Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лудогорец – ЦСКА София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 13/08/2023)

ЦСКА София ще се изправи срещу Лудогорец в Първата професионална лига на България в неделя 13/08/2023 с начален час за изстрела в 21:15 местно време в Хювефарма Арена.

След победа с 5-0 над Ботев Враца в предходната си среща, домакините в момента заемат 6-то място в Първата професионална лига. Последната среща на техните гости завърши с различен резултат – ЦСКА София е на 8-мо място след равенството срещу Славия София 1-1 от миналата седмица.

Продължавайте да четете за нашите подробни прогнози за Лудогорец – ЦСКА София.

Прогноза Лудогорец - ЦСКА София

Прогноза  Лудогорец – ЦСКА София: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 1.71 ни казват, че Лудогорец има 58.48% шанс да спечели тази среща. От друга страна, шансовете на ЦСКА София да спечелихаса са 22.12%, със средни коефициенти от 4.52. Това всичко показва, че Лудогорец е видян като фаворит в фаворити за победа в нашата прогноза Лудогорец – ЦСКА София.

Основни точки Лудогорец – ЦСКА София

  • ЦСКА София остават непобедени в 3 мача.
  • Лудогорец е спечелил 2 от последните си десет мача в Първата професионална лига.
  • ЦСКА София не са загубили нито един от последните си десет мача в Първата професионална лига.
  • Лудогорец е отбелязал голове в 3 от последните си десет мача в Първата професионална лига.
  • ЦСКА София е отбелязал голове в 2 от своите мачове в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач, Лудогорец спечели и взе три точки. Отборът на Ивайло Петев се изправи срещу Ботев Враца в този мач. Той завърши с резултат 5-0. В срещата си срещу Ботев Враца, Лудогорец имаше следния процент притежание на топката: 66%. Гледайки изстрелите към вратата, Лудогорец изстреля 34 изстрела към целта, а в същия мач отборът на Ивайло Петев позволи 3 изстрела. Междувременно, ЦСКА София завърши наравно предишния си мач. В този мач отборът на Нестор Ел Маестро се изправи срещу Славия София. Крайният резултат за този мач беше 1-1. В срещата си срещу Славия София, ЦСКА София притежаваше 50% от топката. В предишния си мач, ЦСКА София стреля 13 изстрела към вратата, докато отборът на Нестор Ел Маестро допусна 8 изстрела.

Прогноза  Лудогорец – ЦСКА София: форма на двата отбора

След първите си 3 мача, домакинският отбор има две победи на своята сметка и са отбелязали във всички мачове. Гостуващият отбор има една победа на своята сметка и е отбелязал в два мача. Преглеждайки домашната и гостуващата форма, в последните пет мача на Хювефарма Арена, Лудогорец взе 3 точки. Междувременно, играейки като гости последните пет изстрела, ЦСКА София взе една точка.

Лудогорец срещу ЦСКА София: последни директни срещи

В последните десет срещи на тези два отбора в Първата професионална лига, Лудогорец успя да спечели 5 изстрела. Междувременно, ЦСКА София успя да спечели два изстрела и има 3 мача, които са завършили наравно. Техният последен мач завърши с резултат 2-2. В средно по 2.8 гола са вкарвани във всеки от тези последни 10 директни срещи. Лудогорец има среден резултат от 1.7 гола на мач, а ЦСКА София средно 1.1 гола на мач.

Прогноза  Лудогорец – ЦСКА София: Залагания на броя голове (плюс/минус)

През последните 3 мача от Първата професионална лига, в които Лудогорец участва, в средно са вкарани 4.7 гола. Междувременно, по време на мачовете, в които ЦСКА София участва, в средно са вкарани 1.0 гола. Разглеждайки тези срещи, отборът на Ивайло Петев има среден резултат от 3.67 вкарани гола и 1.00 допуснати гола на мач, докато отборът на Нестор Ел Маестро има 0.67 вкарани гола и 0.33 допуснати на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли и двата отбора?

Лудогорец успяха да отбележат поне един гол във всички мачове, които са играли в Първата професионална лига до момента. Последният мач на ЦСКА София без отбелязан гол беше равенство с Хебър на 16/07/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Лудогорец – ЦСКА София ни казват, че шансът и двата отбора да отбележат в неделя е 51.28%.

Залагания на Лудогорец – ЦСКА София

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача между Лудогорец и ЦСКА София? Тук, в Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове от Първата професионална лига през различни букмейкъри и голямо разнообразие от залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили междувременно, имайте предвид, че този предварителен преглед прогнозата за Лудогорец – ЦСКА София беше публикуван на четвъртък, 10/08/2023.

Първа лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти