Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 15/05/2023)

Локомотив Пловдив ще посети Хювефарма Арена, за да се изправи срещу Лудогорец Разград в понеделник 15/05/2023 в рамките на Първата професионална лига на България, с начален час за срещата 20:15 местно време.

Домакините са класирани на 1-во място, влизайки в този двубой след победа с 2-0 срещу Ботев Пловдив. Локомотив Пловдив успя да надхитри Левски София и да ги победи с 1-0 в последния кръг, което ги поставя на 6-то място в момента.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив.

прогнозата за Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив

Прогноза Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 1.20 ни казват, че Лудогорец Разград има 83.33% шанс да спечели в този сблъсък. От друга страна, шансовете на Локомотив Пловдив за победа са 8.39%, със средни коефициенти от 11.92. Това всичко показва, че Лудогорец Разград се вижда като фаворит в прогноза Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив.

Ключови точки Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив

  • Локомотив Пловдив загубиха всеки от предишните 4 сблъсъка срещу Лудогорец Разград.
  • Лудогорец Разград остават непобедени в 8 мача.
  • Лудогорец Разград не са загубили никой от последните си пет мача от Първата професионална лига.
  • Локомотив Пловдив са загубили 2 от последн

Статистика и анализ на мача

Лудогорец Разград спечели последния си мач. Противникът им беше Ботев Пловдив. Когато съдията свири края на мача, резултатът беше 2-0. Срещу Ботев Пловдив, Лудогорец Разград имаше 45% притежание на топката. Ако погледнеме към ударите към вратата, Лудогорец Разград имаше общо 14 удара, докато позволиха 10 удара. С оглед на предстоящия мач, прогноза за Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив може да бъде интересна. Междувременно, Локомотив Пловдив спечели последния си мач. Отборът на Александър Томаш игра срещу Левски София. Този мач завърши с резултат 1-0. Срещу Левски София, Локомотив Пловдив имаше притежание на топката от 45%. Гледайки ударите към вратата, Локомотив Пловдив има следните статистики: 8 удара в нападение и 17 позволени удара.

Прогноза Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив: форма на двата отбора

В последните 10 мача от Първата професионална лига на България, Лудогорец Разград е спечелил 8, като е вкарал гол в 8 от тях. Гостите успяха да записат 4 победи, като са отбелязали гол в 8 мача. Преглеждайки домакинската и гостуващата форма, в последните си пет мача на Хювефарма Арена, Лудогорец Разград спечелихаса 12 точки. Посетителите Локомотив Пловдив спечелихаса 3 точки в последните си пет мача извън дома.

Лудогорец Разград срещу Локомотив Пловдив: последни срещи

Гледайки последните десет мача от Първата професионална лига между Лудогорец Разград и Локомотив Пловдив, Лудогорец Разград има рекорд от 7 победи, докато Локомотив Пловдив има спечелени два мача и един равенство общо. Последната игра видя Лудогорец Разград да вземе победа с 3-2. Във всяка една от тези последни 10 директни срещи, са отбелязани средно 3.6 гола, като Лудогорец Разград отбелязва със средна стойност от 2.4 гола на мач, а Локомотив Пловдив прави същото със средно 1.2 на среща.

Залагания на броя голове (плюс/минус)

Лудогорец Разград са отбелязали средно 2,9 гола във всеки от последните си 10 мача в Първата професионална лига, докато средно 1,9 гола са отбелязани в мачовете на Локомотив Пловдив. Ако погледнем мачовете, които са играли досега, отборът на Ивайло Петев има средно 2,20 отбелязани гола и 0,70 допуснати гола на мач, докато отборът на Александър Томаш успява да отбележи 1,10 гола на мач и позволява на своите съперници средно 0,80 на мач.

Прогнози и коефициенти: ще отбележат ли и двата отбора?

И двата отбора са успели да отбележат гол в половината от последните 10 мача от Първата професионална лига на Лудогорец Разград, докато същото е станало и в 60% от мачовете на Локомотив Пловдив. Последният път, когато Лудогорец Разград не успя да отбележи гол в мач, беше на 05/03/2023 г., когато понесоха загуба от Пирин Благоевград. Последният път, когато Локомотив Пловдив не успя да отбележи гол в лигата, беше при загуба с 0-1 от ЦСКА 1948 на 22/04/2023 г. Ако погледнем средните коефициенти, можем да видим, че има 44,84% вероятност и двата отбора да отбележат гол в понеделничния си мач.

Залагания на Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Лудогорец Разград срещу Локомотив Пловдив? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Първата професионална лига в различните букмейкъри на множество пазари за залагания. Изключение: Този предварителен преглед прогнозата за Лудогорец Разград – Локомотив Пловдив беше публикуван в сряда, 10/05/2023 г.

Когато четете това, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуване.

efbet Лига, Шампионска Група: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти