Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Стабек – Молде Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 29/07/2023)

Стабек приемат Молде в събота 29/07/2023 с начален час за този мач от Елитсериен определен за 19:00 местно време на стадион Надеруд.

След загубата си от Хамаркамератене с 2-3 в последната си среща, Стабек завърши на 12-то място в класирането на Елитсериен. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – Молде постигна победа над Сарпсборг 08 с 5-1 и в момента са на 4-то място.

Прочетете по-нататък за нашите подробни прогнози за Стабек – Молде.

Прогноза Стабек - Молде

Прогноза Стабек – Молде: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 4.55 ни казват, че Стабек имат 21.98% шанс за победа в тази среща. От друга страна, шансовете на Молде да спечелят са 60.61%, със средни коефициенти от 1.65. Това всичко показва, че Молде са виждани като фаворити в нашата прогноза Стабек – Молде.

Ключови моменти Стабек – Молде

  • Играейки срещу Стабек, Молде са отбелязали в 14 последователни мача.
  • Стабек не спечелихаса никой от последните си пет мача в Елитсериен.
  • Молде са загубили 5 от тези мачове в Елитсериен този сезон.
  • Стабек са отбелязали в 10 мача този сезон.
  • Молде са отбелязали във всички свои последни пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Стабек загубиха последния си мач. Отборът на Ларс Бохинен се изправи срещу Хамаркамератене. Когато съдията свири за край, резултатът беше 2-3. Статистиките срещу Хамаркамератене показват, че Стабек са притежавали топката 61% от времето. Като погледнем статистиките от предишния им мач, Стабек имат следните резултати: 12 изстрела в атака и 8 допуснати изстрела. Междувременно, Молде спечелиха предишния си мач. Отборът на Ерлинг Мое се изправи срещу Сарпсборг 08. Когато съдията свири за край, резултатът беше 5-1. Срещу Сарпсборг 08, Молде притежаваха топката 44% от времето. В последния си мач, общо 11 изстрела бяха направени в атака, като същевременно бяха допуснати 11 изстрела.

Прогноза Стабек – Молде: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Елитсериен, домакините имат две победи, като са отбелязали в 7 мача. Молде спечелихаса 7, като са отбелязали в 9 мача. Взимайки под внимание домашната и гостуваната форма, Стабек спечелиха 7 точки в последните пет мача на стадион Надеруд. Гостите от Молде също спечелиха 7 точки в последните пет мача като гости.

Стабек – Молде: последни директни срещи

През последните 10 срещи от Елитсериен, Стабек спечелиха 3 мача, а гостите спечелихаса 7 изстрела. Последната игра видя Стабек да спечели с 3-2. Във всеки от тези последни 10 директни срещи, средно са били отбелязани 3.7 гола, като Стабек са отбелязали средно 1.2 гола на мач, а Молде – средно 2.5 на мач.

Прогноза Стабек – Молде: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

В последните 10 мача на Стабек в Елитсериен, във всеки мач са били отбелязани средно 2.7 гола, докато в мачовете на Молде са били отбелязани средно 3.9 гола. Разглеждайки тези последни игри, отборът на Ларс Бохинен е успял да отбележи средно 1.00 гол и да позволи 1.70 във всеки от предишните си мачове, докато отборът на Ерлинг Мое има средно 2.70 отбелязани гола и 1.20 позволени гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Двата отбора са успели да отбележат в 60% от последните 10 мача на Стабек в Елитсериен, а за Молде това са половината от мачовете. Последният мач на Стабек без отбелязан гол беше загуба от Викинг на 16/07/2023. Последният мач на Молде без отбелязан гол беше загуба от Одс Балклуб на 11/06/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Стабек – Молде има 62.11% вероятност и двата отбора да отбележат в мача в събота.

Залагания на мача Стабек – Молде

Търсите най-добрите коефициенти за мача Стабек срещу Молде? Тук, в Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове от Елитсериен във вариация от букмейкъри и широк асортимент от пазари за залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и могат да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Стабек – Молде е публикуван в четвъртък, 27/07/2023.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти