Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Розенборг – Лилестрьом Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 09/07/2023)

Лилестрьом ще посети Lerkendal Stadion, за да се изправи срещу Розенборг в неделя, 09/07/2023 г. в норвежката Елитесериен, с начален час за 18:00 местно време.

Розенборг загубиха последната си игра с 0-1 срещу Алесунд и са сега на 12-о място в лигата. Лилестрьом загубиха последната си игра, която играха срещу Тромсьо с 0-1 и в момента са на 7-мо място в таблицата.

Прочетете нашите подробни прогнози за Розенборг – Лилестрьом.

Прогноза Розенборг - Лилестрьом

Прогноза Розенборг – Лилестрьом: най-добрите шансове

Бърз поглед към шансовете ни показва, че Розенборг са фаворит в нашата прогноза Розенборг – Лилестрьом. Розенборг имат среден шанс за победа от 2.24, така че има 44.64% шанс този отбор да спечели този мач. Средните шансове за победа на Лилестрьом са 2.95, което означава, че има 33.90% шанс този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти Розенборг – Лилестрьом

  • Розенборг загубиха последните си 6 поредни мача срещу Лилестрьом.
  • Розенборг спечелиха 2 от последните си десет игри от Елитесериен.
  • Лилестрьом загубиха 4 от игрите в Елитесериен този сезон.
  • Розенборг са отбелязали гол в 6 от последните си десет мача от Елитесериен.
  • Лилестрьом са отбелязали гол в 3 от последните си пет мача от лигата.


Статистика и анализ на мача

Розенборг загубиха последния си мач. Последният им противник беше Алесунд. При крайния сигнал, резултатното табло показа 0-1. Срещу Алесунд, Розенборг имаха 60% от притежанието на топката. Що се отнася до изстрелите върху вратата, Розенборг направиха общо 15 изстрела в атака, докато в отбрана допуснаха 10 изстрела. Междувременно, Лилестрьом не успяха да вземат точки, загубвайки последния си мач. Отборът на Гейр Бакке игра срещу Тромсьо. Този мач завърши с резултат 0-1. Статистиката срещу Тромсьо показва, че Лилестрьом имаха 58% от притежанието на топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, Лилестрьом имаха общо 10 изстрела, докато допуснаха 8.

Прогноза Розенборг – Лилестрьом: форма на двата отбора

В последните си 10 срещи от Елитесериен, домакините имат две победи и са отбелязали гол в 6 мача. Гостуващият отбор успя да записа 5 победи, като е отбелязал гол в 8 мача. Вземайки предвид домашната и гостуващата форма, Розенборг спечелихаса 6 точки в последните си пет мача на Lerkendal Stadion. Гостите Лилестрьом спечелихаса 8 точки в последните си пет гостуващи мача.

Розенборг – Лилестрьом: последните пряки срещи

Разглеждайки последните десет срещи от Елитесериен между Розенборг и Лилестрьом, домакините са победили 4 изстрела. Междувременно, Лилестрьом успяха да спечелят 3 изстрела, като има и 3 мача, завършили наравно. Техният последен мач завърши с победаза Розенборг с 3-1. В средно, във всяко от тези последни 10 пряки срещи са вкарани по 2.8 гола. Розенборг са отбелязали средно 1.6 гола на мач, докато Лилестрьом са отбелязали средно 1.2 гола на игра.

Прогноза Розенборг – Лилестрьом: Залози за броя на головете (плюс/минус)

Розенборг са отбелязали средно по 2.8 гола във всеки от последните си 10 мача от Елитесериен, докато в мачовете на Лилестрьом са вкарани средно 3.3 гола. В тези срещи, отборът на Свейн Мален е отбелязал 1.10 гола и допуснал 1.70 на мач, докато отборът на Гейр Бакке е успял да отбележи средно по 1.80 гола и да допусне 1.50 във всеки от предишните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 10 мача от Елитесериен за Розенборг, и двата отбора са успели да отбележат в 40%, а за Лилестрьом това е 70%. Последният път, когато Розенборг пропуснаха шанс да отбележат в мач, беше на 02/07/2023, когато загубиха от Аалесунд. Последният път, когато Лилестрьом не успяха да отбележат в лигата, беше при загуба с 0-1 от Тромсьо на 02/07/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за ни показват Розенборг – Лилестрьом, че шансът и двата отбора да отбележат на неделя е 60.61%.

Залагания за мача Розенборг – Лилестрьом

Разпитали ли сте дали коефициентите са в полза на Розенборг или Лилестрьом преди този седмичен мач? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Елитесериен по отношение на широк спектър от пазари за залагания. Забележка: Всички статистически данни и прогнозата на Розенборг – Лилестрьом бяха публикувани на четвъртък, 06/07/2023. Възможно е да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалното публикуване на прегледа.

Възможно е да четете това по-късна дата, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалното публикуване на прегледа.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти