Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Борнемут – Манчестър Сити Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 04/11/2023)

Борнемут посещава Манчестър Сити в събота 04/11/2023 в Премиер Лига на Англия, като мачът е насрочен да започне в 18:00 местно време на стадион Етихад.

След като победихаса Манчестър Юнайтед с 3-0, Манчестър Сити в момента се намира на 3-та позиция в таблицата на Премиер Лига. Гостите им, Борнемут, приключихаса последната си среща с различен резултат – спечелихаса срещу Бърнли с 2-1 и в момента са на 17-та позиция.

Прочетете за нашите детайлни прогнози за Манчестър Сити – Борнемут.

Манчестър Сити - Борнемут Прогноза

Борнемут – Манчестър Сити Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако погледнем към коефициентите, Манчестър Сити имат 90.91% шанс да спечелят мача със средни коефициенти 1.10, докато Борнемут имат 4.40% шанс да спечелят мача със средни коефициенти 22.75. Това означава, че Манчестър Сити са общите фаворит в нашата прогноза Манчестър Сити – Борнемут.

Ключови точки Манчестър Сити – Борнемут

  • Манчестър Сити спечелихаса 2 от последните си десет мача от Премиер Лига.
  • Борнемут спечелихаса 1 от последните си десет мача от Премиер Лига.
  • Манчестър Сити са отбелязвали в 4 от последните си пет мача от Премиер Лига.
  • Борнемут са отбелязвали в 3 от последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Манчестър Сити спечели последния си мач. Последният им противник бе Манчестър Юнайтед. В края на играта крайният резултат бе 3-0. Срещу Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити имаха притежание на топката 61%. В последния си мач, Манчестър Сити направиха 21 изстрела в атака и допуснаха 7 изстрела. Междувременно, Борнемут спечелихаса 3 точки в последния си мач. Отборът на Андони Ираола игра срещу Бърнли. Мачът завърши с резултат 2-1. Срещу Бърнли, Борнемут имаха притежание на топката 45%. Гледайки изстрелите във вратата, Борнемут имат следната статистика: 13 изстрела в атака и 6 допуснати изстрела.

Борнемут – Манчестър Сити Прогноза: форма на двата отбора

През последните си 10 мача в Премиер Лига, Манчестър Сити спечелихаса 8, като отбелязваха в 9 от тези срещи. Гостуващият отбор успя да запише една победа и отбелязва в 6 срещи. В последните си пет мача, играни на стадион Етихад, домакините Манчестър Сити спечелихаса общо 12 точки. Междувременно Борнемут събраха една точка в последните си пет срещи извън домашния си стадион.

Манчестър Сити – Борнемут: последни срещи един срещу друг

През последните си 10 срещи в Премиер Лига, Манчестър Сити успя да спечели всичките изстрела. Междувременно, Борнемут не успяха да запишат нито една победа. Последният мач завърши с победа за Манчестър Сити с 4-1. Тези два отбора са отбелязали средно по 3.4 гола в последните си 10 срещи един срещу друг. Манчестър Сити имат средно по 2.9 гола във всеки мач, докато Борнемут също така са отбелязвали по 0.5 на среща.

Борнемут – Манчестър Сити Прогноза Залагане на броя голове (плюс/минус)

Манчестър Сити са отбелязвали средно по 2.9 гола във всеки от последните си 10 мача в Премиер Лига, докато средно 2.9 гола са били отбелязани в мачовете на Борнемут. В тези срещи отборът на Пеп Гуардиола има средно по 2.20 отбелязани гола и 0.70 допуснати гола на мач, докато отборът на Андони Ираола са успели да запишат 0.80 гола на мач и са допускали на съперниците си средно по 2.10 гола на мач.

Шансове и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

В половината от последните 10 мача на Манчестър Сити в Премиер Лига мачът е завършил с голове и за двата отбора, докато същото е станало в 60% от игрите на Борнемут. Загуба с 0-1 от Арсенал на 08/10/2023 бе последният мач, в който Манчестър Сити не успя да отбележи гол. Загуба с 0-3 от Евертън на 07/10/2023 бе последният мач, в който Борнемут не успя да отбележи гол. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Манчестър Сити – Борнемут има вероятност от 44.64% и двата отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на Манчестър Сити – Борнемут

Интересувате ли се от възможните шансове за срещата между Манчестър Сити и Борнемут? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да прочетете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи мачове от Премиер Лига. Забележка: Всички статистики и прогнозата на Манчестър Сити – Борнемут бяха публикувани в четвъртък, 02/11/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че шансовете може да са се променили след първоначалното публикуване на прегледа.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти