След края на мача, резултатът беше 0-1. В мача срещу Лече, Удинезе имаха 62% притежание на топката. Ако погледнем ударите върху вратата, Удинезе имаха общо 10 опита, докато позволиха 15 удара. Междувременно, ССЦ Наполи спечелиха 1 точка от равенството. Отборът на Лучано Спалети се изправи срещу Салернитана. Когато съдията свири края на мача, резултатът беше 1-1. В мача срещу Салернитана, ССЦ Наполи имаха 73% притежание на топката. В предишния си мач, ССЦ Наполи имаха 24 удара върху вратата, докато отборът на Лучано Спалети допусна 5 удара.

Прогноза Удинезе – ССЦ Наполи: форма на двата отбора

В последните си 10 срещи в Серия А, домакините имат 3 победи на свое име, като са отбелязали голове в 6 от тях. ССЦ Наполи имат 6 победи и са отбелязали голове в 7 мача. Ако разгледаме формата на домакини и гости, Удинезе вече имат спечелени 9 точки от последните си пет мача, играни на Дачия Арена – Стадио Фриули. Междувременно ССЦ Наполи са събрали общо 15 точки в последните си пет срещи извън домашния си стадион.

Удинезе – ССЦ Наполи: последните срещи една срещу друга

Последните 10 игри, играни в Серия А между Удинезе и ССЦ Наполи, ни показват, че Удинезе досега не са успяли да победят ССЦ Наполи, докато ССЦ Наполи имат 9 победи, но един мач е завършил наравно. Последният мач видя ССЦ Наполи да спечели с 2-3. Средно в последните 10 срещи между двата отбора са отбелязани 4.1 гола, като Удинезе са отбелязали със средна стойност от 1.1 гола на мач, докато ССЦ Наполи са имали среден гол рейтинг от 3.0 на мач.

Залагане на броя голове (плюс/минус)

Удинезе са отбелязали средно 2.7 гола във всеки от последните си 10 мача от Серия А. Междувременно, в срещите на ССЦ Наполи са отбелязани средно 2.1 гола. В тези мачове отборът на Андреа Сотил има средно 1.20 отбелязани гола и 1.50 допуснати гола на мач. Отборът на Лучано Спалети отбелязва средно 1.40 гола на мач и допуска средно 0.70 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако разгледаме последните 10 мача от Серия А на Удинезе, и двата отбора са успели да отбележат гол в 40% от случаите, докато същото важи за 20% от мачовете на ССЦ Наполи. Последният мач на Удинезе без отбелязан гол беше загубата от Лече на 28/04/2023. Последният път, когато ССЦ Наполи не успяха да отбележат гол в лигата, беше при равенството 0-0 с Верона на 15/04/2023. Със средните коефициенти съществува вероятност от 55.87% и двата отбора да завършат мача с постигнат гол.

Залагане на Удинезе – ССЦ Наполи

Любопитно е дали коефициентите са в полза на Удинезе или ССЦ Наполи преди мача тази седмица? Тук на Залагания-Онлайн можете да направите сравнение на всички мачове от Серия А с разнообразие от букмейкъри и широк набор от пазари за залагане. Отказ от отговорност: Всички статистически данни и прогнозата за Удинезе – ССЦ Наполи са публикувани в сряда, 03/05/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след публикуването на оригинал.

Серия А: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти