Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Крумовград – ЦСКА София Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 12/11/2023)

Крумовград и ЦСКА София ще се срещнат на Никола Щерев – Старика в неделя, 12/11/2023 г., в Първата Професионална Лига на България, като мачът е насрочен да започне в 14:00 часа местно време.

Преди мача Крумовград се намира на 11-то място в класирането на Първата Професионална Лига, след като последно загубиха от Лудогорец Разград с 0-1. ЦСКА София успяха да надделеят над Хебър и ги победиха с 3-0 в последния кръг, което ги поставя на първо място в момента.

Прочетете нашите подробни прогнози за Крумовград – ЦСКА София.

Крумовград - ЦСКА София Прогноза

Крумовград – ЦСКА София Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако погледнем към коефициентите, Крумовград имат 13.59% шанс за победа на мача със среден коефициент от 7.36, докато ЦСКА София имат 72.46% шанс за победа със среден коефициент от 1.38. Това означава, че ЦСКА София са общите фаворити в нашата прогноза Крумовград – ЦСКА София.

Ключови точки Крумовград – ЦСКА София

  • ЦСКА София не са победени в 12 мача.
  • Крумовград не са отбелязали в последните си 3 мача.
  • Крумовград спечелихаса 5 от мачовете си в Първата Професионална Лига този сезон.
  • ЦСКА София спечелихаса 8 от последните си десет мача в Първата Професионална Лига.
  • Крумовград са отбелязали в 8 мача този сезон.
  • ЦСКА София са отбелязали в 9 от последните си десет лигови срещи.

Статистика и анализ на мача

Крумовград загубиха последния си мач. Отборът на Станислав Генчев игра срещу Лудогорец Разград. В края на играта крайният резултат беше 0-1. Срещу Лудогорец Разград, Крумовград притежаваха топката 37% от времето. Погледнато към изстрелите към вратата, Крумовград, в предишния си мач, направиха 2 изстрела върху вратата и в същата игра, отборът на Станислав Генчев позволи 17 изстрела. В последния си мач ЦСКА София си тръгна с победа. Отборът на Нестор Ел Маестро игра срещу Хебър. Когато реферът свири края на мача, резултатът беше 3-0. Статистиката срещу Хебър показва, че ЦСКА София притежаваха топката 59% от времето. По отношение на изстрелите към вратата, ЦСКА София направиха общо 17 изстрела в атака, докато в защита допуснаха 5 изстрела.

Крумовград – ЦСКА София Прогноза: формата на двата отбора

В последните 10 мача от Първата Професионална Лига на България, домакините имат две победи на свое име, като са отбелязали в 4 мача. Гостуващият отбор има 8 победи, като са отбелязали в 9 от тези мачове. Като се вземат предвид домашната и гостуващата форма, Крумовград спечелихаса 8 точки в последните си пет мача на Никола Щерев – Старика. За гостите ЦСКА София, те спечелихаса общо 15 точки в последните си пет игри извън дома.

Крумовград – ЦСКА София: последните срещи един срещу друг

В последната си среща помежду си в мачовете от Първата Професионална Лига, Крумовград не са успели да запишат победа, а гостите са победили при една случай. Последната среща между тези два отбора завърши с победа за ЦСКА София с 0-1. В последната им среща един срещу друг са отбелязани средно 1.0 гол на мач. Крумовград са отбелязвали средно по 0.0 гола на мач, докато ЦСКА София са отбелязвали средно по 1.0 гол на мач.

Преводът на текста на български кирилица, съгласно вашите инструкции, е както следва:

Крумовград – ЦСКА София Прогноза: Залагания на броя голове (плюс/минус)

През последните 10 мача от Първата Професионална Лига, в които Крумовград е участвал, средно са били отбелязани 1.9 гола, докато в мачовете на ЦСКА София средно са били отбелязани 2.1 гола. В тези мачове, отборът на Станислав Генчев е успял да отбележи средно 0.60 гола на мач и е допуснал на своите противници средно 1.30 гола на мач, докато отборът на Нестор Ел Маестро е успял да отбележи средно 1.80 гола и да допусне 0.30 във всеки от предходните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

20% от последните 10 мача на Крумовград в Първата Професионална Лига са завършили с голове от двата отбора. Отборът на ЦСКА София е видял същия резултат в 30% от своите мачове. Последният мач на Крумовград без отбелязан гол беше загубата с 0-1 от Лудогорец Разград на 05/11/2023. Последният път, когато ЦСКА София не успяха да отбележат в лигата, беше при равенството 0-0 с Арда Кърджали на 27/10/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Крумовград – ЦСКА София показват, че има вероятност от 45.66%, че и двата отбора ще успеят да вкарат поне по един гол в неделя.

Залагания на Крумовград – ЦСКА София

Интересувате ли се да научите мнението на най-добрите букмейкъри за мача между Крумовград и ЦСКА София? Консултирайте Залагания-Онлайн за всички коефициенти за всяка игра от Първата Професионална Лига, както и други пазари за залагания, и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Крумовград – ЦСКА София е публикуван в петък, 10/11/2023. Възможно е коефициентите за тази игра да са се променили, така че винаги проверявайте актуалните преди да залагате.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти