Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Молде – Сарпсборг Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 22/07/2023)

Молде приема Сарпсборг в събота 22.07.2023 г., с начален час за този мач от Елитсериен в 19:00 местно време на стадион Акер.

Преди мача Молде е в момента на 5-о място в таблицата на Елитсериен, след като победиха Валеренга с 4-0 последният път, в сравнение със Сарпсборг, които достигнаха до 7-мо място след загуба от Хамаркамератене с 2-3.

Прочетете по-нататък за нашите подробни прогнози за Молде – Сарпсборг.

Прогноза Молде - Сарпсборг

Прогноза Молде – Сарпсборг: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Молде е фаворит в нашата прогноза Молде – Сарпсборг. Средните коефициенти за победа на Молде са 1.46, така че има 68.49% вероятност този отбор да спечели тази среща. Средните коефициенти за победа на Сарпсборг са 5.37, което означава, че има 18.62% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти Молде – Сарпсборг

  • Молде остава непобедено в 4 срещи.
  • Молде е загубило последните си 6 поредни срещи срещу Сарпсборг.
  • Молде спечелихаса 8 от мачовете от този сезон в Елитсериен.
  • Сарпсборг загубиха 5 от мачовете от този сезон в Елитсериен.
  • Молде е вкарало гол в 13 мача от този сезон.
  • Сарпсборг е вкарало гол във всичките си последни десет срещи от лигата.

Статистика и анализ на мача

Последният мач на Молде бе с победа. Отборът на Ерлинг Мое се изправи срещу Валеренга в тази среща. Мачът приключи с резултат 4-0. Срещу Валеренга, Молде имаше притежание на топката 48%. Що се отнася до изстрелите към гол, Молде имаше общо 10 атаки, докато в защита позволи 5 изстрела. Междувременно, Сарпсборг не взеха нито една точка, загубвайки последния си мач. Отборът на Стефан Билборн се изправи срещу Хамаркамератене. Когато съдията обяви края на мача, резултатът беше 2-3. Срещу Хамаркамератене, Сарпсборг имаше притежание на топката 60%. Гледайки изстрелите към гол, Сарпсборг има следните статистики: 17 изстрела в атака и 5 позволени изстрела.

Прогноза Молде – Сарпсборг: форма на двата отбори

В последните си 10 срещи в Елитсериен, домакините имат 7 победи, като са отбелязали голове в 9 мача. Гостите успяха да отбележат 5 победи, като са отбелязали гол във всички мачове. Като се има предвид формата у дома и като гост, Молде спечелихаса 15 точки в последните си пет мача на стадион Акер. Междувременно Сарпсборг събраха общо 7 точки в последните си пет срещи извън своя домашен стадион.

Молде – Сарпсборг: последните срещи една срещу друга

В последните десет срещи на тези два отбора в Елитсериен, домакините победиха 5 изстрела, където Сарпсборг спечелиха два мача с общо 3 равни. Последната среща на тези два отбора приключи с победа за Молде с 3-1. В средно, в последните 10 h2h игри са отбелязани 3.5 гола, като Молде отбелязва в средно 2.3 гола на мач, докато Сарпсборг отбелязва в средно 1.2 гола на мач.

Прогноза Молде – Сарпсборг: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

В последните си 10 мача в Елитсериен, Молде успяха да отбележат средно 3.7 гола във всеки от тези мачове. Междувременно, в срещите на Сарпсборг се отбелязват средно 4.1 гола. Колкото до тези срещи, отборът на Ерлинг Мое отбелязва средно 2.60 гола на мач и допуска средно 1.10 гола на мач. Отборът на Стефан Билборн отбелязва средно 2.30 гола на мач и допуска средно 1.80 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

40% от последните 10 мача на Молде в Елитсериен са приключили с голове от двата страни, а за Сарпсборг това е 90%. Последният мач, в който Молде не отбеляза гол, бе 0-1 загуба от Одс Балклуб на 11/06/2023. Последният път Сарпсборг пропусна да отбележи в мач беше на 30/04/2023, когато завършиха наравно срещу ФК Хаугесунд. Средните коефициенти в нашата прогноза за Молде – Сарпсборг показват, че има вероятност от 71.94%, че и двата отбора ще успеят да вкарат в събота.

Залагане на Молде – Сарпсборг

Търсите ли най-добрите коефициенти за мача Молде срещу Сарпсборг? Консултирайте се с Залагания-Онлайн за всички коефициенти за всяка игра от Елитсериен, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-изтъкнатите букмейкери. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за  Молде – Сарпсборг е публикуван в сряда, 19/07/2023.

Има вероятност коефициентите за тази игра да са се променили, така че винаги проверявайте текущите преди да залагате.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти