Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Торино – Интер Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 21/10/2023)

Интер посещават Торино в събота 21/10/2023 в Серия А на Италия с начален час на мача 19:00 местно време в Стадио Олимпико Гранде Торино.

Торино загубиха последния си мач с 0-2 срещу Ювентус и в момента са на 14-то място в лигата, докато от друга страна, Интер завършиха последния си мач срещу Болоня с резултат 2-2 и са класирани на 2-ро място.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Торино – Интер.

Торино - Интер Прогноза

Торино – Интер Прогноза: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 4.51 ни показват, че Торино имат 22.17% шанс за победа в този мач. От друга страна, шансовете на Интер да спечелят са 56.18%, със средни коефициенти от 1.78. Всичко това показва, че Интер са виждани като фаворит в нашата прогноза Торино – Интер.

Ключови моменти от мача Торино – Интер

  • Торино загубиха 2 от последните си пет мача от Серия А.
  • Интер загубиха 1 от мачовете си през този сезон от Серия А.
  • Торино са вкарали гол в 4 от последните си десет мача от Серия А.
  • Интер са вкарали гол във всички последни пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Торино загубиха последния си мач. Отборът на Иван Юрич се изправи срещу Ювентус. Този мач завърши с резултат 0-2. В своя мач срещу Ювентус, Торино имаха следната притежание на топката: 46%. Ако погледнем изстрелите към вратата, Торино, в предходния си мач, изпратиха 10 изстрела към целта, и в същия мач, отборът на Иван Юрич допусна 17 изстрела. Междувременно, Интер завършиха последния си мач наравно. В този мач, отборът на Симоне Индзаги се изправи срещу Болоня. Крайният резултат за този мач беше 2-2. Статистиката срещу Болоня показва, че Интер имаха 60% притежание на топката. По отношение на изстрелите към вратата, Интер изпратиха общо 14 изстрела в атака, докато в защита допуснаха 8 изстрела.

Торино – Интер Прогноза: форма на двата отбора

След като изиграха 8 мача в Серия А, домакините имат две победи на своята сметка, като са отбелязали голове в 4 мача. Гостите имат 6 победи на своята сметка и са отбелязали голове във всички мачове. В последните си пет мача, играни на Стадио Олимпико Гранде Торино, домакините Торино спечелихаса общо 6 точки. Междувременно, играейки извън дома последните пет изстрела, Интер събраха 9 точки.

Торино – Интер: последни директни срещи

През последните 10 мача от Серия А, в които двата отбора са играли един срещу друг, домакините са победили веднъж, докато Интер имат 7 победи и също така има 2 равенства. Последният път, когато играха, Торино загубиха мача с 0-1. Тези два отбора са отбелязали средно 2.6 гола в последните си 10 директни срещи, като Торино отбелязват със средно 0.8 гола на мач, а Интер също така със средно 1.8 на среща.

Торино – Интер Прогноза: Залагания на броя на головете (повече/по-малко)

Според последните 8 мача, средният брой голове в мачовете на Торино от Серия А е 1.9, докато в мачовете на Интер е 3.3. Ако се има предвид тези мачове, отборът на Иван Юрич е отбелязал средно 0.75 гола и е допуснал 1.13 на мач. Отборът на Симоне Индзаги е отбелязал средно 2.63 гола на мач и е допуснал средно 0.63 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 8 мача на Торино в Серия А, и двата отбора са отбелязали в 25% от случаите, а Интер – в 38% от срещите този сезон. Последният мач на Торино без отбелязан гол беше загуба срещу Ювентус на 07/10/2023. Интер е отбор, който е успял да отбележи гол във всеки мач, който са играли този сезон в Серия А. Ако погледнем средните коефициенти в нашата прогноза за Торино – Интер, можем да видим, че има 54.95% шанс и двата отбора да отбележат в съботния мач.

Залагания на Торино – Интер

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Торино и Интер? Консултирайте се с Залагания-Онлайн за всички коефициенти за мач от Серия А, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-изтъкнатите букмейкъри. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата на Торино – Интер беше публикуван в сряда, 17/10/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да са се променили след публикацията.

Серия А: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти