Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 26/08/2023)

Манчестър Юнайтед и Нотингам Форест ще се срещнат на Олд Трафорд в събота, 26/08/2023, в английската Премиър Лига с начален час за мача 17:00 местно време.

След като загубиха срещу Тотнъм с 0-2 в последния си мач, Манчестър Юнайтед заемат 12-то място в класирането на Премиър Лига, докато от друга страна Нотингам Форест, класирани на 10-то място, победиха Шефилд Юнайтед с 2-1 в предишния кръг.

Прочетете нашите детайлни прогнози за Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест.

Манчестър Юнайтед - Нотингам Форест

Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест Прогноза: най-добрите коефициенти

Средният коефициент от 1.30 ни казва, че Манчестър Юнайтед имат 76.92% шанс да спечелят този мач. От друга страна, шансовете на Нотингам Форест да победят са 10.86% със среден коефициент 9.21. Това всичко показва, че Манчестър Юнайтед са виждани като фаворит в нашата прогноза Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест.

Основни моменти Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест

  • Манчестър Юнайтед не са загубили от Нотингам Форест в последните си 4 срещи.
  • Манчестър Юнайтед са загубили 1 от мачовете тази сезон от Премиър Лига.
  • Нотингам Форест спечелихаса 1 от последните си десет мача в Премиър Лига.
  • Манчестър Юнайтед са отбелязали в 1 мач този сезон.
  • Нотингам Форест са отбелязали във всички свои мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач Манчестър Юнайтед претърпя поражение. Отборът на Ерик тен Хаг игра срещу Тотнъм. След 90 минути резултатът беше 0-2. Срещу Тотнъм, Манчестър Юнайтед имаше притежание на топката от 43%. Ако погледнем изстрелите към вратата, Манчестър Юнайтед имаше общо 20 изстрела, докато позволиха 13 на противника. В последния си мач Нотингам Форест излезе с победа. Противникът им беше Шефилд Юнайтед. След 90 минути резултатът беше 2-1. Срещу Шефилд Юнайтед, Нотингам Форест имаше притежание на топката от 50%. В предишния мач на Нотингам Форест те извършиха 16 удара към вратата, докато отборът на Стив Купър допусна 7 изстрела.

Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест Прогноза: форма на двата отбора

От 2 мача, изиграни до момента в Премиър Лига, домакините имат една победа, като са отбелязали в само един мач. Гостите имат една победа и са отбелязали в два мача. Като се има предвид домакинската и гостуващата форма, Манчестър Юнайтед събраха 3 точки в последните си пет мача на Олд Трафорд. Междувременно, играейки като гости последните пет изстрела, Нотингам Форест не са събраха никакви точки.

Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест: последни срещи

Дветата отбора се срещнаха 2 изстрела досега в Премиър Лига на Англия, и в тези срещи Манчестър Юнайтед спечелиха двата изстрела, докато Нотингам Форест не успяха да победят срещу Манчестър Юнайтед. Последният им мач завърши с победа за Манчестър Юнайтед с 2-0. Във всеки от тези две последни срещи бяха отбелязани средно по 2.5 гола, като Манчестър Юнайтед отбелязват със среден ритъм от 2.5 гола на мач, докато Нотингам Форест се оформят със средно по 0.0 гола на мач.

Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест Прогноза: Залагания на броя на головете (повече/по-малко)

В последните си 2 мача от Премиър Лига, Манчестър Юнайтед успяха да отбележат средно по 1.5 гола във всеки един от тези 2 мача от Премиър Лига. Междувременно, по време на мачовете, в които Нотингам Форест участваха, средно бяха отбелязани 3.0 гола. Като разгледаме тези двубои, отборът на Ерик тен Хаг успя да отбележи средно по 0.50 гола и да позволи 1.00 гол във всеки от предишните си мачове, докато отборът на Стив Купър отбелязва 1.50 гола и допуска 1.50 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Статистиката показва, че в никой от последните 2 мача на Манчестър Юнайтед не са отбелязвали и двата отбора, докато при Нотингам Форест това се случи във всеки мач. Последният мач, в който Манчестър Юнайтед завърши без гол, беше загуба с 0-2 от Тотнъм на 19/08/2023. Нотингам Форест е отбор, който успява да отбележи гол във всеки мач, който са играли този сезон в Премиър Лига. Ако разгледаме средните коефициенти в нашата прогноза за Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест, ще видим, че има 54.05% шанс и двата отбора да отбележат в съботния мач.

Залагания за мача Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Манчестър Юнайтед срещу Нотингам Форест? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви дава възможност да прочетете прогнози за този мач, както и за всеки друг предстоящ мач от Премиър Лига. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата на Манчестър Юнайтед – Нотингам Форест беше публикуван в петък, 25/08/2023. Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти