Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Малмьо ФФ – Мялби Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 09/07/2023)

Мялби гостуват на Малмьо ФФ на неделя, 09/07/2023 г., в рамките на шведската Алсвенскан. Мачът ще започне в 16:00 часа местно време на стадион Еледа.

Преди мача Малмьо ФФ заема 1-во място в класирането на Алсвенскан, след като последния път победиха Сириус с 3-0, докато Мялби се класират на 9-то място, след като последния път завършиха наравно срещу Калмар ФФ с 1-1.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за Малмьо ФФ – Мялби.

Прогноза Малмьо ФФ - Мялби

Прогноза Малмьо ФФ – Мялби: най-добрите коефициенти

Вземайки под внимание коефициентите, на Малмьо ФФ се дава 78.74% шанс за победа, при среден коефициент от 1.27. Мялби имат само 10.12% шанс за успех при коефициенти от 9.88. Тези коефициенти правят Малмьо ФФ за фаворит в нашата прогноза Малмьо ФФ – Мялби.

Ключови точки Малмьо ФФ – Мялби

  • Малмьо ФФ са непобедени в последните 3 игри.
  • Малмьо ФФ са загубили 1 от последните си десет мача от Алсвенскан.
  • Мялби са загубили 5 от последните си десет мача от Алсвенскан.
  • Малмьо ФФ са отбелязали гол в 9 от последните си десет мача от Алсвенскан.
  • Мялби са отбелязали гол в 6 от мачовете си в лигата.

Статистика и анализ на мача

Малмьо ФФ спечелиха последния си мач. Отборът на Хенрик Рюдстрьом игра срещу Сириус. Когато съдията свири за край, резултатът беше 3-0. В мача срещу Сириус, Малмьо ФФ имаха 76% притежание на топката. В последния си мач, Малмьо ФФ направиха общо 16 изстрела в нападение и позволиха 4 изстрела. Междувременно, Мялби завърши наравно предишния си мач. В последния си сблъсък, отборът на Андерс Торстенсон играха срещу Калмар ФФ. Мачът приключи с резултат 1-1. В мача срещу Калмар ФФ, Мялби имаха 35% притежание на топката. В последния си мач, бяха направени общо 12 изстрела в нападение и бяха допуснати 5 изстрела.

Прогноза Малмьо ФФ – Мялби: форма на двата отбора

В последните 10 мача от шведската Алсвенскан, домакините имат 8 победи и са отбелязали гол в 9 от тях. Мялби спечелихаса двата мача, като са отбелязали гол в 3 от тези мача. Ако разгледаме домакинската и гостуващата форма, в последните си пет мача на стадион Еледа, Малмьо ФФ събраха 13 точки. Противниците им Мялби спечелихаса 4 точки в последните си пет изстрела, когато играеха на чужд терен.

Малмьо ФФ – Мялби: последни срещи

В последните десет срещи на тези два отбора в Алсвенскан, Малмьо ФФ спечелиха 6 победи. Междувременно, Мялби успяха да спечелят веднъж, и имаше 3 мача, които завършиха наравно. Последната среща на тези два отбора завърши наравно с 1-1. В средно, в последните 10 мача са били вкарани 2.4 гола. От тях 1.7 гола на мач са били в полза на Малмьо ФФ, докато Мялби са отбелязвали средно 0.7 гола на мач.

Прогноза Малмьо ФФ – Мялби: Залагания на броя голове (плюс/минус)

В последните 10 мача на Малмьо ФФ в Алсвенскан, средно са отбелязвани по 3.9 гола на мач. Междувременно, в мачовете на Мялби се отбелязват средно 1.6 гола. Ако разгледаме тези последни игри, отборът на Хенрик Рюдстрьом е вкарвал 3.00 гола на мач и допускал 0.90, докато отборът на Андерс Торстенсон е успявал да отбележи средно 0.50 гола на мач и позволявал на противниците си средно 1.10 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Статистиката показва, че в 40% от последните 10 мача на Малмьо ФФ и в 10% от мачовете на Мялби, двата отбора са отбелязали гол. Загубеният мач на Малмьо ФФ срещу Елфсборг с 0-3 на 28/05/2023 беше и последният път, когато отборът не успя да отбележи гол в мач. Загубата с 0-3 срещу Хекен на 11/06/2023 беше последният мач, в който Мялби завършиха без отбелязан гол. Ако разгледаме средните коефициенти в нашата прогноза за Малмьо ФФ – Мялби, можем да видим, че има 47.39% вероятност и двата отбора да отбележат гол в неделния си мач.

Залагания на Малмьо ФФ – Мялби

Търсите най-добрите коефициенти за мача Малмьо ФФ срещу Мялби? Консултирайте се с Залагания-Онлайн за всички коефициенти на всяка игра от Алсвенскан, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Всички статистики и прогнозата на Малмьо ФФ – Мялби бяха публикувани на четвъртък, 06/07/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след момента на първоначалното публикуване на прегледа.

Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след момента на първоначалното публикуване на прегледа.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти