Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лудогорец Разград – Ботев Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 16/09/2023)

Ботев Пловдив ще се изправят срещу Лудогорец Разград в Първа Професионална Лига на България в събота, 16/09/2023, с начален час 20:00 във Хювефарма Арена.

Преди мача Лудогорец Разград в момента е на 6-о място в класирането на Първа Професионална Лига, след като спечелихаса срещу Берое с 5-0 последния път. Последната среща на техните гости завърши с различен резултат – Ботев Пловдив спечели срещу Славия София с 3-1 и в момента са на 11-о място.

Продължете да четете за нашите детайлни прогнози и анализ на коефициентите за мача Лудогорец Разград – Ботев Пловдив.

Лудогорец Разград - Ботев Пловдив Прогноза

Лудогорец Разград – Ботев Пловдив Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако анализираме коефициентите, Лудогорец Разград се счита за фаворит с 80.65% шанс за победа в мача, с коефициент 1.24, срещу Ботев Пловдив, които имат само 10.12% шанс да победят, с коефициент 9.88.

Ключови моменти Лудогорец Разград срещу Ботев Пловдив

  • Ботев Пловдив не са победили Лудогорец Разград в последните им 17 изстрела.
  • Лудогорец Разград е спечелил 4 от последните им пет мача в Първа Професионална Лига.
  • Ботев Пловдив са загубили 4 от последните им десет мача в Първа Професионална Лига.
  • Лудогорец Разград са отбелязали гол в 4 от последните им пет мача в Първа Професионална Лига.
  • Ботев Пловдив са отбелязали гол в 5 от последните им десет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Лудогорец Разград спечели последния си мач. Отборът на Ивайло Петев игра срещу Берое. След 90 минути резултатът беше 5-0. Статистиката срещу Берое показва, че Лудогорец Разград имаше 58% притежание на топката. Като гледаме изстрелите към вратата, Лудогорец Разград е направил 23 изстрела към целта, докато отборът на Ивайло Петев допусна 12 изстрела. Междувременно, Ботев Пловдив спечели предния си мач. Славия София беше последният им опонент. Този мач завърши с резултат 3-1. Срещу Славия София, Ботев Пловдив имаше притежание на топката от 56%. Ако погледнем изстрелите към вратата, Ботев Пловдив направи общо 14 изстрела, докато допуснаха 14 изстрела.

Лудогорец Разград – Ботев Пловдив Прогноза: форма на двата отбора

След първите си 6 мача, домакините успяха да записват 4 победи и да отбелязват в 5 от тези мачове. Гостите празнуваха два изстрела, като отбелязаха в 5 от тези мачове. Като се има предвид формата на домакините и гостите, Лудогорец Разград вече е спечелил 9 точки от последните пет мача, играни на Хювефарма Арена. Гостите от Ботев Пловдив вече спечелихаса 5 точки от последните си пет мача извън дома.

Лудогорец Разград – Ботев Пловдив: последни срещи

Последните 10 мача, играни в Първа Професионална Лига между Лудогорец Разград и Ботев Пловдив, ни показват, че Лудогорец Разград има 10 победи. Междувременно, Ботев Пловдив не е успял да запише победа. Последният път, когато играха, Лудогорец Разград спечели мача с 2-0. В средно по 2.4 гола са отбелязани в последните 10 пряки срещи. Лудогорец Разград има среден показател от 2.0 гола на мач, докато Ботев Пловдив има средно 0.4 на мач.

Лудогорец Разград – Ботев Пловдив Прогноза: Залагане на броя голове (плюс/минус)

В последните 6 мача на Лудогорец Разград от Първа Професионална Лига, в средно са отбелязвани по 3.8 гола на мач, докато Ботев Пловдив има средно 2.4 гола. В тези мачове, отборът на Ивайло Петев има средно 3.17 отбелязани гола и 0.67 допуснати гола на мач, докато отборът на Душан Керкез е успял да записва 1.00 гол на мач и позволява на противниците си средно 1.38 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Двета отбора са успели да отбележат в 17% от последните 6 мача на Лудогорец Разград от Първа Професионална Лига. Отборът на Ботев Пловдив е видял същия резултат в 63% от техните мачове. Загубата на Лудогорец Разград срещу Черно Море Варна с 0-1 на 20/08/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да отбележи гол в мач. Загуба с 0-1 срещу Хебър на 12/08/2023 беше последният мач, в който Ботев Пловдив завърши без отбелязан гол. Средните коефициенти в нашата прогноза за Лудогорец – Ботев ни казват, че шансът и двата отбора да отбележат на събота е 47.85%.

Залагания на Лудогорец Разград – Ботев Пловдив

Търсите ли най-добрите коефициенти за мача между Лудогорец Разград и Ботев Пловдив? Тук, в Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове от Първа Професионална Лига между различни букмейкъри и голямо разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Всички статистики и прогнозата за Лудогорец Разград – Ботев Пловдив бяха публикувани на петък, 15/09/2023. Може да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след първоначалната публикация на прегледа.

Може да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след първоначалната публикация на прегледа.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти