Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти
  1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
    Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта

Как да се регистрирам в bet365? 2024

Ще направим процеса за bet365 регистрация достъпен за всеки с няколко лесни стъпки за спазване и ще споделим защо този бранд си заслужава репутацията която му принадлежи. Смятам че едва ли някой не е чувал за световноизвестната компания за спортни залози. Все пак може би никога не сте използвали услугите на оператора, а за да започнете необходимо е най-напред да създадете сметка.

Нека първо да започнем със стъпките за регистрация в bet365.

Bet365 регистрация: стъпка по стъпка

За успешна регистрация в bet365 аз преминах през следните стъпки:

Стъпка 1. В самото начало посетих уебсайта на оператора и кликнах върху бутона за регистрация в bet365.

Стъпка 2. Тогава регистрационният формуляр се появи върху екрана.

Стъпка 3. Внесох всички изисквани данни в задължителните полета.

регистрирам в bet365

Стъпка 4. Тук избрах си потребителско име и парола.

Стъпка 5. Също така избрах четирицифрен код за сигурност.

bet365 регистрация от българия

Стъпка 6. За финал, щракнах върху бутона на дъното на формуляра за да се присъединя и да активирам акаунта си.

Създаването на бет365 профил ще Ви даде възможност за достъп до всички техни услуги и валидни оферти за спорт, покер, залагане на живо. Възможно е понякога регистрациония формуляр да съдържа бонус код поле. В този случай бонус кода е изискван за получаване на началния бонус който се взима в следствие на регистрацията.

bet365 регистрация българия
bet365 начален бонус

Условия и правила при отваряне на сметка в бет365

Както използване на всеки други онлайн букмейкър, така и използването на bet365 сайта също включва условия и правила с които трябваше да се съглася.

Според тeзи условия, всички кандидати трябва да са от България и да имат навършени 18 години, за да имат възможност за bet365 регистрация. Операторите имат право да искат документи като вид доказателство за възраст.

Също така, подразбира се, че всяка предоставена информация в bet365 регистрация е достоверна Затова аз проверих полетата няколко пъти преди да кликна върху бутона за приключване на регистрационната процедура.

Лични документи нужни за bet365 верификация

Може да изберете да използват един от следните:

  • Паспорт
  • Лична карта
  • Шофьорска книжка

Изисква се bet365 код за сигурност по време на регистрация, за какво служи?

Кодът за сигурност за вашия нов bet365 профил е комбинация от 4 цифри по ваш избор, за да бъде лесно запаметен. Той би Ви потрябвал в случай, че имате проблем да влезете в бет365 акаунта си или ако е нужно да потвърдите вашата регистрация, когато говорите с представител на компанията.

Какви лични данни е нужно да попълня в bet365?

  • Име и Фамилия трябва да отговарят точно на тези във Вашите документи за самоличност.
  • Изберете местожителство България, за да използвате услугите предлагани тук.
  • Дата на раждане и запомнете, че имате право да се регистрирате само след навършени 18 години.
  • Телефон с български номер и активен имейл за обратна връзка.

Влизане в новосъздаден bet365 профил

След регистрацията и предоставянето на лични данни е време да преминете към bet365 вход за клиенти. Процедурата е лесна и няма да коства усилие тъй като вече сте избрали своето потребителско име и парола предварително.

Натиснете бутона “Логин” в десният ъгъл на сайта и въведете своя псевдоним и сигурна парола.

Bet365 регистрация през мобилни устройства

bet365 регистрация българия

Залагането онлайн с бет365 чрез мобилни устройства има много предимства, но bet365 регистрация на сметка от телефона само с няколко клика определено е едно от големите плюсове.

Навигирайте мобилната българска версия на оператора и натиснете бутона “Нов Клиент”. Процесът не се различава от този за отваряне на сметка от лаптоп. Въведете своите лични данни и местоживеене, мобилен номер, и-мейл. Когато сте готови, финализирайте регистрацията.

Верификация и активиране

Верифициране на Вашата bet365 регистрация е нужна, за потвърждаване на самоличността и по-голяма сигурност. С успешна верификация ще може да теглите от сметката си.

Предимства от създаването на bet365 сметка

Регистрацията в системата на английския лидер ви носи възможност да правите спортни и покер залози, да гледате събитие на живо и да имате лесен достъп до вашата активност в сайта на bet365.

Може да се възползвате от bet365 бонус при нова сметка, който може да вземете еднократно за избрания от Вас bet365 бонус код – Спорт или Покер.

Зареждане на нова сметка

Когато става дума за методи на плащане, мога да кажа, че оператора предлага разнообразни опции за депозиране – ePay.bg или дебитна карта са едни от познатите опции. Така и трябва да бъде имайки предвид различни клиенти и разплащателни методи на кои са свикнали и които използват.

Всеки метод има специфични срокове и лимити, които най-добре ще видите когато влезете в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ)

bet365 регистрация на акаунта ми не е успешна, какъв е проблема?

Ако не можете да осъществите регистрация е добре да проверите отново всяка стъпка. Уверете се, че въведите имена и детайли са правилни.

Какво означава верификация на сметката?

Това е процес на идентификация спрямо регулаторните закони на България и на оператора.

Съществува ли bet365 бонус код за начален бонус?

BETMAX365 може да бъде използван за всички активни бонуси при регистрация на територията на България. Кодът не е задъжителен и няма да промени сумата.

Bet365 или Efbet имат по-лесен процес на регистрация?

Смятаме, че системата на бет365 работи бързо и ефикасно и създаването на акаунт ще ви отнеме най-кратко време.

Iliyan Stefanov
150 articles
Илиян Стефанов носи зад гърба си почти 5 години опит в iGaming сферата и специализира в сравняването на български и чуждестранни букмейкъри, отразяване на спортни събития и изготвянето на ревюта за онлайн казина. Любител е на хазарта и обича тръпката, която носи. Също така е голям любител на спорта и обича да споделя своите възгледи относно ключови спортни събития онлайн. В Залагания Онлайн се занимава с писане на ревюта, спортни прогнози и споделянето на полезна информация за разумно залагане.
Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти