Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лудогорец Разград – ЦСКА София Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 20/05/2023)

ЦСКА София гостува на Лудогорец Разград в събота 20/05/2023 в рамките на Първата професионална лига на България, с начален час на мача 20:15 местно време в Хювефарма Арена.

След като победи Локомотив Пловдив с 1-0, Лудогорец Разград в момента се намира на 1-ва позиция в таблицата на Първата професионална лига. Последната среща на техните гости завърши с различен резултат – ЦСКА София записа победа срещу Черно море Варна с 2-0 и в момента се намира на 2-ро място.

Прочетете за нашите детайлни прогнози за Лудогорец Разград – ЦСКА София.

Прогноза Лудогорец Разград - ЦСКА София

Прогноза Лудогорец Разград – ЦСКА София: най-добрите коефициенти

Като се имат предвид коефициентите, Лудогорец Разград има 55.87% вероятност да записва победа, при средни коефициенти 1.79. ЦСКА София имат само 22.78% вероятност да постигнат победа при коефициенти 4.39. Тези коефициенти правят Лудогорец Разград за фаворит в нашата прогноза Лудогорец Разград – ЦСКА София.

Ключови моменти Лудогорец Разград – ЦСКА София

  • Лудогорец Разград спечелихаса 3 от предишните срещи с ЦСКА София.
  • ЦСКА София останаха непобедени в 3 мача.
  • Лудогорец Разград загубиха 1 от последните десет мача от Първата професионална лига.
  • ЦСКА София загубиха 3 от мачовете от Първата професионална лига този сезон.
  • Лудогорец Разград са отбелязали гол в 27 мача този сезон.
  • ЦСКА София са отбелязали гол в 4 от последните пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач, Лудогорец Разград спечели и събра три точки. Отборът на Ивайло Петев се изправи срещу Локомотив Пловдив. В края на играта, крайният резултат беше 1-0. Срещу Локомотив Пловдив, Лудогорец Разград имаше 64% притежание на топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, Лудогорец Разград имаше общо 27 изстрела, докато позволиха 1 изстрел. Междувременно, ЦСКА София спечели последния си мач. В този мач, отборът на Саша Илич се изправи срещу Черно море Варна. На края, таблото показа 2-0. Статистиката срещу Черно море Варна показва, че ЦСКА София имаше 58% притежание на топката. В последната си игра, общо 18 изстрела бяха направени в атака, с 4 позволени изстрела. С оглед на предстоящата среща, много фенове очакват с интерес Прогноза Лудогорец Разград – ЦСКА София.

Прогноза Лудогорец Разград – ЦСКА София: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Първата професионална лига, домакините успяха да записат 9 победи, като са отбелязали гол в 9 от тях. ЦСКА София спечелихаса 7, като са отбелязали гол в 8 от тези мачове. В последните си пет мача на Хювефарма Арена, Лудогорец Разград събраха общо 15 точки. Междувременно, играейки като гости последните пет пъти, ЦСКА София събраха 15 точки.

Лудогорец Разград – ЦСКА София: последни срещи между двата отбора

В последните десет срещи между тези два отбора в Първата професионална лига, домакините са били победители 5 пъти, докато ЦСКА София спечелихаса два мача и има 3 мача, които са завършили наравно. Последната игра видя Лудогорец Разград да вземат победа с 1-0. Средно, във всяка от тези 10 последни срещи са били отбелязани 2.4 гола, като Лудогорец Разград е отбелязвал средно 1.5 гола на мач, а ЦСКА София – средно 0.9 гола на мач.

Прогноза Лудогорец Разград – ЦСКА София: Залагане на броя на головете (повече/по-малко)

През последните 10 мача от Първата професионална лига, в които е участвал Лудогорец Разград, средно са били отбелязани 3.0 гола. Междувременно, в мачовете на ЦСКА София са били отбелязани средно 2.0 гола. В тези мачове, отборът на Ивайло Петев е отбелязвал средно 2.30 гола на мач и е позволявал средно 0.70 гола на игра, докато отборът на Саша Илич има средно 1.70 отбелязани гола и 0.30 позволени гола на мач.


Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Статистиката показва, че и двата отбора са отбелязали гол в половината от последните 10 мача на Лудогорец Разград, а за ЦСКА София това е 20%. Последният мач, в който Лудогорец Разград не успя да отбележи гол, беше загубата с 0-1 от Пирин Благоевград на 05/03/2023. Последният мач, в който ЦСКА София не успя да отбележи гол, беше загубата с 0-1 от Лудогорец Разград на 30/04/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Лудогорец Разград – ЦСКА София показват, че има 47.62% вероятност и двата отбора да отбележат гол в мача в събота.

Залагане на мача Лудогорец Разград – ЦСКА София

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Лудогорец Разград срещу ЦСКА София, сте попаднали на правилното място. Залагания-Онлайн е тук за вас и ви дава възможност да прочетете прогнози за този мач, както и за всички предстоящи мачове от Първата професионална лига. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Лудогорец Разград – ЦСКА София беше публикуван в сряда, 17/05/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти