Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец посреща Локомотив Пловдив в сряда 27/09/2023, като началото на този мач от Първа Професионална Лига е предвидено за 20:30 местно време на стадион Хювефарма Арена.

Преди мача Лудогорец е на 5-о място в класирането на Първа Професионална Лига, след като спечелихаса срещу ПФК Локомотив София 1929 с 3-1 последния път. Локомотив Пловдив успя да надхитри Славия София и да ги победи с 2-0 в последния кръг, което ги поставя на 1-во място в момента.

Прочетете за нашите подробни Залагания-Онлайн прогнози заЛудогорец – Локомотив Пловдив.

Лудогорец - Локомотив Пловдив Прогноза

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако трябва да анализираме коефициентите, Лудогорец се разглежда като фаворит с 78,74% шансове за победа в мача си, с коефициент 1.27, срещу Локомотив Пловдив, които имат само 10,87% шансове да се покажат отгоре, с коефициент 9.20.

Основни точки Лудогорец – Локомотив Пловдив

  • Лудогорец не са загубили в 4 домакински мача.
  • Лудогорец не са загубили в никой от последните пет домакински мача от Първа Професионална Лига.
  • Локомотив Пловдив не са загубили в никой от последните десет гостувания в Първа Професионална Лига.
  • Лудогорец спечели с 1-0 в последния пряк двубой срещу Локомотив Пловдив.

Статистика и анализ на мача

Лудогорец спечели последния си мач. Отборът на Ивайло Петев игра срещу ПФК Локомотив София 1929 в този мач. На края резултатът беше 3-1. В мача си срещу ПФК Локомотив София 1929, Лудогорец притежаваше 67% от топката. Гледайки (изстрела) към вратата, Лудогорец направи 17 (изстрела) към цел в предишния си мач и в същата среща, отборът на Ивайло Петев допусна 3 (изстрела). Междувременно, Локомотив Пловдив спечели последния си мач. В последния си мач, отборът на Александър Томаш игра срещу Славия София. Крайният резултат беше 2-0. В мача си срещу Славия София, Локомотив Пловдив притежаваше 69% от топката. В последния си мач общо 10 (изстрела) бяха направени в атака и 8 (изстрела) бяха допуснати.

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза: форма на двета отбора

След като изиграха 8 мача в Първа Професионална Лига, Лудогорец спечелихаса 5 и отбелязаха в 7. Гостуващият отбор успя да записа 9 победи, като отбелязаха в 10 мача. Гледайки домакинската и гостуващата форма, Лудогорец вече събраха 10 точки от последните пет мача, играни на стадион Хювефарма Арена. Противниците им Локомотив Пловдив събраха 12 точки в последните пет изстрела, когато играха на чужд терен.

Лудогорец – Локомотив Пловдив: последни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли един срещу друг в Първа Професионална Лига, Лудогорец имат рекорд от 8 победи, докато гостите спечелихаса два изстрела. Последната им среща приключи с победа за Лудогорец с 1-0. Тези два отбора са отбелязали средно 3,5 гола в последните 10 пряки срещи, като Лудогорец отбелязва средно 2,4 гола на мач, а Локомотив Пловдив – средно 1,1 на мач.

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза: Залагания на броя голове (плюс/минус)

Колкото до последните 8 мача, Лудогорец не е отбелязал никакви голове. Междувременно, Локомотив Пловдив не е отбелязал голове по време на мачовете от Първа Професионална Лига. В тези мачове, отборът на Ивайло Петев успя да отбележи средно 3.00 гола на мач и допуска средно 0,88 на среща, докато отборът на Александър Томаш е отбелязал 2,40 гола и допуснал 0,70 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбори?

Ако погледнем последните 8 мача от Първа Професионална Лига за Лудогорец, в 38% от случаите и двата отбора са успели да отбележат, докато Локомотив Пловдив има същия процент в 40% от игрите. Последният път, когато Лудогорец пропусна да отбележи в мач беше на 20/08/2023, когато претърпяха загуба от Черно Море Варна. Локомотив Пловдив успяха да отбележат поне веднъж във всички мачове, които са играли в Първа Професионална Лига до момента. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Лудогорец – Локомотив Пловдив има 49,26% шанс и двата отбора да отбележат в срещата в сряда.

Залагания на Лудогорец – Локомотив Пловдив

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача между Лудогорец и Локомотив Пловдив? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Първа Професионална Лига сред букмейкърите по разнообразие от залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Лудогорец – Локомотив Пловдив беше публикуван в вторник, 26/09/2023. Има възможност коефициентите за тази игра да са се променили, така че винаги проверявайте текущите преди да залагате.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти