Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Рома – АС Милан Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/09/2023)

АС Милан ще посети Стадио Олимпико, Рим, за да се изправи срещу Рома в петък 01/09/2023 в Италианската Серия А, с начален час за изстрела в 21:45 местно време.

Преди мача Рома в момента заема 13-о място в класирането на Серия А, след като загуби срещу Верона 1-2 последния път. От друга страна, АС Милан записа победа с 4-1 срещу Торино и в момента са на първо място.

Прочетете нататък за нашите детайлни прогнози за Рома – АС Милан.

Рома - АС Милан Прогноза

Рома – АС Милан Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Рома има 35.46% шанс да спечели мача със средно коефициент 2.82, докато АС Милан има 38.02% шанс да спечели мача със средно коефициент 2.63. Това означава, че АС Милан са общите фаворит в нашата прогноза Рома – АС Милан.

Основни точки Рома – АС Милан

  • В последните си 7 срещи, АС Милан не е загубил от Рома.
  • Рома е загубила 1 от последните си пет мача в Серия А.
  • АС Милан спечелихаса 2 от последните си пет мача в Серия А.
  • Рома е вкарала гол в 2 от последните си пет мача от Серия А.
  • АС Милан е вкарал гол във всички свои мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

Рома загуби предишния си мач. Отборът на Жозе Моуриньо игра срещу Верона. На края, резултатното табло показа 1-2. Срещу Верона, Рома имаше 73% притежание на топката. Ако погледнем статистиката от последния им мач, Рома има следните резултати: 24 изстрела в атака и 5 допуснати изстрела. Междувременно, АС Милан спечели 3 точки от последния си мач. Торино беше последният им съперник. След 90 минути резултатът беше 4-1. Срещу Торино, АС Милан имаше притежание на топката от 59%. Разглеждайки изстрелите към вратата, АС Милан има общо 17 изстрела, докато са допуснали 8 изстрела.

Рома – АС Милан Прогноза: форма на двета отбора

След 2 мача в Серия А, домакините празнуваха 0, като са вкарали голове в двата мача. Гостите празнуваха двата победи, като са отбелязали голове в двата мача. В последните пет мача на Стадио Олимпико, Рим, Рома е спечелила една точка. Междувременно, играейки на чужд терен последните пет изстрела, АС Милан е спечелил 3 точки.

Рома – АС Милан: последните пряки срещи

Разглеждайки последните десет срещи от Серия А между Рома и АС Милан, Рома успя да спечели веднъж. Междувременно, АС Милан успя да спечели 5 изстрела, също така имаше 4 равенства. Последният мач завърши наравно 1-1. Тези два отбора са отбелязали средно 3.2 гола в последните 10 пряки срещи. Рома е отбелязала средно 1.3 гола на мач, а АС Милан средно 1.9 на мач.

Рома – АС Милан Прогноза: Залагания на броя голове (повече/по-малко)

В последните 2 мача от Серия А на Рома са били вкарани средно 3.5 гола на мач. Междувременно, в мачовете на АС Милан също са били вкарани средно 3.5 гола. Разглеждайки тези последни мачове, отборът на Жозе Моуриньо е успял да отбележи средно 1.50 гола на мач и е позволил на противниците си средно 2.00 на мач, докато отборът на Стефано Пиоли е отбелязал 3.00 гола и е допуснал 0.50 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбори?

И двата отбора са успели да отбележат голове в последните 2 мача от Серия А на Рома. Този исход е бил наблюдаван в половината от мачовете на АС Милан. Рома е отбор, който е успял да вкара гол във всеки мач, който е играл този сезон в Серия А. Досега, АС Милан е отбелязал поне един гол във всеки мач, който е играл в италианската Серия А. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Рома – АС Милан съществува вероятност от 52.63%, че и двета отбора ще завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на мача Рома – АС Милан

Любопитни сте дали коефициентите са в полза на Рома или АС Милан преди мача тази седмица? В “Залагания-Онлайн” можете да сравните коефициентите за всеки мач от Серия А между букмейкърите по разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Този преглед прогнозата на Рома – АС Милан беше публикуван в четвъртък, 31/08/2023.

Когато четете това, моля, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуване.

Серия А: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти