Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Славия София –  Ботев Пловдив Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 13/05/2023)

Ботев Пловдив посещава Славия София в събота 13/05/2023 в Първа лига, група за лигата на конференциите на България, като мачът трябва да започне в 20:00 часа местно време в Александър Шаламанов.

Домакинският отбор е класиран на 1-во място, след като влиза в този двубой след победа с 1-0 срещу ЦСКА 1948, докато Ботев Пловдив е на 4-то място, след като загуби срещу Лудогорец Разград 0-2 последния път.

Прочетете нататък за нашите детайлни прогнози за Славия София – Ботев Пловдив.

Прогноза Славия София - Ботев Пловдив

Прогноза Славия София – Ботев Пловдив: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 2.07 ни казват, че Славия София има 48.31% шанс за победа в тази среща. От друга страна, шансовете на Ботев Пловдив за победа са 28.99%, със средни коефициенти от 3.45. Всичко това показва, че Славия София се вижда като фаворит в прогноза Славия София –  Ботев Пловдив.

Ключови моменти Славия София – Ботев Пловдив

  • Славия София остава непобедена в 5 мача.
  • Славия София е спечелила 4 от последните си десет мача в Първа професионална лига.
  • Ботев Пловдив е загубил 16 от мачовете си през този сезон в Първа професионална лига.
  • Славия София е отбелязала гол в 4 от последните си пет мача в Първа професионална лига.
  • Ботев Пловдив е отбелязал гол в 19 от мачовете си в лигата.

Прогноза Славия София – Ботев Пловдив: Статистика и анализ на мача

Последният мач на Славия София завърши с тяхна победа. Противникът на отбора на Ангел Славков беше ЦСКА 1948. При крайния съдийски свирка, таблото за резултата показа 1-0. Срещу ЦСКА 1948, Славия София имаше 40% притежание на топката. Като погледнем статистиката от предишния им мач, Славия София има следните резултати: 8 удара в атака и 15 позволени удара. Междувременно, Ботев Пловдив не спечели нито един точка, загубвайки последния си мач. Отборът на Бруно Балтазар игра срещу Лудогорец Разград. Този мач завърши с резултат 0-2. Статистиката срещу Лудогорец Разград показва, че Ботев Пловдив е имал 55% притежание на топката. В последния си мач бяха направени общо 10 удара в атака и 14 позволени удара.

Прогноза Славия София – Ботев Пловдив: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Първа професионална лига, домакините са празнували 4 победи и са отбелязали гол в 5 мача. Гостуващият отбор има 3 победи и е отбелязал гол в 7 мача. В последните си пет мача на стадион Александър Шаламанов, Славия София е спечелила общо 5 точки. Гостите от Ботев Пловдив спечелихаса 7 точки в последните си пет гостуващи мача.

Славия София – Ботев Пловдив: последни срещи

По време на последните им 10 срещи в Първа професионална лига, Славия София има 3 победи, а гостите са били победителите 4 изстрела с общо 3 равенства. Последната им среща завърши наравно с резултат 0-0 при крайния съдийски свирка. В средно по 1.1 гола са били вкарани във всяка от тези последни 10 срещи. 0.5 гола на мач са били в полза на Славия София, а Ботев Пловдив е постигал същото с 0.6 на среща.

Прогноза Славия София – Ботев Пловдив: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

Що се отнася до последните 10 игри, в мачовете на Славия София от Първа професионална лига е имало средно 1.3 гола. От друга страна, мачовете на Ботев Пловдив са имали средно 2.3 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Ангел Славков е успявал да вкара средно 0.60 гола и да допусне 0.70 във всеки от предишните си мачове, докато отборът на Бруно Балтазар е успявал да вкара средно 1.10 гола и да допусне 1.20 във всеки от предишните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Славия София е имала 20% от последните си 10 мача от Първа професионална лига, в които и двата отбора са отбелязали поне един гол, докато същото е станало в 60% от мачовете на Ботев Пловдив. Последният мач на Славия София, който завърши без отбелязан гол, беше равенството 0-0 срещу Ботев Пловдив на 24/04/2023. Последният мач на Ботев Пловдив без отбелязан гол беше загубата от Лудогорец Разград на 07/05/2023. Със средните коефициенти има 52.36% вероятност и двата отбора да отбележат в мача в събота.

Залагания на Славия София – Ботев Пловдив

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Славия София и Ботев Пловдив? Консултирайте се с Залагания-Онлайн за всички коефициенти на всяка игра от Първа професионална лига, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-изтъкнатите букмейкъри. Забележка: Всички статистики и прогнозата за Славия София – Ботев Пловдив бяха публикувани в вторник, 09/05/2023. Възможно е да четете това по-късна дата, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалната публикация на прегледа.

Може да четете това по-късна дата, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалната публикация на прегледа.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти