Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Мяелби – Джургорден Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 30/07/2023)

Мяелби приемат Джургорден в неделя, 30/07/2023 г., като началото на този мач от Allsvenskan е предвидено за 16:00 местно време в Strandvallen.

След като победиха Sirius с 3-2, Мяелби в момента се намират на 8-мо място в класирането на Allsvenskan. Джургорден загубиха последния си мач, който играха срещу Elfsborg с 0-4 и в момента се намират на 4-то място в класирането.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за Мяелби – Джургорден.

Прогноза Мяелби - Джургорден

Прогноза Мяелби – Джургорден: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 3.50 показват, че Мяелби имат 28.57% шанс за победа в тази среща. От друга страна, шансовете на Джургорден за победа са 49.02%, със средни коефициенти от 2.04. Това всичко показва, че Джургорден са виждани като фаворити в предстоящия мач.

Ключови точки за мача Мяелби – Джургорден

  • Мяелби спечелиха 6 от мачовете от Allsvenskan този сезон.
  • Джургорден загубиха 1 от последните си пет мача от Allsvenskan.
  • Мяелби са отбелязали в 9 мача този сезон.
  • Джургорден са отбелязали в 14 от своите лигови мачове.

Статистика и анализ на мача

Мяелби спечелиха предишния си мач. Противникът на отбора на Андерс Торстенсон беше Sirius. При крайния съдийски сигнал резултатът беше 3-2. Срещу Sirius, Мяелби имаха притежание на топката от 40%. Ако разгледаме статистиката от последния им мач, Мяелби има следните показатели: 10 изстрела в атака и 13 позволени. Междувременно, Джургорден загубиха последния си мач. Elfsborg беше последният им опонент. Този мач завърши с резултат 0-4. Срещу Elfsborg, Джургорден имаха притежание на топката от 68%. В последния си мач, общо бяха направени 5 удара в атака и 11 позволени.

Прогноза Мяелби – Джургорден: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Allsvenskan, домакините празнуваха 4 победи, като отбелязаха в 6 от тях. Гостите имат в своя актив 6 победи и са отбелязали в 9 мача. Като се има предвид домакинската и гостуването, Мяелби спечелиха 5 точки в последните си пет мача на Strandvallen. За гостите Джургорден, те спечелиха общо 4 точки в последните си пет мача като гости.

Мяелби – Джургорден: последни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли в Allsvenskan един срещу друг, Мяелби успяха да спечелят 5 изстрела, докато Джургорден имат 4 победи и един мач е завършил наравно. Последната им среща завърши с победа за Джургорден с 0-2. В средно, във всеки от тези последни 10 дуели са вкарани 1.9 гола. 0.8 гола на мач бяха за Мяелби, а Джургорден средно вкарваха 1.1 на мач.

Прогноза Мяелби – Джургорден: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

През последните 10 мача от Allsvenskan, в които Мяелби е участвало, средно са били отбелязани 2.4 гола, докато средно 2.8 гола са били отбелязани в мачовете на Джургорден. Ако разгледаме мачовете, играни досега, отборът на Андерс Торстенсон има средно 1.10 отбелязани гола и 1.30 допуснати гола на мач, докато отборът на Ким Бергстранд е успял да реализира 1.60 гола на мач и е позволил на съперниците си средно 1.20 гола на мач.

Прогнози и коефициенти: ще отбележат ли двата отбора?

Последният път, когато Мяелби не успя да отбележи гол в лигата, беше при загуба от 0-3 от Хекен на 11/06/2023. Последният път, когато Джургорден не успя да отбележи гол в лигата, беше при загуба от 0-4 от Елфсборг на 22/07/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Мяелби – Джургорден ни казват, че шансът и двата отбора да отбележат голове в неделя е 54.35%.

Залагане на Мяелби – Джургорден

Интересувате ли се да научите възможните коефициенти за срещата между Мяелби и Джургорден? В Залагания-Онлайн, можете да сравните коефициентите на всички мачове от Allsvenskan сред множество онлайн букмейкери и пазари за залагания. Забележка: Този преглед прогнозата за Мяелби – Джургорден беше публикуван на петък, 28/07/2023.

Когато четете това, моля, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуването.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти