Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Левски София – Ботев Враца Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 13/08/2023)

Ботев Враца гостува на Левски София в неделя, 13/08/2023 г. в Първа професионална лига на България, с начален час за мача 18:45 местно време на стадион Виваком Арена Георги Аспарухов.

Преди началото на мача Левски София заема 5-о място в таблицата на Първа професионална лига, след като последния път загубиха от Локомотив Пловдив с 1-2. Последният мач на техните гости завърши с различен резултат – Ботев Враца претърпя загуба от Лудогорец Разград 0-5 и са на 13-о място преди мача тази седмица.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Левски София – Ботев Враца.

Прогноза Левски София - Ботев Враца

Прогноза  Левски София – Ботев Враца: най-добрите коефициенти

Като вземем предвид коефициентите, Левски София има 84.75% шанс за победа при среден коефициент 1.18. Ботев Враца имат само 7.79% шанс да победят при коефициент 12.84. Тези коефициенти правят Левски София за фаворити за победа в нашата прогноза Левски София – Ботев Враца.

Ключови моменти Левски София – Ботев Враца

  • Ботев Враца не спечелихаса срещу Левски София в последните 3 срещи.
  • В последните 3 срещи, Ботев Враца не са успели да отбележат гол срещу Левски София.
  • Левски София спечелихаса 2 от последните им пет мача в Първа професионална лига.
  • Ботев Враца спечелихаса 1 от последните им десет мача в Първа професионална лига.
  • Левски София са отбелязали в 4 от последните им десет мача от Първа професионална лига.
  • Ботев Враца са отбелязали в 1 от техните мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач, Левски София претърпя загуба и не получи точки. Последният им противник беше Локомотив Пловдив. В края на играта крайният резултат беше 1-2. При срещата с Локомотив Пловдив, Левски София притежаваше 64% от топката. Като гледаме изстрелите към вратата, Левски София, в предишния си мач, направи 16 изстрела към вратата и в същата игра, отборът на Николай Костов позволи 5 изстрела. Междувременно, Ботев Враца загуби последния си мач. Отборът на Даниел Моралес играше срещу Лудогорец Разград. След 90 минути резултатът беше 0-5. Статистиката срещу Лудогорец Разград показва, че Ботев Враца имаше 34% притежание на топката. Като гледаме изстрелите към вратата, Ботев Враца има следните статистики: 3 изстрела в атака и 34 позволени изстрела.

Прогноза  Левски София – Ботев Враца: форма на двата отбори

След 4 мача в Първа професионална лига, домакините имат две победи на своя страна, като са отбелязали във всички мачове. Гостите празнуваха една победа, като са отбелязали в един от тези мачове. Като се има предвид домашната и гостуващата форма, Левски София събраха 3 точки в последните пет мача на стадион Виваком Арена Георги Аспарухов. Техните съперници Ботев Враца не са събрали никакви точки в последните пет изстрела, когато играят на чужд терен.

Левски София – Ботев Враца: последни директни срещи

В последните 10 мача, в които двета отбора играха един срещу друг в Първа професионална лига, Левски София записа 5 победи, докато Ботев Враца спечелихаса двата мача, и имаше 3 равенства. Последният път, когато играха, Левски София спечели с 2-0. В средно, във всеки от тези 10 последни директни срещи са отбелязани 2.0 гола. 1.3 гола на мач бяха в полза на Левски София и Ботев Враца със средно 0.7 гола на мач.

Прогноза  Левски София – Ботев Враца: Залагания на броя голове (повече/по-малко)

В последните си 4 мача от Първа професионална лига, Левски София са успели да отбележат средно 4.0 гола във всеки един от последните си 4 мача от Първа професионална лига, докато Ботев Враца имат средно 3.0 гола. В тези срещи, отборът на Николай Костов е успял да отбележи средно 2.75 гола и да позволи 1.25 във всеки от предишните си мачове, докато отборът на Даниел Моралес е успял да отбележи средно 0.50 гола и да позволи 2.50 във всеки от предишните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 4 мача от Първа професионална лига за Левски София, и двата отбора са успели да отбележат в 75%, докато същото не се е случило в никой от мачовете на Ботев Враца. Досега, Левски София е отбелязала поне един гол във всеки един мач, който са играли в Първа професионална лига в България. Последният мач на Ботев Враца, в който не са отбелязали гол, беше загуба срещу Лудогорец Разград на 05/08/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Левски София – Ботев Враца ни казват, че шансът и двата отбора да отбележат на неделя е 41.49%.

Залагания на Левски София – Ботев Враца

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Левски София срещу Ботев Враца, сте на правилното място. В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Първа професионална лига между букмейкъри по различни пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Левски София – Ботев Враца беше публикуван на четвъртък, 10/08/2023.

Има възможност коефициентите за тази игра да са се променили, затова винаги проверявайте текущите стойности преди да залагате.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти