Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Най-добрите сайтове за мачове на живо в България 2024

Не е тайна, че футболът е сред най-популярните и най-гледаните спортове. Всеки, който го харесва, се опитва да намери най-добрата платформа за безплатен футболен стрийминг – излъчване на живо. И така, кои са най -добрите безплатни сайтове за излъчване на мачове на живо и в реално време?

Ще отговорим на този въпрос. На тази страница можете да намерите подробен преглед на най-добрите уеб сайтове за излъчване на живо мачове а в следващите редове ще ви запознаем с най-добрите букмейкъри, които предоставят тази възможност, какви са техните изисквания и всичко, което трябва да знаете!

Най-добрите сайтове за мачове на живо в България 2024

Тук ще намерите общ преглед на най-добрите сайтове за мачове онлайн:

Букмейкърски сайтИзлъчване на живо
bet365 Излъчване на Живо*
Palms Bet
palmsbet BG
bwin
Efbet

*Подлежи на ограничения спрямо географско местоположение, нужно е да имате средства във Вашия акаунт или да сте поставили залог в последните 24 часа.

Истината е, че няма еднозначен отговор на въпроса „Кой е най-добрият български букмейкър?“, понеже ако някой ви даде такъв отговор, то той ще бъде субективен и изцяло базиран на лично мнение.

Ако не сте наясно за какво говорим – от известно време букмейкърските платформи предоставят така наречената услуга за лайв стрийминг (пряка картина) на най-различни спортни събития. Именно те са идеалната алтернатива за феновете на хазарта.

bet365 мачове на живо

bet365 е един от първите букмейкъри, предлагащи услугата за стрийминг на спортни събития. Букмейкърът предлага Пряко Предаване на най-добрите футболни първенства, както в Европа, така и в света – директно на Вашия iPhone, iPad или Android устройство, както и на вашия компютър.

Хубавото при bet365 мачове на живо обхваща почти всеки, ако не и всеки спорт от спортната им книга – футбол, волейбол, баскетбол, тенис, бейзбол, американски футбол, крикет, дартс, голф, хандбал, хокей на лед, водна топка и дори електронни спортове – CS:GO, League of Legends, Dota 2 и т.н

За да имате достъп до функцията за предаване на живо, трябва да създадете акаунт в платформата на bet365 и да имате или поставен залог на някое спортно събитие през последните 24 часа или да разполагате с пари във вашия онлайн портфейл.

За да гледате bet365 мачове на живо изпълнете следните стъпки:

 1. Логнете се в акаунта си в bet365.
 2. Натиснете опцията На Живо в горната част на началната страница.
 3. Изберете събитие, до което има иконка за видео, и ако са изпълнени съответните изисквания за Пряко Предаване, предаването ще започне автоматично, когато е достъпно.

Winbet пряко предаване

Дълго време Winbet не предоставяше опция за пряко предаване на спортни събития. Е, за огромно удоволствие на всички потребители и фенове на хазарта, от юни 2020 година Winbet имплементираха опция за пряко предаване. Тя е достъпна както за десктоп устройства, така и за Android и iOS устройства.

Подобно на bet365, за да се насладите на опцията за видео излъчвания от Winbet, трябва първо да си направите акаунт – livestream опцията е достъпна само за регистрирани играчи в системата на Winbet. Достъпът до тази опция се осъществява чрез секцията за залози на живо в сайта. От там, отново подобно на bet365, може да видите кои събития са достъпни за пряко предаване чрез малката иконка до тези съответни събития.

Самото видео предаване ще ви излезе в дясната част на платформата, където обикновено стои пряката анимация към мачовете на живо. Тя си остава налична за всички срещи, за които не се предлага live stream. В областта “Среща на живо” ще откриете наличното видео.

За огромно съжалиние обаче, към момента Winbet предлага пряко предаване само за eSport събития. Тези е-спорт събития събития са предоставени от платформата Twitch и включват игри като FIFA, CS:GO, PES, League of Legends и Dota 2.

Winbet Пряко Предаване

bwin излъчване на живо

bwin също предлагат опция за излъчване на живо. Тя е активна само за определени събития, като отново всяко едно от тях е обозначено със специална иконка. Условията за достъп са да имате bwin регистрация и да разполагате със средства по сметката си, за да гледате спортни събития на живо. Опцията е достъпна както за спортни събития, така и за е-спорт събития, но за жалост покрива само най-интересните срещи като финали и полуфинали.

 1. bwin Спорт

  95 /100
  Започнете с летящ старт със 100% Бонус до 222 лв!
  100°io бонус до 222 лв. За депозит в рамките на 7 дни. Бонусът ще бъде автоматично кредитиран според първия депозит. Максимален бонус 222 лв., само за спортни залози. Залаганията – 5 пъти, коефициент не по-малък от 1.75, преди изтегляне. Посети сайта
bwin Излъчване на Живо

Efbet стрийм

За да получите достъп до лайв стрийм функцията, трябва да влезете в акаунта си в Efbet, а след това да отидете в секцията „На живо“. Там ще видите списък с различни спортни събития, на които може да поставите залог. В дясната част ще забележите малък прозорец с надпис „Пряко предаване / На живо.“ Опцията е валидна за футбол, баскетбол, тенис, волейбол и други. Опцията за стрийм е валидна както за десктоп потребители, така и за мобилни устройства, опериращи на Android и iOS.

Нужно е да разполагате с поне 0.10 лв. в онлайн портфейла си за да получите достъп до функцията. Самото гледане не се таксува, но ако сметката ви е празна, самата функция няма да бъде валидна.

Efbet Стрийм

Как да гледам мачове на живо?

Както споменахме в по-горните редове, за да гледате мачове на живо трябва да имате регистрация в букмейкърската платформа и да разполагате с някаква сума във вашия онлайн портфейл. Регистрацията е изключително лесна и става за броени минути. Хубавото, ако нямате акаунт е, че всички изброени букмейкъри в статията предлагат начален бонус за първи депозит за нови клиенти, който може да бъде доста приятна изненада за всички фенове на хазарта.

За да се регистрирате в букмейкърските платформи, трябва да изпълните следните прости стъпки:

 1. Да натиснете бутона “Регистрация”, който най-често се намира в горния десен ъгъл на екрана например след регистрация в Betano.
 2. След това ще трябва да попълните двустепенен верификационен формуляр, в който ще трябва да въведете вашите лични данни, които доказват, че сте пълнолетен гражданин, и информация за банковата ви сметка.

Повечето букмейкърски сайтове изискват следните условия:

 • Потребителското ви име да бъде минимум 6 знака и да бъде уникално
 • Паролата ви трябва да бъде поне 8 знака и трябва да съдържа поне една главна буква за ваша сигурност
 • При въвеждане на Имейл адрес въведете вашата актуална електронна поща, понеже по-голямата част от комуникацията, както и оферти за атрактивни бонуси ще получавате на нея
 • Абсолютно задължително е да въведете актуален мобилен телефон, тъй като най-вероятно от платформата ще ви изпратят активационен код чрез СМС, с който трябва да потвърдите регистрацията си

Livestream на мачове през мобилни устройства

Всеки от гореспоменатите букмейкъри предоставя опция за гледане на живо през мобилни устройства. Трябва да сте наясно обаче, че Google не разрешава приложения за хазарт с реални пари в Google Play, потребителите на Android ще трябва да преглеждат уебсайтове на различните букмейкъри, за да имат достъп до техните мобилни уеб приложения. При iOS store няма такива рестрикции.

Защо да гледам спорт през букмейкърски сайт?

Ако сте нов в тази сфера или пък за пръв път чувате за въжможността за гледане на живо на спортни събития през букмейкърски платформи, може би се чудите защо трябва да използвате тях, а не други канали. В следващите редове сме се опитали да ви покажем, защо си струва да се доверите на букмейкърските сайтове.

Мачове България: Най-големите спортни събития на живо на едно място

Букмейкърските сайтове предоставят на едно място най-различни спортни събития от всякакво естество, включително и електронни спортове. Във всеки един от гореспоменатите букмейкърски сайтове ще намерите както български, така и световни събития, на които може да поставите залог.

Всички те са ви синтезирани на лесно на едно място. Както може би знаете, ако сте търсили лайв стрийм на дадено събитие, обикновено е доста трудно да се намери адекватен сайт, където и картината е хубава, и всичко е напълно безплатно. При букмейкърските сайтове няма да имате такива проблеми.

Безплатно ли е да гледам livestream на мачове?

Ами, ако трябва да сме напълно честни – не. Разбира се, както вече споменахме по-горе, не се заплаща за гледане на поток на живо, но всеки букмейкър си има своите условия за достъп до тази функция. Подобно на bet365, всички гореспоменати букмейкърски сайтове искат да имате акаунт в платформата и да разполагате с някаква сума, за да получите достъп до опцията за livestream.

Само bet365 ви позволява да гледате мачове на живо, ако нямате пари в сметката си, НО сте поставили залог през последните 24 часа. Имайте предвид, че са възможни ограничения спрямо местоположение.

Залози по време на мача

Поставянето на залози по време на даден мач е много ценна функция, особено когато играта напредва. Малките коефициенти стават големи и човек може да спечели голяма купчина пари, само прогнозирайки в играта. Тези така наречени In-play залози ви позволяват да следите кога коефициентите се променят и да поставяте нови и нови залози в зависимост как ви е на вас удобно. Tези залози на живо няма как да са пълноценно, освен ако не гледате играте изкъсо – опция, която букмейкърските сайтове ви предлагат.

Кои спортове мога да гледам на живо?

Нека синтезираме накратко какво може да очаквате като разнообразие от спортове. Списък с най-известните спортове, на които можете да се насладите са:

 • Футбол
 • Волейбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Олимпийски игри
 • Електронни спортове (FIFA, CS:GO, PES, League of Legends и Dota 2)

От гореспоменатите букмейкъри, bet365 предоставя най-голям избор от спортни събития за гледане на живо, обхващайки почти всеки спорт, за който можете да се сетите, докато Winbet предоставя най-малък избор – само електронни спортове.

Гледане на живо през сайт или телевизия – кое да избера?

С риск да се повторим, искаме да споменем, че лайв стрийма през букмейкърските платформи има доста повече преимущества пред телевизията. Те ви позволяват да гледате почти всяко спортно събитие, когато решите, където и да се намирате. Също така и да намерите резултати на живо.

Хубаво е да се спомене, че българските телевизионни канали все пак излъчват най-големите футболни мачове, като даже предлагат възможност за връщане на изминали записи.

Плюсове на излъчване на мачове на живоМинуси на излъчване на мачове на живо
👍 Достъп където и да се намирате👎 Не е възможно връщане на отминал мач
👍 Голям набор от спортни събития👎 Необходима е стабилна интернет връзка
👍 Улеснява в пъти залозите на живо👎 Необходимо е да спазите дадени условия

Футболна програма по телевизията

Нека разгледаме кои български телевизионни канали излъчват следните спортни събития:

 • Ла лига – MAX Sport 4 и Sport+ HD
 • Шампионска лига – BTV Action, Ring и Max Sport 2/Max Sport 3
 • Лига Европа – БНТ 1, БНТ HD, bTV Action, Ring
 • Висша Лига – Диема Спорт, Диема Спорт 2, Нова Спорт
 • Лига 1 – Диема Спорт, Диема Спорт 2, Нова Спорт
 • Български футбол – Диема Спорт, Диема Спорт 2 и Нова Спорт
 • Тенис – Евроспорт 1, Евроспорт 2, film+ и TV+
 • Бокс – Засега няма определена ТВ, която излъчва боксови срещи

Финални думи

Надяваме се, че статията ви е била полезна и сте научили всичко необходимо, свързано с резултати на живо, гледането на мачове на живо чрез букмейкърски платформи, включително техните плюсове и минуси, условия за ползване и евентуални бонуси.

Често задавани въпроси

С кои букмейкъри мога да гледам мачове на живо?

С всички изброени в статията – bet365, Efbet, bwin. Winbet предоставя възможност за гледане само на e-sport мачове.

Как да гледам Шампионска лига live stream безплатно?

Като си направите акаунт в някой от изброените букмейкъри и депозирате някаква сума в него. От тази гледна точка не е напълно безплатно.

Има ли как да проверя кои мачове ще са на живо утре?

Разбира се, всеки букмейкър предоставя програма за предстоящи спортни събития.

Къде да гледам Европейски футбол на живо онлайн?

Чрез някои от следните букмейкърски платформи – bet365, Efbet и bwin.

Как да проверя резултатите от вчера в сайтовете за залози?

Потърсете услугата „Резултати от вчера“, за да разберете резултатите, които ви интересуват.

Моя стрийм не зарежда, какво да правя?

Рестартирайте страницата, ако не помогне се свържете с поддръжката на определения букмейкър.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти