Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

ССЦ Наполи – Интер Прогноза, Коефициенти & Съвети за Залагания (Серия А, 21/05/2023)

Интер ще посети “Диего Армандо Марадона” за да се изправи срещу ССЦ Наполи на неделя 21/05/2023 в Италианската Серия А, с начален час за мача 19:00 местно време.

Преди мача ССЦ Наполи в момента е на 1-во място в класацията на Серия А, след като загуби от Монца с 0-2 последния път. Интер успя да надхитри Сасуоло и да ги победи с 4-2 в последния кръг, което ги поставя на 3-то място в момента.

Прочетете напред за нашите подробни прогнози прогнози за ССЦ Наполи – Интер.

ССЦ Наполи - Интер Коефициенти & Съвети за Залагания

Прогноза ССЦ Наполи – Интер: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 2.85 показват, че ССЦ Наполи имат 35.09% шанс да спечелят в тази среща. От друга страна, шансовете на Интер да спечелят са 40.49%, със средни коефициенти от 2.47. Това всичко показва, че Интер се виждат като фаворити в предстоящия мач.

Ключови точки ССЦ Наполи – Интер

  • ССЦ Наполи спечелихаса 26 от мачовете от този сезон в Серия А.
  • Интер са загубили 11 от мачовете от този сезон в Серия А.
  • ССЦ Наполи са отбелязали гол в 29 мача този сезон.
  • Интер са отбелязали гол във всички свои последни пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

ССЦ Наполи загубиха последния си мач. Отборът на Лучано Спалети игра – Монца. В края на играта, крайният резултат беше 0-2. В мача с Монца, ССЦ Наполи имаха 55% притежание на топката. Гледайки ударите върху вратата, ССЦ Наполи, в предишната си игра, направиха 17 точни удара, а в същата игра, отборът на Лучано Спалети позволи 10 удара. Междувременно, Интер спечелиха 3 точки в последния си мач. Отборът на Симоне Индзаги играха срещу Сасуоло. Този мач завърши с резултат 4-2. В мача срещу Сасуоло, Интер имаха 51% притежание на топката. В предишната игра на Интер, те направиха 11 точни удара, докато отборът на Симоне Индзаги позволи 16 удара.

Прогноза ССЦ Наполи – Интер: форма на двата отбора

В последните си 10 срещи в Серия А, домакините имат 5 победи, като са отбелязали гол в 7 мача. Гостуващият отбор е успял да записва 5 победи, като са отбелязали гол в 7 мача. Преглеждайки формата на домакини и гости, в последните си пет мача на “Диего Армандо Марадона”, ССЦ Наполи спечелихаса 8 точки. Междувременно Интер са събраха общо 10 точки в последните си пет мача извън своя домашен стадион.

ССЦ Наполи – Интер: последните пряки срещи

Гледайки последните десет срещи от Серия А между ССЦ Наполи и Интер, ССЦ Наполи успяха да спечелят веднъж. Междувременно, Интер успяха да спечелят 6 изстрела и има 3 мача, които са завършили наравно. Последната среща на тези два отбора завърши с победа за Интер с 0-1. Последните 10 пряки срещи видяха средно 2.3 гола на мач, като ССЦ Наполи отбелязваха със средно 0.9 гола на мач, докато Интер имаха среден ритъм на голове 1.4 на мач.

Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Колкото до последните 10 игри, има средно 2.1 гола в мачовете на ССЦ Наполи от Серия А. Междувременно, има средно 2.9 гола в мачовете на Интер. Гледайки тези последни игри, отборът на Лучано Спалети е успял да отбележи средно 1.20 гола и да допусне 0.90 във всеки от предишните си мачове, докато отборът на Симоне Индзаги е успял да записва 2.00 гола на мач и е позволил на своите противници средно 0.90 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

И двата отбора са успели да отбележат в 30% от последните 10 мача на ССЦ Наполи от Серия А, докато при Интер същото се е случило в 40% от игрите. Последният път, когато ССЦ Наполи пропуснаха да отбележат в мач, беше на 14/05/2023, когато понесоха загуба от Монца. Загуба с 0-1 от Монца на 15/04/2023 беше последният мач, в който Интер завърши без отбелязан гол. Средните коефициенти в нашата прогноза за ССЦ Наполи – Интер, че има вероятност от 58.82%, че и двата отбора ще успеят да вкарат гол на неделя.

Залагания на ССЦ Наполи – Интер

Ако търсите най-добрите коефициенти за ССЦ Наполи – Интер, сте на правилното място. Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да четете прогнози за тази игра, както и за всички други предстоящи игри от Серия А. Забележка: Този предварителен преглед на мача между прогнозата за ССЦ Наполи и Интер беше публикуван на сряда, 17/05/2023.

Когато четете това, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуването.

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти