Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Ливърпул – Астън Вила Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 20.05.2023)

Астън Вила ще посети Анфийлд, за да се изправи срещу Ливърпул на събота, 20/05/2023, в английската Премиър Лига, като началото на мача е насрочено за 17:00 местно време.

След победа с 3-0 над Лестър в предишната си игра, домакините в момента заемат 5-та позиция в Премиър Лига, докато Астън Вила е на 8-мо място, след като победиха Тотнъм с 2-1 последния път.

Прочетете нататък за нашите детайлни прогнози за Ливърпул – Астън Вила.

Прогноза Ливърпул - Астън Вила

Прогноза Ливърпул – Астън Вила: най-добрите коефициенти

Ако погледнем към коефициентите, Ливърпул има 67.57% шанс да спечели мача със средни коефициенти 1.48, докато Астън Вила има 16.67% шанс да спечели мача със средни коефициенти 6.00. Това означава, че Ливърпул са главните фаворит в нашата прогноза Ливърпул – Астън Вила.

Ключови моменти за мача Ливърпул – Астън Вила

  • Ливърпул не е загубил в последните 9 игри.
  • Ливърпул е запазил непробиваема врата във всеки от последните си 3 мача.
  • Когато играят срещу Ливърпул, Астън Вила е допуснала голове в последните 7 поредни мача.
  • Ливърпул не е загубил нито един от последните си пет мача в Премиър Лига.
  • Астън Вила е загубила 2 от последните си пет мача в Премиър Лига.
  • Ливърпул е вкарал гол във всичките си последни пет мача в Премиър Лига.
  • Астън Вила е вкарала гол в 8 от последните си десет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Ливърпул спечели последния си мач. Отборът на Юрген Клоп се изправи срещу Лестър в тази игра. След 90 минути резултатът беше 3-0. В мача си срещу Лестър, Ливърпул имаше следното притежание на топkата: 68%. По отношение на ударите върху вратата, Ливърпул направи общо 15 удара в атака, докато в защита допусна 4 удара. Във връзка с предстоящата среща, прогноза Ливърпул – Астън Вила е тема на голям интерес. Междувременно, Астън Вила спечели последния си мач. Техният последен противник беше Тотнъм. След 90 минути резултатът беше 2-1. В мача си срещу Тотнъм, Астън Вила имаше следното притежание на топката: 49%. В последната си игра общо бяха изпратени 7 удара в атака, с 4 удара допуснати в последната игра.

Прогноза Ливърпул – Астън Вила: форма на двата отбора

В последните си 10 срещи в Премиър Лига, домакините са празнували 7 победи, като са отбелязали гол в 9 от тези мачове. Гостуващият отбор има 7 победи и е отбелязал гол в 8 мача. В последните си пет мача на Анфийлд, Ливърпул е спечелил общо 13 точки. Гостите от Астън Вила спечелихаса 7 точки в последните си пет гостувания.

Ливърпул – Астън Вила: последни директни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли един срещу друг в Премиър Лига, Ливърпул има рекорд от 9 победи. Междувременно, Астън Вила успя да спечели веднъж. Техният последен мач завърши с победа за Ливърпул с 3-1. Тези два отбора са отбелязали средно 3.8 гола в последните си 10 директни срещи. Ливърпул е отбелязвал средно 2.5 гола на мач, а Астън Вила – средно 1.3 гола на игра.

Прогноза Ливърпул – Астън Вила: Залагане на броя голове (плюс/минус)

Що се отнася до последните 10 игри, в мачовете на Ливърпул в Премиър Лига има средно 3.6 гола, докато Астън Вила има средно 2.1 гола. Във връзка с тези последни игри, отборът на Юрген Клоп е отбелязал средно 2.30 гола на мач и е допуснал средно 1.30 гола на игра, докато отборът на Унаи Емери има средно 1.60 отбелязани гола и 0.50 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

60% от последните 10 мача на Ливърпул в Премиър Лига са завършили с голове от двата страни, а за Астън Вила този процент е 30%. Мачът с 0-0 с Челси на 04/04/2023 беше последният, в който Ливърпул не успя да отбележи гол. Последният път Астън Вила пропусна да отбележи гол в игра беше на 06/05/2023, когато загубиха от Уулвърхямптън. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Ливърпул – Астън Вила показват, че има вероятност от 60.24%, че и двата отбора ще завършат мача с отбелязан гол.

Залагане на мача Ливърпул – Астън Вила

Търсите най-добрите коефициенти за мача Ливърпул срещу Астън Вила? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви дава възможност да прочетете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи мачове от Премиър Лига. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Ливърпул – Астън Вила беше публикуван в сряда, 17/05/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти