Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Португалия – Виетнам Прогноза, Коефициенти и Залози (Световно Първенство, 27/07/2023)

Португалия приема Виетнам в четвъртък 27/07/2023, с начален час за този мач от Световното първенство определен за 10:30 местно време на стадион “Waikato”.

Преди мача Португалия в момента заема 3-то място в таблицата на Световното първенство, след като загуби от Нидерландия с 0-1 последния път. Виетнам загуби последната си среща, която игра срещу САЩ с 0-3 и в момента се намира на 4-то място в таблицата.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за Португалия – Виетнам.

Прогноза Португалия - Виетнам

Прогноза Португалия – Виетнам: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 1.10 ни казват, че Португалия има 90.91% шанс да спечели в този мач. От друга страна, шансовете на Виетнам да спечелят са 3.94%, със средни коефициенти от 25.38. Всичко това показва, че Португалия се смята за фаворит в нашата прогноза Португалия – Виетнам.

Основни точки Португалия – Виетнам

  • Португалия не е спечелила никое от мачовете на този сезон от Световното първенство.
  • Виетнам не е спечелила никое от мачовете на този сезон от Световното първенство.
  • Португалия не е отбелязала единствен гол в последните си пет мача от Световното първенство.
  • Виетнам не е отбелязала единствен гол в последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Португалия загуби последния си мач. Нидерландия беше последният им противник. В края на мача, крайният резултат беше 0-1. Статистиката срещу Нидерландия показва, че Португалия е имала 48% от притежанието на топката. По отношение на изстрелите към вратата, Португалия е изпълнила общо два изстрела в нападение, докато в отбраната е позволила 12 изстрела. Междувременно, Виетнам загуби последния си мач. Отборът на Дук Чунг Май се изправи срещу САЩ. На крайния съдийски свиреж, резултатът беше 0-3. Срещу САЩ, Виетнам имаше притежание на топката от 27%. В предишната си среща, Виетнам не е направила никакви опити за изстрел, докато е позволила 28.

Прогноза Португалия – Виетнам: форма на двата отбора

След 1 мача в Световното първенство, домакините имат 0 победи и са отбелязали гол в 0. Гостите имат 0 победи, като са отбелязали гол в 0 от тях. Взимайки предвид домакинската и гостуващата форма, Португалия не е спечелила никакви точки в последните си пет мача на стадион “Waikato”. Гостите от Виетнам не спечелихаса никакви точки в последните си пет мача като гости.

Португалия – Виетнам: последни срещи

През общия брой мачове, които двата отбора са играли в Световното първенство един срещу друг, нито домакините, нито гостите не са записали единствена победа. Гостите в четвъртък не са записали единствена победа. Последната среща на тези два отбора завърши наравно с . Във всяка една от тези последни срещи, в средно са били отбелязани голове. Португалия е отбелязвала средно голове на мач, докато Виетнам е отбелязвала средно голове на мач.

  • Няма предишни срещи между тези 2 отбора.

Прогноза Португалия – Виетнам: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

В последните 1 мача на Португалия от Световното първенство, в средно са били отбелязани 1.0 гола на мач, докато в мачовете на Виетнам са били отбелязани средно 3.0 гола.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

0-1 загуба от Нидерландия на 23/07/2023 беше последният мач, който Португалия завърши без отбелязан гол. Последният мач на Виетнам без отбелязан гол беше загуба от САЩ на 22/07/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Португалия – Виетнам има 31.55% вероятност и двата отбора да отбележат гол в мача в четвъртък.

Залагания на мача Португалия – Виетнам

Търсите най-добрите коефициенти за мача Португалия срещу Виетнам? Консултирайте се със Залагания-Онлайн за всички коефициенти на всеки мач от Световното първенство, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-изтъкнатите букмейкъри. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и могат да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Португалия – Виетнам беше публикуван в сряда, 26/07/2023.

Световно Първенство: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти