Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Молде – ФК Хаугесунд Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 25/06/2023)

ФК Хаугесунд посещава Молде в неделя, 25/06/2023 г. в рамките на Елитсерията на Норвегия, като мачът трябва да започне в 18:00 местно време на стадион Акер.

Техният последен мач с Одс Балклуб завърши с разочарование, тъй като Молде загуби с 0-1 и се оказаха на 6-о място в класирането на Елитсерията, докато ФК Хаугесунд се класира 11-и, след като спечелихаса срещу Сандефйорд 3-2 последния път.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Молде – ФК Хаугесунд.

Прогноза Молде - ФК Хаугесунд

Прогноза Молде – ФК Хаугесунд: най-добрите коефициенти

Ако бяхме да анализираме коефициентите, Молде се вижда като фаворит с 85.47% шансове да спечели мача си, с коефициент 1.17, срещу ФК Хаугесунд, който има само 7.81% шансове да се изкачи на върха, с коефициент 12.81.

Ключови точки Молде – ФК Хаугесунд

  • Молде не са загубили от ФК Хаугесунд в последните им 15 срещи.
  • ФК Хаугесунд загубиха последните си 12 поредни мача срещу Молде.
  • Молде загубиха 2 от последните си пет мача в Елитсерия.
  • ФК Хаугесунд загубиха 4 от последните си десет мача в Елитсерия.
  • Молде са отбелязали в 4 от последните си пет мача в Елитсерия.
  • ФК Хаугесунд са отбелязали в 4 от последните си пет лигови мача.

Статистика и анализ на мача

Молде загубиха последния си мач. Отборът на Ерлинг Мьое игра срещу Одс Балклуб. При крайния свиреп, резултатът беше 0-1. В своя мач срещу Одс Балклуб, Молде имаха следното притежание на топката: 54%. Гледайки изстрелите към вратата, Молде в предишната си игра направиха 16 изстрела към целта, а в същата игра отборът на Ерлинг Мьое допусна 7 изстрела. В последната си игра ФК Хаугесунд спечели. В последната си среща, отборът на Йостайн Гриндауг се срещна със Сандефйорд. Крайният резултат за този мач беше 3-2. В мача си срещу Сандефйорд ФК Хаугесунд имаха следното притежание на топката: 41%. В последната си игра бяха направени общо 9 изстрела в атака и бяха допуснати 22 изстрела.

Прогноза Молде – ФК Хаугесунд: форма на двата отбори

От последните им десет мача в Елитсерия, домакините спечелихаса 5, като са отбелязали в 9 от тези мачове. Гостите записаха 3 победи, като са отбелязали в 5 от тези мачове. Гледайки формата на домакини и гости, Молде вече спечелихаса 10 точки от последните пет мача, играни на стадион Акер. Техните съперници ФК Хаугесунд спечелихаса 4 точки в последните пет изстрела, когато играха на чужд терен.

Молде – ФК Хаугесунд: последни срещи една срещу друга

Последните 10 игри, играни в Елитсерия между Молде и ФК Хаугесунд, ни показват, че Молде спечелихаса всички победи, а гостите в неделя не са записали нито една победа. Последната игра видя Молде да вземат домашна победа с 1-0. В последните си 10 пряки срещи тези два отбора са отбелязали средно 3.1 гола. Молде са отбелязвали средно 2.3 гола във всяка среща, а ФК Хаугесунд – средно 0.8 на мач.

Прогноза Молде – ФК Хаугесунд: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Молде са отбелязали средно 3.9 гола във всеки от последните си 10 мача в Елитсерия, докато средно 2.5 гола са отбелязани в мачовете на ФК Хаугесунд. Що се отнася до тези срещи, отборът на Ерлинг Мьое има средно 2.40 отбелязани гола и 1.50 допуснати гола на мач. Отборът на Йостайн Гриндауг е отбелязал средно 1.00 гол на мач и е допуснал средно 1.50 гола на игра.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбори?

И двата отбора са успяли да отбележат в 60% от последните 10 мача на Молде в Елитсерия, докато ФК Хаугесунд е успял да направи същото в половината от игрите. Последният път, когато Молде пропуснаха възможност да отбележат в мач, беше на 11/06/2023, когато пострадаха от поражение от Одс Балклуб. Последният път, когато ФК Хаугесунд не успяха да отбележат в лигата, беше при загуба с 0-1 от Розенборг на 16/05/2023. Ако погледнем средните оефициенти в нашата прогноза за Молде – ФК Хаугесунд, можем да видим, че има 49.75% вероятност и двата отбора да отбележат в неделния си мач.

Залагания на мача Молде срещу ФК Хаугесунд

Интересувате ли се дали коефициентите са в полза на Молде или ФК Хаугесунд преди този седмичен мач? Тук, на Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове в Елитсерия с различни букмейкъри и голямо разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили междувременно, имайте предвид, че този предварителен преглед прогнозата за Молде – ФК Хаугесунд беше публикуван в сряда, 21/06/2023.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти