Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Лацио – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 12/05/2023)

Лацио и Лече ще се срещнат на Стадио Олимпико, Рим, в петък 12/05/2023 г. в рамките на италианската Серия А, като мачът ще започне в 21:45 местно време.

Преди срещата Лацио се класира на 3-то място в Серия А, след като загуби от Милан с 0-2 последния път. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – Лече претърпя загуба от Верона с 0-1 и са на 16-то място преди мача тази седмица.

Прочетете повече за нашите подробни прогнози за Лацио – Лече.

Лацио - Лече Прогноза

Прогноза Лацио – Лече: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 1.67 показват, че Лацио има 59.88% шанс да спечели в този мач. От друга страна, шансовете на Лече да спечелят са 18.08% със средни коефициенти от 5.53. Това всичко показва, че Лацио се счита за фаворит в прогноза Лацио – Лече..

Ключови моменти Лацио – Лече

  • Лацио има 19 победи от игрите в Серия А този сезон.
  • Лече имат 1 победа от последните си десет мача в Серия А.
  • Лацио са отбелязали гол в 27 от мачовете този сезон.
  • Лече са отбелязали гол в 3 от последните си пет срещи в лигата.

Статистика и анализ на мача

Лацио загуби последния си мач. АЦ Милан беше съперникът на отбора на Маурицио Сари. Тази среща завърши с резултат 0-2. В мача си срещу АЦ Милан, Лацио имаше следния процент притежание на топката: 49%. Гледайки изстрелите върху вратата, Лацио в предишната си игра имаше 7 опита, а в същата игра отборът на Маурицио Сари допусна 10 изстрела. Междувременно Лече загуби последната си игра. Отборът на Марко Барони беше срещу Верона. Крайното изчисление за този мач беше 0-1. Статистиката срещу Верона показва, че Лече имаше 52% притежание на топката. В предишната си игра Лече изстреля 14 изстрела към вратата, докато отборът на Марко Барони допусна 9 изстрела.

Прогноза Лацио – Лече: форма на двата отбора

През последните 10 мача в Серия А, домакините имат рекорд от 6 победи, като са отбелязали гол в 7 срещи. Гостите имат една победа и са отбелязали гол в 4 мача. В последните си пет мача на Стадио Олимпико, Рим, Лацио спечелихаса общо 12 точки. Гостите Лече не спечелихаса никакви точки в последните си пет мача извън дома.

Лацио – Лече: последни срещи

Разглеждайки последните десет срещи от Серия А между Лацио и Лече, домакините са победители 5 пъти, докато Лече имат 3 победи и общо 2 равенства. Техният последен мач завърши с победа за Лече с 1-2. Тези два отбора са отбелязали средно 3.3 гола в последните си 10 пряки срещи. Лацио са отбелязали средно 1.9 гола на мач, докато Лече са отбелязали средно 1.4 гола на мач.

Прогноза Лацио – Лече: залагане на броя голове (плюс/минус)

Колкото до последните 10 игри, в мачовете от Серия А на Лацио има средно 1.9 гола. От друга страна, мачовете на Лече имат средно 1.8 гола. Гледайки тези последни игри, отборът на Маурицио Сари е успял да отбележи 1.20 гола на мач и да допусне средно 0.70 на среща, докато отборът на Марко Барони е отбелязал 0.40 гола и допуснал 1.40 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора гол?

20% от последните 10 мача на Лацио в Серия А са завършили с гол на двата отбори, докато при Лече същото се е случило в 30% от игрите. Последният път, когато Лацио не успяха да отбележат гол в мач, беше на 06/05/2023, когато загубиха от АЦ Милан. Загуба с 0-1 от Верона на 07/05/2023 беше последният мач, в който Лече не успяха да отбележат гол. Ако погледнем средните коефициенти, можем да видим, че има 46.73% шанс и двата отбора да отбележат гол в мача в петък.

Залагане на Лацио – Лече

Интересувате се дали коефициентите са в полза на Лацио или Лече преди мача тази седмица? Тук, на Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове от Серия А между различни букмейкъри и широк набор от пазари за залагане. Забележка: Коефициентите са подложени на промени и може да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Лацио и Лече е публикуван в вторник, 09/05/2023.

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти