Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Манчестър Сити – Брайтън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 22/09/2023)

Манчестър Сити и Брайтън ще се срещнат на Стадион Етихад в събота 21/10/2023 в Премиър Лигата на Англия, като мачът е насрочен да започне в 17:00 местно време.

Техният последен мач с Арсенал завърши с разочарование, тъй като Манчестър Сити загубиха с 0-1 и се оказаха на 3-то място в класирането на Премиър Лига. От друга страна, Брайтън завършиха наравно срещу Ливърпул в последния си мач 2-2 и в момента са на 6-то място.

Прочетете нататък за нашите детайлни прогнози за Манчестър Сити – Брайтън.

Манчестър Сити - Брайтън Прогноза

Манчестър Сити – Брайтън Прогноза: най-добрите коефициенти

Средният коефициент от 1.42 ни показва, че Манчестър Сити имат 70.42% шанс да спечелят на тази среща. От друга страна, шансовете на Брайтън за победа са 15.58%, със средни коефициенти от 6.42. Това всичко показва, че Манчестър Сити се считат за фаворит в нашата прогноза Манчестър Сити – Брайтън.

Основни точки Манчестър Сити – Брайтън

  • Брайтън не са спечелихаса срещу Манчестър Сити в последните 4 срещи.
  • Манчестър Сити спечелихаса 3 от последните си пет мача от Премиър Лига.
  • Брайтън спечелихаса 3 от последните си пет мача от Премиър Лига.
  • Манчестър Сити са вкарали гол в 7 от последните си десет мача от Премиър Лига.
  • Брайтън са вкарали гол във всички последни пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Манчестър Сити загубиха последния си мач. Противникът на отбора на Пеп Гуардиола беше Арсенал. На края на мача, резултатната табла показа 0-1. В мача срещу Арсенал, Манчестър Сити имаха 53% притежание на топката. В последния си мач, Манчестър Сити имаха 4 изстрела в атака и 12 допуснати изстрела. Междувременно, Брайтън завършиха наравно своя последен мач. Отборът на Роберто Де Зерби играха срещу Ливърпул. На края на мача, резултатната табла показа 2-2. В мача си срещу Ливърпул, Брайтън имаха 45% притежание на топката. В последния си мач, общо бяха изпълнени 14 изстрела в атака и 14 допуснати изстрела.

Манчестър Сити – Брайтън Прогноза: форма на двата отбора

След първите си 8 мача, домакините имат 6 победи и са вкарали гол в 7 от тях. Гостите имат 5 победи и са вкарали гол във всички тези мачове. В последните си пет мача на Стадион Етихад, Манчестър Сити събраха общо 9 точки. Междувременно, играейки като гости последните пет изстрела, Брайтън събраха 6 точки.

Манчестър Сити – Брайтън: последните пряки срещи

В последните десет срещи между тези два отбора в Премиър Лига, Манчестър Сити имат само победи, докато Брайтън имат една победа и има един мач, в който са завършили наравно. Последната среща между тези два отбора завърши наравно с резултат 1-1. В последните 10 пряки срещи средният брой голове на мач е 3.6. Манчестър Сити в средно са вкарали 2.9 гола на мач, а Брайтън средно 0.7 гола на мач.

Манчестър Сити – Брайтън Прогноза: Залагане на броя голове (повече/по-малко)

В последните си 8 мача от Премиър Лига, Манчестър Сити успяха да вкарат средно 2.9 гола във всеки от тях. От друга страна, мачовете на Брайтън имали средно 4.6 гола. Доколкото става въпрос за тези срещи, отборът на Пеп Гуардиола вкарвал средно 2.13 гола на мач и допускал средно 0.75 гола във всяка среща, докато отборът на Роберто Де Зерби успявал да вкара средно 2.63 гола и да допусне 2.00 гола във всеки от предишните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли и двата отбора?

Манчестър Сити имали половината от последните си 8 мача в Премиър Лига, в които и двата отбора са вкарали поне един гол, и Брайтън го имали във всички срещи през този сезон. Последният път, в който Манчестър Сити не успяха да вкарат гол в лигата, беше при загуба 0-1 от Арсенал на 08/10/2023. Брайтън имат впечатляваща постижения в изпълненията си в Премиър Лига този сезон, като са вкарали поне един гол във всеки мач. При средни коефициенти в нашата прогноза за Манчестър Сити – Брайтън в нашата прогноза за Манчестър Сити – Брайтън съществува вероятност от 66.23%, че и двата отбора ще завършат мача с поне един гол.

Залагания на Манчестър Сити – Брайтън

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Манчестър Сити срещу Брайтън, сте на правилното място. На Залагания-Онлайн, можете да сравнявате коефициентите за всички мачове от Премиър Лига в множество онлайн букмейкъри и пазари за залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промяна и може да са се променили междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата на Манчестър Сити – Брайтън беше публикуван в сряда, 17/10/2023.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти