Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Сасуоло – Фиорентина Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 02/06/2023)

Фиорентина ще се изправи срещу Сасуоло в Италианската Серия А в петък 02/06/2023, като началото на мача е предвидено за 22:00 часа местно време на стадион Мапеи – Чита дел Триколоре.

Сасуоло получи само една точка от последния си мач в предишната седмица, като завършиха наравно 2-2 със Сампдория и в момента са на 13-о място. От друга страна, Фиорентина записа победа с 2-1 над Рома и в момента са на 9-о място.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Сасуоло – Фиорентина.

Прогноза Сасуоло - Фиорентина

Прогноза Сасуоло – Фиорентина: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Сасуоло имат 40.65% шанс за победа в мача със среден коефициент 2.46, докато Фиорентина имат 38.46% шанс за победа в мача със среден коефициент 2.60. Това означава, че Сасуоло са общите фаворит в нашата прогноза Сасуоло – Фиорентина.

Ключови моменти от мача Сасуоло – Фиорентина

  • Фиорентина спечелихаса последните си 10 поредни мача срещу Сасуоло.
  • Сасуоло спечелихаса 5 от последните си десет мача от Серия А.
  • Фиорентина спечелихаса 12 от мачовете си този сезон в Серия А.
  • Сасуоло са отбелязали гол в 8 от последните си десет мача от Серия А.
  • Фиорентина са отбелязали гол в 4 от последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Сасуоло завърши наравно последния си мач. Сампдория бе техният последен противник. Тази игра завърши с резултат 2-2. Статистиката срещу Сампдория показва, че Сасуоло имаше 52% притежание на топката. В последната си игра, Сасуоло имаше 22 изстрела в нападение и 16 позволени изстрела.

За Прогноза Сасуоло – Фиорентина се очаква голяма битка между двата отбора. Междувременно, Фиорентина спечели последния си мач. Отборът на Винченцо Италиано игра срещу Рома. След 90 минути резултатът бе 2-1. В своя мач срещу Рома, Фиорентина имаха следното притежание на топката: 66%. Като гледаме изстрелите към вратата, Фиорентина има следните статистики: 16 изстрела в нападение и 8 позволени изстрела.

Прогноза мача Сасуоло – Фиорентина: форма на двата отбора

В последните си 10 срещи от Серия А, домакините имат две победи , като са отбелязали гол в 8 от тези мачове . Фиорентина спечелиха 4 , като са отбелязали гол в 9 мача. Гледайки формата на домакините и гостите, Сасуоло спечелиха общо 8 точки от последните си пет мача, играни на стадион Мапеи – Чита дел Триколоре. За гостите от Фиорентина, те спечелиха общо 5 точки от последните си пет мача на чужд терен.

Сасуоло – Фиорентина: последните пряки срещи

През последните им 10 срещи от Серия А, домакините спечелиха 5 изстрела , докато Фиорентина има две победи при общо 3 равни. Последният мач видя Фиорентина да отнесе победа с 1-2. Тези два отбора са отбелязали средно 3.1 гола в последните си 10 пряки срещи . Сасуоло са отбелязали средно 1.8 гола във всеки мач , докато Фиорентина са отбелязали средно 1.3 гола във всеки мач.

Прогноза мача Сасуоло – Фиорентина: Залагания на броя на головете (повече/по-малко)

През последните 10 мача от Серия А, в които е участвал Сасуоло, са отбелязани средно 2.9 гола . Междувременно, в мачовете на Фиорентина са отбелязани средно 2.9 гола. Гледайки тези мачове, отборът на Алесио Дионизи е успял да отбележи средно 1.10 гола и да позволи 1.80 във всеки от предишните си мачове , докато отборът на Винченцо Италиано е успял да записва 1.80 гола на мач и е позволил на своите съперници средно 1.10 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли и двата отбора?

70% от последните 10 мача на Сасуоло в Серия А са завършили с голове от двата страни . Това е случило и в 60% от мачовете на Фиорентина. Последният мач, в който Сасуоло не успя да отбележи гол, бе загуба с 0-2 от Лацио на 03/05/2023. Последният мач на Фиорентина без отбелязан гол бе загуба от ССК Наполи на 07/05/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Сасуоло – Фиорентина показват, че има вероятност от 69.93%, че и двата отбора ще успеят да вкарат поне един гол в петък.

Залагания на мача Сасуоло – Фиорентина

Търсите най-добрите коефициенти за мача Сасуоло срещу Фиорентина? Консултирайте се с Залагания-Онлайн за всички коефициенти за всяка игра от Серия А, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата на Сасуоло – Фиорентина бе публикуван в вторник, 30/05/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

Серия А: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти