Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Розенборг – Тромсьо Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 16/07/2023)

Тромсьо ще посети стадион Леркендал, за да се изправи срещу Розенборг в неделя, 16/07/2023 г. в норвежкия Елитсериен, с начален час за 18:00 местно време.

Розенборг загубиха последната си среща с 1-2, играна срещу Лилестрьом, и сега са на 12-то място в лигата, докато Тромсьо е на 2-ро място, след като завършиха наравно срещу Валеренга 0-0 последния път.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Розенборг – Тромсьо.

Прогноза Розенборг - Тромсьо

Прогноза Розенборг – Тромсьо: най-добрите коефициенти

Ако бяхме да анализираме коефициентите, Розенборг е виждан като фаворит с 50.76% шансове да спечели своя мач, оценен на 1.97, срещу Тромсьо, които имат само 28.49% шансове да се изправят на върха, оценени на 3.51.

Ключови точки Розенборг – Тромсьо

  • Розенборг са загубили 7 от мачовете в Елитсериен този сезон.
  • Тромсьо са загубили 2 от мачовете в Елитсериен този сезон.
  • Розенборг са отбелязали гол в 7 от последните си десет срещи в Елитсериен.
  • Тромсьо са отбелязали гол в 8 от последните си десет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Розенборг загуби предишния си мач. Отборът на Свейн Маален игра срещу Лилестрьом в този мач. В края на играта, крайният резултат беше 1-2. Статистиката срещу Лилестрьом показва, че Розенборг притежаваше 43% от топката. Гледайки изстрелите върху вратата, Розенборг, в предишната си игра, направи 15 изстрела върху целта, а в същата игра отборът на Свейн Маален допусна 20 изстрела. Междувременно, Тромсьо спечели 1 точка от равенството. Отборът на Гауте Хелструп игра срещу Валеренга. След 90 минути резултатът беше 0-0. В мача срещу Валеренга, Тромсьо притежаваше 54% от топката. В предишния си мач Тромсьо направиха 14 изстрела върху целта, докато отборът на Гауте Хелструп допусна 4 изстрела.

Прогноза Розенборг – Тромсьо: форма на двата отбори

В последните си десет мача в Елитсериен , домакините спечелихаса два изстрела , като са отбелязали голове в 7 игри . Тромсьо спечелихаса 7 изстрела, като са отбелязали голове в 8 от тях. Имайки предвид формата на домакините и гостите, Розенборг събраха 6 точки от последните си пет мача на стадион Леркендал. Гостите Тромсьо сега събраха 15 точки от последните си пет мача на чужд терен.

Розенборг – Тромсьо: последни срещи

В последните десет срещи на тези два отбора в Елитсериен , Розенборг спечелихаса 6 мача , а гостите спечелихаса 4 изстрела . Последният път, когато играха, завърши наравно 1-1. Във всеки един от тези последни 10 двустранни срещи са отбелязани средно 3.9 гола . 2.4 гола на мач отидоха в полза на Розенборг , а Тромсьо средно отбелязват 1.5 гола на мач.

Прогноза Розенборг – Тромсьо: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Като гледаме последните 10 игри, средният брой голове в мачовете на Розенборг в Елитсериен е 3.1. Междувременно, по време на игрите, в които Тромсьо е участвало, са отбелязани средно 2.5 гола. Разглеждайки тези мачове, отборът на Свейн Маален има средно 1.20 отбелязани гола и 1.90 допуснати гола на мач, докато отборът на Гауте Хелструп е отбелязал средно 1.50 гола и е допуснал 1.00 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Розенборг завършиха половината от последните си 10 мача в Елитсериен с поне един гол за всеки отбор, а Тромсьо – в 60% от срещите през този сезон. Последният мач, в който Розенборг не успяха да отбележат гол, беше загубата с 0-1 срещу Олесунд на 02/07/2023. Последният път, когато Тромсьо не успяха да отбележат гол в лигата, беше при равенството 0-0 с Валеренга на 09/07/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Розенборг – Тромсьо има 54.95% вероятност и двата отбора да отбележат гол в мача в неделя.

Залагания за мача Розенборг – Тромсьо

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Розенборг срещу Тромсьо? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви дава възможност да прочетете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи мачове от Елитсериен. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили междувременно, имайте предвид, че този предварителен преглед прогнозата на Розенборг – Тромсьо е публикуван на четвъртък, 13/07/2023.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти