Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 13/05/2023)

Манчестър Юнайтед посреща Уулвърхамптън в събота, 13/05/2023 г., с начален час за тази мач от Премиър Лийг, настроен за 17:00 часа местно време на “Олд Трафърд”.

Манчестър Юнайтед загубиха последния си мач с 0-1 срещу Уест Хам и в момента заемат 4-то място в лигата. От друга страна, Уулвърхамптън записаха победа с 1-0 срещу Астън Вила и в момента са на 13-та позиция.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън.

Манчестър Юнайтед Уулвърхамптън Прогноза

Прогноза Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън: най-добрите коефициенти

Един бърз поглед на коефициентите ни казва, че Манчестър Юнайтед са фаворити в тази предстояща среща. Манчестър Юнайтед са средните фаворити с коефициенти от 1.39, което означава, че има 71.94% вероятност този отбор да спечели този мач. Средните коефициенти за победа на Уулвърхамптън са 7.50, което означава, че има 13.33% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Ключови точки между Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън

  • Манчестър Юнайтед спечелиха 19 от мачовете си в Премиър Лийг този сезон.
  • Уулвърхамптън загубиха 2 от последните си пет мача в Премиър Лийг.
  • Манчестър Юнайтед са вкарали гол на 3 от последните си пет мача в Премиър Лийг.
  • Уулвърхамптън са вкарали гол на 9 от последните си десет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач Манчестър Юнайтед изпаднаха в загуба и не получиха точки. Последният им противник бе Уест Хам. Този мач завърши с резултат 0-1. Манчестър Юнайтед имаха контрол над топката с 66%. Относно стрелбите по вратата, Манчестър Юнайтед направиха общо 17 стрелби в атака, докато в защита приеха 13 стрелби. В същото време Уулвърхамптън спечелиха последния си мач. В този мач отборът на Жулен Лопетеги се изправи срещу Астън Вила. На края резултатната дъска показа 1-0. Статистиката срещу Астън Вила показва, че Уулвърхамптън имаха 38% контрол над топката. Ако погледнем броя на стрелбите по вратата, Уулвърхамптън има следната статистика: 7 стрелби в атака и 17 получени стрелби.

Прогноза Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън: форма на двата отбора

През последните 10 мача в Премиър Лийг, домакините успяха да записват 4 победи, като вкараха гол на 5 от тези мачове. Уулвърхамптън спечелиха 5 мача, като вкараха гол на 9 от тези мачове. В последните пет мача на Манчестър Юнайтед на “Олд Трафърд” те спечелиха общо 13 точки. За гостите Уулвърхамптън, те спечелиха само една точка в последните си пет мача извън дома.

Прогноза Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън: последните между двата отбора

Поглеждайки към последните 10 срещи в Премиър Лийг между Манчестър Юнайтед и Уулвърхамптън, Манчестър Юнайтед спечелиха 5 мача, докато Уулвърхамптън победиха два изстрела и имаше 3 мача, които завършиха наравно. Последната среща между дватаотбори завърши с победа на Манчестър Юнайтед с 1-0. През последните 10 мача между тези два отбора бе вкаран средно 1.9 гола на мач, като Манчестър Юнайтед вкараха средно 1.3 гола на мач, а Уулвърхамптън – средно 0.6 гола на мач.

Залагане на броя голове (плюс/минус)

Манчестър Юнайтед вкараха средно 2.1 гола на мач в последните си 10 мача в Премиър Лийг. В същото време, по време на мачовете, в които участва Уулвърхамптън, в средно са вкарвани 2.7 гола. В тези мачове, отборът на Ерик тен Хаг успя да вкара средно 0.80 гола и да допусне 1.30 на мач. Отборът на Жулен Лопетеги вкара средно 1.20 гола на мач и допусна средно 1.50 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: дали дватаотбора ще вкарат гол?

Статистиката показва, че в 10% от последните 10 мача на Манчестър Юнайтед дватаотбора вкарват гол, докато при Уулвърхамптън това се е случвало в 40% от мачовете. Последният мач, в който Манчестър Юнайтед не успяха да вкарат гол, бе загубата с 0-1 срещу Уест Хам на 07/05/2023 г. Последният мач, в който Уулвърхамптън не успяха да вкарат гол, бе загубата срещу Брайтън на 29/04/2023 г. Ако погледнем средните коефициенти, можем да видим, че има 54.05% вероятност дватаотбора да вкарат гол на срещата им в събота.

Залагане на мача Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри в нашата прогноза за Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън? На Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всички мачове в Премиър Лийг в множество онлайн букмейкъри и пазари за залагане. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Манчестър Юнайтед – Уулвърхамптън беше публикуван в вторник, 09/05/2023 г.

Понеже коефициентите подлежат на промени, те можеха да се променят след публикуването на прегледа.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти