Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Тромсьо – Стабек Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 25/06/2023)

Стабек гостува на Тромсьо в неделя, 25/06/2023 г., в норвежката Елитсерия, като мачът е насрочен да започне в 18:00 часа местно време на Ромсаа Арена.

След като победиха Олесунд с 3-2, Тромсьо в момента се намира на трето място в класирането на Елитсерия, докато Стабек завършиха последната си среща с Русенборг наравно 2-2 и са на 8-мо място.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Тромсьо – Стабек.

Прогноза Тромсьо - Стабек

Прогноза Тромсьо – Стабек: най-добрите коефициенти

Ако трябва да анализираме коефициентите, Тромсьо се вижда като фаворит с 47.85% шансове за победа в своя мач, оценени на 2.09, срещу Стабек, които имат само 30.03% шансове да излязат на върха, оценени на 3.33.

Ключови моменти от мача Тромсьо срещу Стабек

  • Тромсьо остават непобедени в 3 мача.
  • Тромсьо са загубили 1 от последните си пет мача в Елитсерия.
  • Стабек са загубили 2 от последните си пет мача в Елитсерия.
  • Тромсьо са отбелязали гол в 8 мача този сезон.
  • Стабек са отбелязали гол във всичките си последни пет срещи от лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач, Тромсьо спечелиха и прибраха три точки. Отборът на Гауте Хелструп се изправи срещу Олесунд. Когато съдията отсвири края на мача, резултатът беше 3-2. В мача си срещу Олесунд, Тромсьо имаха следното притежание на топката: 53%. В последния си мач, Тромсьо имаха 8 изстрела в нападение и 2 допуснати изстрела. Междувременно, Стабек завършиха последния си мач наравно. Отборът на Ларс Бохинен се изправи срещу Русенборг. Този мач приключи с резултат 2-2. В мача си срещу Русенборг, Стабек притежаваха 26% от топката. В последния си мач, общо 6 изстрела бяха направени в нападение, при 12 допуснати изстрела.

Прогноза Тромсьо – Стабек: форма на двата отбори

От последните 10 мача в Елитсерия, домакините имат 6 победи, като са отбелязали голове в 8 от тези мачове. Стабек спечелиха 4, като са отбелязали голове в 8 от тях. Вземайки предвид домашната и гостуващата форма, Тромсьо спечелихаса 7 точки в последните си пет мача на Ромсаа Арена. За гостите Стабек, те спечелихаса общо 3 точки в последните си пет гостуващи мача.

Тромсьо – Стабек: последни директни срещи

Последните 10 мача, играни в Елитсерия между Тромсьо и Стабек, ни показват, че Тромсьо имат рекорд от 4 победи, докато Стабек имат една победа и има 5 мача, завършили наравно. Последната среща на тези два отбора приключи наравно с 0-0. Във всяка една от тези последни 10 директни срещи са отбелязани средно 2.1 гола, като Тромсьо отбелязват със средна стойност от 1.3 гола на мач, а Стабек със средно 0.8 гола на мач.

Прогноза Тромсьо – Стабек: Залагания върху броя на головете (плюс/минус)

Колкото до последните 10 мача, има средно 2.4 гола в мачовете на Тромсьо в Елитсерия. Междувременно, има средно 3.1 гола в мачовете на Стабек. Що се отнася до тези мачове, отборът на Гауте Хелструп е успял да отбележи 1.40 гола на мач и са позволили на противниците си средно 1.00 на мач, докато отборът на Ларс Бохинен е отбелязал 1.40 гола и допуснал 1.70 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Последният път, когато Тромсьо пропусна шанс да отбележи гол в мач, беше на 07/05/2023, когато претърпяха загуба от Одс Балклуб. Последният мач на Стабек без отбелязан гол беше загуба от Боде/Глимт на 16/04/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Тромсьо – Стабек казват, че има възможност от 56.50%, че и двата отбора успяха да отбележат гол в неделя.

Залагания за мача Тромсьо – Стабек

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Тромсьо и Стабек? Консултирайте се със Залагания-Онлайн за всички коефициенти на всяка игра от Елитсерия, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Имайте предвид, че предварителният преглед прогнозата заТромсьо – Стабек беше публикуван в сряда, 21/06/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да са се променили след публикацията.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти