Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Тромсьо – Бран Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 23/07/2023)

Бран ще гостува на Romsaa Arena, за да се изправи срещу Тромсьо в неделя, 23/07/2023, в Елитсериен на Норвегия, като началото на мача е насрочено за 18:00 местно време.

След като пострадаха от загуба от ръцете на Розенборг с 1-2 последния път, Тромсьо се намира на 4-та позиция в Елитсериен. От друга страна, Бран записа победа с 1-0 над Стрьомсгодсет и в момента заемат 3-то място.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за Тромсьо – Бран.

Тромсьо - Бран Прогноза

Прогноза Тромсьо – Бран: най-добрите коефициенти

Ако анализираме коефициентите, Бран е виждан като фаворит с 35.21% шансове да спечели мача, с коефициент 2.84, срещу Бран, които имат само 42.55% шансове да се изправят най-отгоре, с коефициент 2.35.

Ключови моменти Тромсьо – Бран

  • Тромсьо са загубили 3 от игрите от този сезон на Елитсериен.
  • Бран са загубили 3 от последните си десет мача от Елитсериен.
  • Тромсьо са отбелязали голове в 11 мача този сезон.
  • Бран са отбелязали голове в 4 от последните си пет лигови мача.

Статистика и анализ на мача

Последният мач на Тромсьо завърши с поражение. Отборът на Гауте Хелструп се изправи срещу Розенборг. При крайния свиреп, резултатът беше 1-2. Срещу Розенборг, Тромсьо имаха притежание на топката от 51%. Ако погледнем статистиката от предишната им игра, Тромсьо имат следните данни: 7 изстрела в атака и 11 позволени изстрела. Междувременно, Бран спечелиха предишния си мач. Отборът на Ейрик Хорнеланд игра срещу Стрьомсгодсет. При крайния свиреп, резултатът беше 1-0. Статистиката срещу Стрьомсгодсет показва, че Бран имаха притежание на топката от 65%. Ако погледнем изстрелите върху вратата, Бран имаха общо 11 изстрела, докато позволиха 6 изстрела.

Прогноза Тромсьо – Бран: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Елитсериен, домакините успяха да запишат 6 победи, като са отбелязали голове в 8 мача. Бран спечелихаса 5, като са отбелязали голове в 8 мача. Взимайки предвид домакинската и гостуващата форма, Тромсьо спечелихаса 7 точки в последните си пет мача на Romsaa Arena. Техните съперници Бран са събраха 6 точки в последните си пет мача на чужд терен.

Тромсьо – Бран: последните пряки срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли срещу се в Елитсериен, Тромсьо имат рекорд от 3 победи, докато Бран спечелихаса 3 мача, но има и 4 игри, които са завършили наравно. Последната им среща завърши с резултат 1-1. Във всяка от тези последни 10 пряки срещи, средно са отбелязани 2.6 гола. 1.2 гола на мач са в полза на Тромсьо, а Бран също са отбелязали 1.4 на мач.

Прогноза Тромсьо – Бран: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Ако гледаме последните 10 мача, средният брой голове в мачовете на Тромсьо от Елитсериен е 2.7. Междувременно, по време на мачовете, в които Бран участва, средно са отбелязани 3.0 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Гауте Хелструп е отбелязал средно 1.50 гола и допуснал 1.20 на мач, докато отборът на Ейрик Хорнеланд е успял да отбележи средно 1.70 гола и да допусне 1.30 във всеки от предишните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Последният мач на Тромсьо без отбелязан гол беше равенството с Волеренга на 09/07/2023. Последният мач на Бран без отбелязан гол беше загубата от Молде на 09/07/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Тромсьо – Бран съществува вероятност от 60.98% и двата отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на мача Тромсьо – Бран

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Тромсьо и Бран? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всеки мач от Елитсериен между букмейкерите по голямо разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Тромсьо – Бран беше публикуван на петък, 21/07/2023.

Има възможност коефициентите за тази игра да са се променили, затова винаги проверявайте текущите преди да заложите.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти