Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Нюкасъл – Брайтън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 18.05.2023)

Нюкасъл приема Брайтън в четвъртък, 18/05/2023, с начален час за този мач от Премиер Лига в 21:30 местно време на Сейнт Джеймс’ Парк.

Нюкасъл влиза в този мач от 3-то място, след като завърши наравно с 2-2 срещу Лийдс. Последният мач на гостите завърши с различен резултат – Брайтън спечели над Арсенал с 3-0 и в момента са на 6-то място.

Прочетете подробните ни прогнози за Нюкасъл – Брайтън.

newcastle-brighton-prognoza

Прогноза Нюкасъл – Брайтън: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 2.01 показват, че Нюкасъл има 49.75% шанс да спечели в тази среща. От друга страна, шансовете на Брайтън за победа са 28.99%, със средни коефициенти от 3.45. Всичко това показва, че Нюкасъл се счита за фаворит в нашата прогноза Нюкасъл – Брайтън.

Ключови моменти Нюкасъл – Брайтън

  • Нюкасъл са загубили 2 от последните си десет мача от Премиер Лига.
  • Брайтън спечелихаса 17 от мачовете този сезон в Премиер Лига.
  • Нюкасъл са отбелязали гол в 4 от последните си пет мача от Премиер Лига.
  • Брайтън са отбелязали гол във всички свои последни десет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Нюкасъл завърши наравно последния си мач. Отборът на Еди Хау игра срещу Лийдс. Когато съдията свири за край, резултатът беше 2-2. Срещу Лийдс, Нюкасъл притежаваше 64% от топката. Ако погледнем шутовете към вратата, Нюкасъл имаше общо 18 шута, докато позволиха 10 шута. От друга страна, прогноза Нюкасъл – Брайтън може да бъде интересна. В последния си мач Брайтън излезе с победа. Последният им противник беше Арсенал. Този мач завърши с резултат 3-0. Срещу Арсенал, Брайтън притежаваше топката 59% от времето. Погледнем ли шутовете към вратата, Брайтън има следните статистики: 12 шута в атака и 14 допуснати шута.

Прогноза Нюкасъл – Брайтън: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Премиер Лига, домакините имат 7 победи , като са отбелязали гол в 8 от тях . Гостите са празнували 6 победи, като са отбелязали гол във всички мачове. В последните си пет мача на Сейнт Джеймс’ Парк, Нюкасъл спечелихаса общо 12 точки. За гостите от Брайтън, те спечелихаса общо 9 точки в последните си пет изяви извън дома.

Нюкасъл – Брайтън: последни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли в Премиер Лига един срещу друг, Нюкасъл е спечелил един мач, а гостите са били победители 3 изстрела и в 6 от мачовете са завършили наравно. Последният път, когато играха, завърши наравно с 0-0. Тези два отбора са отбелязали средно 1.4 гола в последните си 10 срещи, като Нюкасъл отбелязва със средно 0.4 гола на мач, а Брайтън със средно 1.0 гол на мач.

Прогноза Нюкасъл – Брайтън: Залагане на броя голове (плюс/минус)

По време на последните 10 мача от Премиер Лига, в които Нюкасъл е участвал, са отбелязани средно 3.9 гола. Междувременно, в мачовете на Брайтън са отбелязани средно 3.5 гола. В тези мачове отборът на Еди Хау е отбелязал средно 2.60 гола и е позволил 1.30 гола на мач, докато отборът на Роберто Де Зерби има средно 2.10 отбелязани гола и 1.40 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

70% от последните 10 мача на Нюкасъл в Премиер Лига са завършили с отбелязани голове от двата отбора, а Брайтън е имал такъв резултат в половината от срещите през този сезон. Последният път, когато Нюкасъл не успя да отбележи в лигата, беше при загуба с 0-2 от Арсенал на 07/05/2023. Предишният път, когато Брайтън пропусна да отбележи в мач, беше на 18/02/2023, когато пострадаха от Фулъм. Средните коефициенти в нашата прогноза за Нюкасъл – Брайтън показват, че има вероятност от 65.79%, че и двата отбора ще успеят да вкарат гол на четвъртък.

Залагане на мача Нюкасъл – Брайтън

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Нюкасъл и Брайтън? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всеки мач от Премиер Лига между букмейкерите на широк набор от залагания. Изхвърлете предвид: Коефициентите подлежат на промяна и може да са се променили междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Нюкасъл – Брайтън беше публикуван в сряда, 17/05/2023.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти