Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Малме ФФ – Сириус Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 01/07/2023)

Малме ФФ и Сириус ще се срещнат на стадион “Еледа” на събота, 01/07/2023 г., в Алсвенскан в Швеция, като мачът започва в 18:30 часа местно време.

Малме ФФ в момента заема първото място в класирането на Алсвенскан след победата си с 3-1 над ИФК Вернамо в последния си мач, докато Сириус, класиран 11-ти, победи ИФК Гьотеборг с 2-0 в предишния кръг.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за Малме ФФ и Сириус.

Прогноза Малме ФФ - Сириус

Прогноза Малме ФФ – Сириус: най-добрите коефициенти

Ако разгледаме коефициентите, Малме ФФ има 81,30% шанс за победа в мача със среден коефициент от 1,23, докато Сириус има 9,65% шанс за победа със среден коефициент от 10,36. Това означава, че Малме ФФ са общият фаворит в нашата прогноза Малме ФФ – Сириус.

Ключови моменти Малме ФФ – Сириус

  • В последните 14 мача между двата отбора, Малме ФФ успяват да вкарат гол във всеки от тях.
  • Малме ФФ загубиха 1 от последните си пет мача в Алсвенскан.
  • Сириус спечелиха 3 от последните си десет мача в Алсвенскан.
  • Малме ФФ са вкарали гол в 11 мача този сезон.
  • Сириус са вкарали гол в 8 от последните си десет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Малме ФФ спечели последния си мач. Отборът на Хенрик Ридструм се изправи срещу ИФК Вернамо в този мач. На края на мача, резултатната табела показа 3-1. Срещу ИФК Вернамо, Малме ФФ имаше притежание на топката от 56%. Анализирайки изстрелите във вратата, Малме ФФ, в предишния си мач, направиха 10 изстрела във вратата, а същият отбор на Хенрик Ридструм допусна 6 изстрела. Междувременно, Сириус спечели последния си мач. Отборът на Кристер Матиасон игра срещу ИФК Гьотеборг. На края на мача, резултатната табела показа 2-0. Срещу ИФК Гьотеборг, Сириус имаше притежание на топката от 64%. Анализирайки изстрелите във вратата, Сириус има следните статистики: 11 изстрела в атака и 2 допуснати изстрела.

Прогноза Малме ФФ – Сириус: форма на двата отбори

В последните си десет мача в Алсвенскан, домакинският отбор има 8 победи, като са вкарали гол в 9 от тях. Гостите успяха да записват 3 победи и са вкарали гол в 8 мача. Ако разгледаме домашната и гостувателската форма, Малме ФФ спечелихаса 13 точки в последните си пет мача на стадион “Еледа”. Гостите Сириус в момента имат 6 точки в последните си пет мача извън дома.

Малме ФФ – Сириус: последните срещи

Последните 10 мача в Алсвенскан между Малме ФФ и Сириус показват, че Малме ФФ спечелихаса 8 мача, докато Сириус успя да спечели един път, а има и един мач, в който завърши наравно. Последният им мач завърши с победа на Сириус с 1-2. В последните 10 срещи между двата отбора се отбелязва средно 3,9 гола на мач. Малме ФФ са вкарвали средно 3,1 гола във всяка среща, а Сириус е със средно 0,8 гола на мач.

Прогноза Малме ФФ – Сириус: Залагания за броя на головете (плюс/минус)

Малме ФФ са вкарвали средно 3,7 гола във всяка от последните им 10 мача в Алсвенскан, докато в мачовете на Сириус са се отбелязвали средно 3,1 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Хенрик Ридструм записва средно 2,80 гола на мач и позволява на противниците си средно 0,90 гола на мач, докато отборът на Кристер Матиасон записва средно 1,40 гола на мач и позволява на противниците си средно 1,70 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли гол и двата отбора?

Малме ФФ имате 40% от последните си 10 мача в Алсвенскан, в които и двата отбора са вкарали поне по един гол, докато същото важи за 60% от мачовете на Сириус. Последният загубен мач на Малме ФФ с 0-3 от Елфсборг на 28/05/2023 г. е също и последният път, в който отборът не успя да вкара гол. Последният път, когато Сириус не успя да вкара гол в лигата, беше при загубата с 0-3 срещу Мялби на 14/05/2023 г. Със среден коефициенти в нашата прогноза за Малме ФФ – Сириус на коефициенти от 1.95 има вероятност от 51.55%, че и двата отбора ще завършат мача с вкарани голове.

Залагания за Малме ФФ срещу Сириус

Интересувате ли се от възможните коефициенти за срещата между Малме ФФ и Сириус? Консултирайте се с Kelbet за всички коефициенти на всеки мач в Алсвенскан, както и за други пазари за залагане и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Имайте предвид, че анализът прогнозата на Малме ФФ – Сириус е публикуван в вторник, 27/06/2023 г.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да се променят след публикацията.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти