Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Добри коефициенти за залагане на букмейкъри в България

Какво имате нужда да знаете за коефициенти за залагане и за букмейкъри в България? Кои оператори си заслужават да им обърнете внимание и защо? На тези и някои други въпроси ще отговорим в тази статия.

 1. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365.
  Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. Важат срокове и условия. Необходима е регистрация. Кодът BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. Посети сайта
 1. 100% до 300 лева и до 30 лв. Безплатен залог!
  18+. Внесете своя първи депозит в Betano (над 10 лв.) и ще бъдете награден със 100% бонус, достигащ 300 лв. (за депозит от 300 лв.) и до 30 лв. Безплатен залог (на следващия ден) в зависимост от размера на депозита ви. Бонусът ще бъде активиран във Вашия акаунт веднага след депозита. Безплатният залог се кредитира на следващия ден след успешен депозит. Прилагат се Бонус правила и условия на Kaizen. Посети сайта
 1. Palms Bet Спорт

  97 /100
  100% до 200 лева
  18+. Сумата на бонуса е 100% от сумата на депозита до 200 BGN / 100 EUR.Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно. Валидността на бонуса е 30 дни.Прилагат се правила и условия. Посети сайта
 1. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта

Таблицата по-горе показват няколко избрани от нас букмейкъри, които се отличават с интересни залози и добри платформи. Как точно сме ги подбрали е тема, която ще засегнем в следващата рубрика.

Най-добри коефициенти за залагане – едно полезно обяснение

В търсене на най-добри коефициенти за залагане отнасящи се за букмейкъри в България попълнихме таблицата по-горе. При такива видове класации винаги се задава един и същи въпрос, а именно защо точно тези оператори предлагащи спортни залози са избрани?

За да направим класация на букмейкъри в България, нашият екип направи детайлно проучване за всяка една платформа. Идеята беше да сравним предлаганите залози за едно и също спортно събитие. Това ни даде възможността да направим анализ на ситуацията и да преценим кои букмейкъри предлагат качествена услуга и разнообразие на българските играчи. Залозите, начина по който са представени и броя на пазарите играят важна роля при наличното класиране.

Други фактори, които са били взети под внимание е добре предложена информация, качеството на платформата, мобилните приложения и възможността за свързване с центъра за обслужване на клиенти на букмейкърите.

Кои букмейкъри са легални в България?

Нашата страница съдържа оферти и информация единствено за букмейкъри, спортни залози и коефициенти за залагане, които са легални. Как можете да разберете кои букмейкъри са легални?

На всяка страница на избран от вас букмейкър има информация за лиценза му. Единственото, което трябва да направите е да скролнете до края на интернет платформата му. Там има информация за номер на лиценз даден в съответствие с действащият Закон за хазарта на Република България. Разбира се, има и списъци с имена на оператори, които имат лиценз в интернет, но най -сигурно е да проверявате в самите страници на букмейкърите.

Легални ли са спортни залози в България?

Да, залозите за спортни събития са легални в България. Имайте обаче предвид, че за да бъдат легални вашите залагания трябва да изберете букмейкъри, които имат лиценз да съществуват на българския пазар. Тази тема вече я засегнахме в предходната рубрика, но е редно да го повторим, тъй като е от голямо значение.

Коефициенти за залагане не ви гарантират печалба!

Добрите коефициенти за залагане водят до печалба! Да, тази формула можете да я прочетете на много места, но тя не е правилна нито е истина. Дори и да си мислите, че имате най-добри коефициенти за залагане, то това не ви гарантира печалба.

Има мнения, че по-ниските залози водят до по-добър шанс за печалба както и че високите залози водят до по-голям риск. Такава ли е истината за коефициенти за залагане? Не , тези прогнози са по -скоро като прогнозите за времето. Може да се сбъднат, но могат и да не се получи. Дори и при най-добри коефициенти за залагане, имайте предвид, че това са само прогнози базирани на статистика и доза късмет. Няма абсолютна истина когато става въпрос за коефициенти за залагане и печалба.

Как да залагате по сигурен начин?

Хазартните игри и всякакъв тип залагания носят със себе си риск. Можете да спечелите, но можете и да загубите.

Какво можете да направите, за да залагате по максимално сигурен начин. Един от добрите съвети е да имате поглед върху спорта, на който залагате. Запознайте се със статистиката и за това как даден отбор се е представял по -рано. Бъдете също запознати с текущото състояние на играчите или отбора. Има ли някакви промени, които могат да повлияят на бъдещите резултати. Тази информираност и знание е една стабилна основа, на която можете да стъпите когато залагате.

Не забравяйте и златното правило, че по-високи коефициенти водят до по-голям риск. Както винаги, едно златно правило не значи, че ще спечелите. То е само ориентир. Приемайте го именно като такъв.

Никога не взимайте пари на заем, за да заложите повторно с цел да покриете натрупани загуби. Ако сте загубили, просто преглътнете този факт и изчакайте няколко дни преди да залагате отново. Запомнете, че натрупани загуби трудно се възвръщат моментално. Ако базирате залаганията си на емоциите и желанието си бързо да покриете дадена загуба, то бъдете сигурни, че шанса да генерирате още по-големи загуби е голям. За това избягвайте такъв вид поведение.

Последно, но не и по значение е да имате бюджет. Определете дадена сума, която можете да похарчите за залози, било то на седмична или месечна база. Никога не престъпвайте тази сума.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти