Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лилестрьом – Олесунд Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 19/07/2023)

Олесунд ще гостува на стадион “Аараасен” за среща с Лилестрьом в сряда, 19/07/2023 г., в норвежката Елитсериен, с начален час за старта в 19:00 местно време.

След победа с 4-2 над Сандефиорд в предишната си среща, домакините заемат в момента 6-то място в Елитсериен, докато Олесунд е на 16-то място, след като загубиха срещу Одс Балклуб с 0-3 последния път.

Продължете да четете за подробни прогнози за Лилестрьом – Олесунд.

Прогноза Лилестрьом - Олесунд

Прогноза Лилестрьом – Олесунд: най-добрите коефициенти

Ако трябва да анализираме коефициентите, Лилестрьом се вижда като фаворит в нашата прогноза Лилестрьом – Олесунд с 71.94% шансове за спечеливане на своята среща, с коефициент 1.39, срещу Олесунд, който има само 13.93% шансове да се изкачат на върха, с коефициент 7.18.

Ключови моменти Лилестрьом – Олесунд

  • Лилестрьом спечелихаса 5 от последните си десет срещи в Елитсериен.
  • Олесунд спечелихаса 2 от срещите в Елитсериен този сезон.
  • Лилестрьом са отбелязали гол в 4 от последните си пет срещи в Елитсериен.
  • Олесунд събраха гол в 4 от последните си пет срещи в лигата.

Статистика и анализ на мача

Лилестрьом спечели последния си мач. Сандефиорд бе техният последен противник. Когато реферът отсвири края, резултатът беше 4-2. В мача си срещу Сандефиорд, Лилестрьом имаше следната притежание на топката: 59%. Що се отнася до изстрелите към гол, Лилестрьом направиха общо 23 изстрела в атака, докато в отбрана допуснаха 9 изстрела. Междувременно, Олесунд загуби последния си мач. Отборът на Кристиан Йонсен игра срещу Одс Балклуб. Този мач завърши с резултат 0-3. В мача си срещу Одс Балклуб, Олесунд имаха притежание на топката 34%. Ако погледнем изстрелите към гол, Олесунд имаха общо 16 изстрела, докато допуснаха 14.

Прогноза Лилестрьом – Олесунд: форма на двата отбора

В последните 10 мача от норвежката Елитсериен, домакините спечелихаса 5, като са отбелязали гол в 8 от тях. Гостуващият отбор има две победи, като са отбелязали гол в 6 мача. В последните пет мача, играни на стадион “Аараасен”, домакините Лилестрьом спечелихаса общо 6 точки. Междувременно, играйки като гости последните пет изстрела, Олесунд не спечелихаса нито една точка.

Лилестрьом – Олесунд: последни срещи един срещу друг

В последните десет срещи на тези два отбора в Елитсериен, Лилестрьом спечелихаса 3 мача, докато Олесунд имат рекорд от 3 победи, а също и 4 равенства. Техният последен мач завърши с победа за Олесунд с 1-2. Средното количество голове в последните 10 директни срещи е 2.5 на мач. 1.4 гола на мач отиват в полза на Лилестрьом, а Олесунд отбелязваха същото количество – 1.1 на среща.

Прогноза Лилестрьом – Олесунд: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Що се отнася до последните 10 игри, в срещите на Лилестрьом в Елитсериен има средно 3.2 гола. От друга страна, мачовете на Олесунд имат средно 2.8 гола. Гледайки тези последни игри, отборът на Симон Месфин е отбелязал 1.80 гола и е допуснал 1.40 на мач, докато отборът на Кристиан Йонсен е отбелязал 0.90 гола и е допуснал 1.90 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли двата отбора?

Лилестрьом са имали 70% от последните си 10 мача в Елитсериен, в които и двата отбора са отбелязали поне един гол, докато същото важи за половината от мачовете на Олесунд. Последният път, когато Лилестрьом не успяха да отбележат гол в лигата, беше при загуба с 0-1 от Тромсьо на 02/07/2023. Последният мач на Олесунд без отбелязан гол беше загубата от Одс Балклуб на 16/07/2023. Със среден коефициенти в нашата прогноза за Лилестрьом – Олесунд има 57.47% вероятност и двата отбора да вкарат в мача в сряда.

Залагания на Лилестрьом – Олесунд

Любопитни сте дали коефициентите са в полза на Лилестрьом или Олесунд преди мача тази седмица? Тук, в Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове от Елитсериен между различни букмейкъри и голямо разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Лилестрьом – Олесунд беше публикуван в вторник, 18/07/2023 г.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти