Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Плюсове и минуси на спортните залагания на живо

In-play – или залози на живо, както се нарича понякога – е вълнуваща еволюция в онлайн залаганията. Това е форма на залагане, която Ви позволява да се докоснете по-близо до играта, екипа и играчите! Коефициентите са повлияни от мача на живо, правейки по-трудно, но невероятно вълнуващо да залагате.

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта
 1. 100% до 300 лева и до 30 лв. Безплатен залог!
  18+. Внесете своя първи депозит в Betano (над 10 лв.) и ще бъдете награден със 100% бонус, достигащ 300 лв. (за депозит от 300 лв.) и до 30 лв. Безплатен залог (на следващия ден) в зависимост от размера на депозита ви. Бонусът ще бъде активиран във Вашия акаунт веднага след депозита. Безплатният залог се кредитира на следващия ден след успешен депозит. Прилагат се Бонус правила и условия на Kaizen. Посети сайта
 1. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта
 1. Palms Bet Спорт

  97 /100
  100% до 200 лева
  18+. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 200 BGN / 100 EUR.Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно. Валидността на бонуса е 30 дни.Прилагат се правила и условия. Посети сайта

Плюсове

Стратегията може да се провали

Независимо от това, което показва статистиката, нищо не е сигурно в спорта. Аутсайдерът може да Ви изненада, или някой играч да бъде ранен. Залагането по време на игра Ви предоставя възможността да вземете тези фактори под внимание.

Използвайте това във Ваша полза и отделете време през интервалите, за да анализирате ситуацията и да направите нови комбинации въз основа на настоящите факти, а не на теоретичен анализ.

Интуиция

Статистиките и числата са много важни за залаганията по време на игра, но не забравяйте да използвате интуицията си. Представянето на даден играч може да бъде повлияно от спречкване или наказателен картон. Важно е да се анализира индивидуалното поведение, за да се правят информирани залози.

Анализирате индивидуалното поведение, като правите предположения, които се надявате да се превърнат в пари.

Интуиция in play

По-добри коефициенти

Често можете да намерите по-добри коефициенти на живо в сравнение с обикновените залагания. По-лесно е да забележите, че някой отбор изостава или ако се завръща през втората половина на играта. Букмейкърите (сред които bet365 и Netbet) показват коефициенти на живо в реално време, като Ви позволяват да наблюдавате техните възходи и падения.

Залозите на живо са чудесно средство при игрите с бързо темпо, като хокей на лед, тъй като има чести резултати, поради което коефициентите на отбора варират бързо.

По-голямо удоволствие

Ако залагането и спортът са Вашите любими неща, тогава сте ударили джакпота!

Можете да гледате всички любими отбори и едновременно с това да залагате. Залагащият получава повече взаимодействие с играта и изкуството на залагането по време на игра.

Има повече възможности да се залага по време на игра, правейки го непредвидимо и вълнуващо.

По-голямо удоволствие in play

Минуси

Няма време за стратегия

Ако стратегията и проучването са двете причини, поради които искате да залагате, може би in-play не е за Вас.

Това е спонтанна форма на залагане, която предоставя ограничена времева рамка, трябва да вземате бързи решения.

Може да откриете, че нямате достатъчно време в интервалите, за да направите предположение и да поставите залог. Стратегът със сигурност би бил нетърпелив и отегчен по време на залагане на живо и защо да са разваля удоволствието от две от най-великите неща на земята: залагането и спорта.

Трябва да сте бързи

Когато мачът започне, трябва да залагате бързо. Ако има наказание, можете да направите залог само секунди преди то да се случи, така че не само трябва да мислите бързо, но и да действате бързо.

Коефициентите варират през цялото време, така че трябва да действате възможно най-бързо. Ако вашият отбор е бил близо до отбелязване за известно време и Вие предскажете, че той ще го направи, трябва да действате веднага, или може да пропуснете победа за Вас и Вашия отбор.

Закъснение на покритието

Освен ако не присъствате на мястото на събитието, винаги ще имате леко забавяне в покритието.

Това може да бъде опасно, когато залагате на живо! Ако се опитвате да направите залог, но не можете, изчакайте няколко секунди.

Излъчването е забавено и нещо ще разтърси играта, поради което не можете да залагате. Играч може да бъде спрян или да бъде отбелязан гол. Просто трябва да бъдете търпеливи!

Нуждаете се от отдаденост

При обикновените спортни залагания правите предварително проучване, поставяте залог и след това продължавате с останалите си занимания, може би с прането.

Няма значение дали нямате време да гледате играта, защото можете да проверите резултатите по всяко време. Със залаганията на живо трябва да гледате играта, за да заложите.

Това очевидно не е проблем за залагащите, които са спортни фанатици, но за тези от Вас, които не са толкова навътре в спорта, залозите на живо не са идеален вариант.

Също така е от решаващо значение да сте реалисти в залозите си, залагайки на отбора си, той няма магически да спечели.

Още загуби

Както беше посочено по-горе, при залагането на живо разполагате с по-малко време, което може да доведе до поставяне на залог, основан на инстинкт, а не на аналитична мисъл.

Освен това е по-вероятно да направите по-голямо количество залози по време на игра, отколкото обикновено, особено по-специфичните видове залози, като например броя на корнерите в футболната игра.

Уверете се, че следите всички залози, които сте направили, така че да не загубите повече пари, отколкото можете да си позволите.

Неясна преценка

Има три основни неща, които могат да объркат преценката Ви, когато залагате на живо. Първо, може да се чувствате склонни да залагате на играч, който харесвате, когато сте у дома. Доверете се на интуицията си, ако тя съвпада с критичната Ви мисъл.

На второ място, хората обичат отборите аутсайдери, но въпросът е, че те са такива поради някаква причина. Те просто не са достатъчно добри. Трето, мястото, на което гледате играта, може да замъгли преценката Ви.

Ако сте в бар или се наслаждавате на няколко бири от хладилника, алкохолът и адреналинът могат да причинят загуби при залаганията на живо.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти